32

Анонимен

преди 1 година

Отивай си гледай оранжериите към Хасково подлезурко

31

Анонимен

преди 1 година

По добре ПП отколкото вие които наричахте пенсионерите Лош човешки Материал

30

Анонимен

преди 1 година

Този нали си уреди цялата рода в община Хасково! Какво реве, че никой не иска да управлява с тях?!

29

....

преди 1 година

Коалиционният партньор Слави Трифонов свали ПП-тата, като директно заяви, че "вървят едни милиарди, а в държавата пари...няма"! ГЕРБ само го подкрепиха! Така че , на следващите избори Кики Ментето и Кокорчо, аут от Парламента! Все още са във форма ,някой да им се върже! Ще видим докога?

28

Алекс

преди 1 година

Делянчо Добрев,не се занимавай с ПП.ГЕРБ свалиха правителството и сега са длъжни да направят ново.Ако не успеят,Избирателят ще ги накаже на поредните избори.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 : "Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен" - Само дето изчегъртвачите им един по един се самоизчегъртват. Партия, зад която стоят най-много избиратели, трудно ще бъде изчегъртана.

26

Иван

преди 1 година

Защо ГЕРБ не изразят солист, да го видим, да го огледаме. Избираме реално премиер, да не се ошляква, едно-друго. Не че нещо, но поне да видим какво, става много секретно.

25

Анонимен

преди 1 година

Тоя бейби феис от снимката по горе да спре да ръси това дето го няма- а това е мозък.

24

:)

преди 1 година

КУМГЕЙТ 2

23

Анонимен

преди 1 година

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

22

голодомор

преди 1 година

Тази гад внесе днес,а парламентът прие либерализация на цените на тока за битовите потребители т.е от прекупвачи и в пъти по- скъп ток от сега плюс увеличението му дотогава разбира се.Още не са дошли на власт и се започна с безогледното ДРАНЕ на буквално едвам оцеляващия народ

21

Анонимен

преди 1 година

Киро няма да управлява, но може да бъде полезен, като конструктивна опозиция, тъкмо ще развият повече опит в парламента.

20

Анонимен

преди 1 година

Превзелия Хасково и милиарди в офшорки няма думата , мястото ти е в панделата като всички гробари

19

сминдух енд чесън

преди 1 година

Има ли съмнения какви *** са партия ГЕРБ,да прекъсват мачлето на вожда за инструкции

18

Иван

преди 1 година

Ако можеше да се лекува мошеничеството, ти да взимаш пари, а аз - не, то - нека отново ГЕРБ. ГЕРБ са откровени лъжци, само да докопат властта и си почват помпане на пари. Трябваше да се спрат, вземат наши пари, все пак.

17

До малоумник 13

преди 1 година

Той тиквуня клечките ги дялка ааааннннааалллнноо.

16

българин

преди 1 година

Докато банкянската разбойническа организация не бъде изтрита от политическия живот,няма да има спокойствие.Такива разбойници във властта на е имало от освобождението от турско робство.Един стар,дебел,селски уличен разбойник,да е икона на 500 х. човека,не е нормално.Явно,че голявата част от тези избиратели за същите като банкянския шебек.Затова си отиваме от този свят.

15

Анонимен

преди 1 година

А боко от Банкя що въртеше кранчето на турски поток заедно с Путин и Ердоган ? А сега иска да продава повече руски петрол . Нали ва лъже че бил евроатлантик .

14

Божество в 21 век

преди 1 година

Някои хора искат аз да не се оправя в живота и да живея все зле и на края да бъда убит или осакатен ! Тези хора не са нормални ! Аз няма да правя лоши неща, но в крайна сметка трябва истинска оправия с мен ! БОГ е 1, а неговата "любовница" е вселената !

13

ПроСоТо

преди 1 година

АКО е ВЪЗМОЖНО намаляване на цената с..внимание:.ЦЯЛ ЛЕВ,възниква въпроса:..-По какви причини до сега беше толкова висока?...Разбира се,цялата ДАЛАВЕРА е в това :..-"МОРИТАРИ ТЕ САЛУТАТ,Боко!"....Защото:-АКО досегашната цена е била ГРУБА ДАЛАВЕРА,то кой и защо я е осъществил?!..А ако НЕ е била ГРУБА ДАЛАВЕРА,то как СЕГА изведнъж ще падне С ЦЯЛ ЕДИН ЛЕВ ?!?!?!...Помислете !