24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Тук един истеричен антиваксър неистово бълва против ваксинираните денонощно. Луд умора няма!" ---- ахахахаха, айде тр**ллът се изказа.. не съм 1! Над 80% от хората сме! Ама какво да се прави.. имаш навици от пландемията, когато цифрите си ги измисляхте както дойде. Между другото кои сте "ваксинираните", щото експерименталните препарати, които си набихте нямат нищо общо с ваксини хахах. Тик-так, тик-так.. чувате ли как ви изтича времето?

23

Анонимен

преди 1 година

Тук един истеричен антиваксър неистово бълва против ваксинираните денонощно. Луд умора няма!

22

Анонимен

преди 1 година

И какво ако е " синтезиран"? Още по-голямо основание е да се ваксинираш.

21

Анонимен

преди 1 година

580 нови случая на коронавирус, петима души са починали - oт кашлица! Всички ваксинирани се разболяват от вируса и 70% са в интензивното - това е статистиката! Който иска нека се ваксинира - нищо против, но защо мозъчно скопираните неистово бълват срещу неваксинираните? Цял свят разбра, че вируса е синтезиран, даже по ntv го излъчиха, но късно вечерта, за да не пишат, че са не информирали!

20

Анонимен

преди 1 година

През последните 8 месеца, лежащите в интензивните и починалите са 98,5% неваксинирани. Сложи 1% фалшиви сертификати и значи почти 100% неваксинирани. Кое точно не ви е ясно?

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "5 починали вчера, 86 починали през последните 14 дни, от които 76 неваксинирани и 10 ваксинирани. Та така .." ----- ооох, направо ми е жал да ти спукам балончето дето живееш в него. Айде сметни си колко % са 10 от 86.. след това погледни колко % от хората в БГ имат там актуалният буустер.. като сравниш цифрите да не вземе да се окаже, че 10 от 86 е по-голям процент от тези, които официално се водят сиропирани.. кво беше - 6 месеца.. или пък 3 след последния бустер... хахахах

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Антиваксърите отдавна вече не сте интересни. " ----- ти явно не схващаш... просто ни е кеф да си правим гаргара със сиропираните хахаха. Я кажи какво е да знаеш, че има огромна вероятност утре да не се събудиш? Много ли е сдухващо? Можеш ли да мислиш за нещо друго освен предстоящата конччина? И всичко това заради собствената ти глуупост..дето нямаш мозък за 2ст. да събереш 2+2 и вярваш на всичко, което телевизора ти каже! Ако трябва да съм честен даже ме е яд, че повече не се сиропи

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Колеги, ковид тpoлът е още жив!" --- интересно до кога. Имам една ягода на терасата, сигурен съм, че ще го надживее дори и с ниските температури дето се задават :).

16

Анонимен

преди 1 година

Днес още 5 жертви на антиваксърите. Ей, не се наядоха!

15

Анонимен

преди 1 година

Колеги, ковид тpoлът е още жив!

14

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите отдавна вече не сте интересни. Все едни и същи глупости пишете. Танзанийската коза, вирус нЕма.......Отегчени сме всички от вас. Ако щете не се ваксинирайте, ако щете ***, все ми е тая.

13

Анонимен

преди 1 година

До 6 До 5 от 1 - "Обаче 80% звучи по- зловещо от 4 човека." А си представи ,че напишат 20% от починалите са били ваксинирани ,как ще звучи :)))) Всичко е игра на числа и проценти ,зависи от гледната точка .

12

Анонимен

преди 1 година

Ковид трo лът да не е умрял, още не се е включил. Ако не е, да напише нещо, да знаем че още е жив.

11

Гледам Тв

преди 1 година

Едно време информацията за Covid я публикуваха в 0:30, а сега чак в 7:19!Неинформирани ни оставят, ей!

10

ОПАШАТА ЛЪЖА

преди 1 година

МАЗНА ЛЪЖА

9

Анонимен

преди 1 година

5 починали вчера, 86 починали през последните 14 дни, от които 76 неваксинирани и 10 ваксинирани. Та така ...

8

Анонимен

преди 1 година

До До 5 от 1 Това е точно така, ала защо има 5 минуса на 5, една задачка за 5ти клас, само те си знаят.

7

Къртя пейки

преди 1 година

Комбининация от три пръстта с преоблааващ среден за платените драскачи и техните господарчета! Отивам да къртя пейки. В парка ще се влиза само със зелен сертификат! Който няма поне 4 дози да не е посмял да излезе от къщи.

6

До 5 от 1

преди 1 година

Бравос, добре, че ме светна. Обаче 80% звучи по- зловещо от 4 човека. Елементарна пропаганда.

5

до 1

преди 1 година

Четири от починалите не са били ваксинирание, един - да.