37

Анонимен

преди 1 година

Според мен сме под 7млд души. Ама за нуждата от обосноваване на следващата криза, сме длъжни следващата седмица да се обединим около числото 8.

36

Анонимен

преди 1 година

Хем навсякъде пищите, че застарявало населението, и затова трябвало да вдигате пенсионната възраст, хем 8 милиарда? Кое е вярното? Вярното е, че сме не повече от 6 реално, а всичко е само бля бля бля. За да се вдига пенсионната възраст, и да кра.днат повече, чрез доброзорният данък пенсия.

35

Аз

преди 1 година

С решенията на световните ни господари, не 10 милиарда до 2050, а да сме по-точни 3 милиарда. '

34

Билчо Гейчев

преди 1 година

За това пък направихме ваксини за съкращаване на живота!

33

До конспиратора

преди 1 година

Китайците сами направиха иРНК ваксина и се ваксинират с нея .

32

От Вселената

преди 1 година

до 36 Случаен Минувач. Прав си с въпроса за износа на магданоса по времето на Бай Тошо - синът на цинфурелката Маруца. СССРето на Куманите обра българските земи в ТКЗСето, изгони Българските Ковбой - селяни от собствените им земи и "От Петилетка на Петилетка" накара народа Български да работи на не свойта земя и да развъжда Кумани - Цинфурелки напридошли по днешна Русия, Мала Азия, Европа като творци на Осман Империя и СССР.

31

Случаен минувач

преди 1 година

До 32Както се обясняваш, явно си мypгав гражданин.

30

От Вселената

преди 1 година

Спомням си през 60те години на миналия век Китайците бяха 600 милиона, а сега са 1,5 милиарда. Индийците бяха 400 милиона сега са и те б'лизо 1,5 милиарда, а планетата си остана Една и се нарича Земя!... Wed. Jun 26 05:37:46 2003g Професор Поповски: "Истината за Китай" - Китайците не само че няма да спасят света но ще го затрият! Ако разбира се нещата продължават така!

29

Анонимен

преди 1 година

До Помнещ И сигурно откакто си задавал въпроса, се е намирал и някой да ти отговори, но ти си пренебрегвал отговора, защото не е съвпадал с твоите надежди. А отговорът е, че богатите държави генерират най-много oтп.aдъци и изразходват най-много ресурси. Или с други думи: богатите бели държави само цапат планетата и не произвеждат нищо.

28

Прозтаг

преди 1 година

Бърже да се прегледа качеството и количеството на кoндoмите. Където е необходимо да се раздават безплатно а където е необходимо да се перфорират за увеличаване на популацията.

27

HOB

преди 1 година

TOBA HE E 4OBEK, A MAKAK

26

Анонимен

преди 1 година

До 19 "Щом ще редуцират само белите, защо ваксинираха китайците?" и що не инжектират китайците с mRNA отровите? А сега де?

25

Анонимен

преди 1 година

До Помнещ тиквичке, айде ЗАГРЕЙ ВЕЧЕ, редуцират белите хора! Какво толкова трудно има? Очевадно е!

24

Анонимен

преди 1 година

Навремето са раждали много деца, защото повечето измирали от инфекциозни болести още в детството , а е трябвало работна ръка да отгледаш. Сега, благодарение на ваксините и антибиотиците, медицината изобщо , хубавата храна, средната продължителност на живота в Европа надвишава 80 години.

23

Програмис богат

преди 1 година

Бах тоя Ковид. Свършихме....

22

Селчо

преди 1 година

Земята има достатъчно ресурси за да изхрани и повече хора но за съжаление те не се разпределят справедливо. Само вижте статистиката за количеството храна която се изхвърля - около 1.3 милиарда тона годишно в световен мащаб. Просто трябва промяна в мисленето.... а за повечето хора просто мислене защото голяма част от човечеството живее чрез първични инстинкти а не чрез мислене.

21

Помнещ

преди 1 година

Аз още от началото на конспиративните брътвежи, задавах един въпрос, на който никой конспиратор не ми отговори - 3 държави - Китай, Индия и Бангладеш, съставляват почти 1/3 от световното население! Целия останал цивилизован свят - САЩ, Европа и Русия (ако я броим за цивилизована) взети заедно, са по-малко от населението само на Китай! Така че за какво редуциране дрънкате, ако не се почне от Китай, Индия и Бангладеш???

20

Факт Бялото Семе

преди 1 година

прави най-красивите Жени! за това ЮдеюСемитите ги е яд и изтребиха бялата раса с КОВИД Ваксините си!! Кание Уест е прав...

19

А КОВИДВаксинираните

преди 1 година

в Запада - измират като Мухи в Топъл Летен Ден, смъртността до 24 годишните е с 1700% ръст, а общата с над 500% ръст!

18

Анонимен

преди 1 година

8 милиарда. И от тях 80% са шведи. Интернационални сиганета.