11

Финансист

преди 1 година

При смесено и при каквото и да било гласуване, партиите ще получават все по-малко пари от субсидии. Като не им стигат левчетата, да си слагат шапките и да отиват да просят. Ще им дам жълтите си стотинки. Толкова за партиите, политическите им лидери и парите. Поздрави за тези от БНБ.

10

баба мара

преди 1 година

когато нинова се махне и тези зад гърба и тогава ще се повиши изб активноствие нали си осигурихте купените гласове с хартиените бюлетини досега самопрос-то-тии не знаете накъде да гледате и какво да правите

9

Анонимен

преди 1 година

Гласуването трябва да се повиши ,,,шом чуя ТРЯБВА МИ Е ЯСНО,ЧЕ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ

8

Анонимен

преди 1 година

Когато министърката от ПП настани украинци в Елхово за няколко дена, висчки медии, начело с Гроб и ДуПеСе и се наакаха в устата, как можело такова нещо и какво ли не. Сега изглежда няма никакъв проблем.

7

Анонимен

преди 1 година

Гласоподавателите определено ще са повече - всички индийци и тези от ДПС ще могат да гласуват под команда. Те с машините не можеха да се справят, но сега ще гласуват за който им кажат с хартиените. Това е целта на цялата тази работа.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще се увеличат фалшификациите и платените гласове, но като цяло по-малко хора ще гласуват. Много хора ще се откажат да гласуват заради хартиената бюлетина, която обезмисля гласуването. Гласуваш или не, печелят купените гласове и фалшификациите.

5

Анонимен

преди 1 година

Разбира се , че ще се увеличат гласоподавателите , особено ония с пръчиците , белязките по пръстчетата , нокътчетата , дето гледаха машините за гласуване като голям камък и дето името си не могат да напишат , ама те ще определят съдбата на България ! После платените "коректори" в комисиите ще изкарат необходимите резултати ...

4

Lina

преди 1 година

Лелче, за едни 50 000 ( въображаеми) избиратели дадохте възможността на граб и дпс да си рисуват по бюлетините и да си нагласят както им е изгодно. Вашите избиратели ще стават още по - малко и причината е ЕГН. Просто никой не се хваща на розовите ви обещания.

3

Xaxa

преди 1 година

Това "гласуване" е спаднало поради една много проста причина - понятието "избори" съществува само на книга. 33 години стигат, няма пак да чакаме да станат 45. Всички до един "управляващи", които се извъртяха са за стадиона. Един да бъде обесен за назидание на следващите и всичко ще си дойде на мястото.

2

Социаглиcт

преди 1 година

Каква полза че ще са повече избирателите като акъла ще им е пак толкова!

1

Илия

преди 1 година

Драугарко от бивште комунисти и сегашни бизнесмени, хората ще гласуват ако има някой на когото да имат вяра. Сега виждат че всички са хора на МУТРИТЕ - грабители.