9

Анонимен

преди 1 година

Тея двамата няма лио да се намери някой да ги ваксинира? Ама не със салинов разтвор пред камери, ами с "нормалния" бъркоч? Бих много им се зарадвал тогава.

8

мив

преди 1 година

какви мемоари може да пише, как се е друсал и търкалял пиян?

7

анонимен

преди 1 година

Какви мемоари ще пише това пиш-леме?!

6

ПРОВАЛ?

преди 1 година

Той май принцът ще се окаже "провал". Всичко си е на мястото!

5

мемоари

преди 1 година

"Как ср-х в цукалото"

4

Само питам...

преди 1 година

Кафевата актриса нали щеше да озвучава принцеси за Дисни ? И от там ли я отсвириха ? Сериала им се провали . Вече никой не ги кани на интервюта . Подкаста им е пълна трагедия ...Интересно ще е какво ще правят когато повторят и потретят и пак и пак и пак всичките си глуупости за Кралското семейство докато на всички които ги слушат им писне ... какво ли ще правят ? Социалните помощи в САЩ не са много високи ... особено за безработни принц и принцеса които нямат нито един работен ден ....

3

ДжоБаеца

преди 1 година

Да се хванат да работят нещо като другите хора я в Макдоналдс или другаде няма да имат време за глупости.

2

баба Пена

преди 1 година

Мемоари се пишат когато си на края на житейския си път и има какво да напишеш в тях. Тоя соппол какво има да напише - по цял ден гледам тавана.

1

Принц Сауд Ебн Вгзн

преди 1 година

Оуу диър, как се развълнувах само.......Тази новина ме накара да изпия двойна доза "Преместан форте" осем капки "Крачолекс акут" и четири таблетки "Презкурин макс". Извърших крачолна дислокация с невиждана ярост.