347

Йосиф

преди 1 година

еуфорията която е обзела прозападно ориентираните коментатори и симпатизанти, е подобна на тази през 1941 преди Сталинград ...

346

Анонимен

преди 1 година

Тия се пропиха тотално. Ту мухички виждат,ту дяволи. Делир алкохолен ги тресе.

345

Анонимен

преди 1 година

Всички се побъркахме покрай тази война.Като прочетеш няколко статии за атомни бомби и си готов за Курило.Обаче в България наистина си имаме сатанисти.Май са ни метнали за интеграция някакви азовци.Преди месеци заплашваха с убийства,после спряха.Обиждаха българите,после спряха.Има напредък някакъв.Ако спрат и да богохулстват ще е добре.Няма значение дали ще си изберат католизъм,православие,мюсюлманство...важното е да се отрекат от сатаната и да вярват в доброто.Тук сме толератни,но против секти.

344

Анонимен

преди 1 година

Киев бил изконна столица на руската държава, дето го е основал Органа, братът на Кубрат? Коя руска държава, московия? Превзетата от литовци и монголци държавица? Хубаво, че правят няколко похода на изток руснаците, та се заселват в земите на буряти, и чукчи и калмики. И това нямаше да имат.

343

Анонимен

преди 1 година

Ей матрьошки гледайте топ гън за да придобиете представа колко сте зле във всяко едно отношение!

342

Анонимен

преди 1 година

Защо не пишете какво се е случило снощи на едно нацистко укромаке в Бистрица?

341

Анонимен

преди 1 година

Докато такива *** като този водят "свещена война със Сатаната", Русия с бързи темпове се превръща в държава от третия свят. И съвсем скоро ще минат пак на Лади и Москвичи.............

340

мечкоеб къс

преди 1 година

"свещена битка със сатаната....." дано срещнеш "сатаната", каквото и да означава това.

339

Тролей от Козяк

преди 1 година

Цял тролей шорошпии се е изсипал тук!

338

Хапче в душата

преди 1 година

Тоя да вземе да поведе неравна битка с биполярното си разстройство и една камара психични отклонения, които грижливо си отглежда!

337

Антисоросоид

преди 1 година

Сороосоидите се гърчат от безсилие пред факта, че Киев е първата столица на Руската държава, че тия земи са изконно руски.

336

Антисоросоид

преди 1 година

Прав е евреи като Сорос, Ротшилд и сие са антихристи сатанисти.

335

Анонимен

преди 1 година

Тоя колко е побъркан

334

КокоБийч/СаутБийч

преди 1 година

Америка е последния фронтиър на Свободата! Ако не сме Ние, всички по света ще говорят китайски и руски! Единствената надежда за Човечеството! Благодаря на Бога, че ме докара тук! Живота е толкова хубав и красив!Приятно живуркане в БГ..

333

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм. Само на обикновените зомбита още не им се е изяснило, какво им готвят либералните господари!...

332

Xaxa

преди 1 година

И как точно - като "ваксинира" с отрови населението си или пък въвежда цифровата рубла, все заръки от уж-врага на Путин - глобалистите. Тия циркове на доброто и лошото ченге(в случая Путин и ЕС) ги гледаме доста отдавна. Малко ще разочаровам наивните путинисти - Путин е завършил школата "млад глобален лидер" на Клаус Шваб. Путин и ЕС са едно цяло, командват се от едни у същи "хора", а и похапват от една и съща копанка.

331

Анонимен

преди 1 година

Този е за 4-ти километър ама не знам дали в Масква има такъв!?!

330

Анонимен

преди 1 година

Спрете да пиете водка бе, другари! Аман от пияници.

329

Мммдаааа

преди 1 година

Тази реч ще влезе в учебниците по психиатрия!!!

328

Кукушенков

преди 1 година

Никой не бяга,Флагманът Москва си плува,Киев е взет,държим Лиман,остров Змейни е руска база,загуби няма,всичко върви по план,хиляди хаймърси унищожени,обсаждаме Харков,излизаме от зърнената сделка,сваляме на Мъск сателитите,гларуси ни разбиха самолетите,бием се със Сатаната.