15

Анонимен

преди 1 година

Taка ли? Защото аз го взех, като го попълних за 5-6 мин. Ми да прави онлайн тестове и за месец ще ги научи, освен ако не е професионален морон.

14

him

преди 1 година

И още - "...дори Хари не знаел..." - ми много просто - колко българи знаят, кога Борис покръства българите /годината/, или Бунта на русофилите /офицерския бунт/- годината, коя год. е открит паметника на Шипка, колко знаят за колоната на Омуртаг, за битката при Клокотница, за Крум и Никифор, коя год. на жените в Бг. е дадено правото да гласуват?- много, много неща не знаем - и това е нормално за нас като бг. но за чужденеца кандидатващ за гражданство трябва да е задължително!

13

Анонимен

преди 1 година

Май.уна половината Британия населени от такива май.муни

12

Кание Уест е Прав

преди 1 година

друго истина - няма!

11

Изпитващ

преди 1 година

Другият път и дайте варианта за теста за черни- пишеш навсякъде блм и си го взел.

10

him

преди 1 година

"Изпитът за британско... .... ... колкото пъти желае."- напълно вярно, ноо, за да стигнеш до изпита плащаш 1500 п. и представяш една камара документи последните 5г. от пребиваването в УК. Въпросите за учене са 1500 но за сметка, лесни за наизустяване, има и устен тест- от кога си в УК, семейно пложение -деца, родители, къде живееш, какво работиш, с коя банка банкуваш, как прекарваш почивните си дни - и ако за английски говорящ това е труден изпит, какво да кажат кандидати от Азия с йероглифите?

9

На тая май всичко

преди 1 година

й е трудно

8

Враца баце

преди 1 година

А бе таа май--- плаща ли ви нещо та секи ден ни досаждате с нея?!?

7

Анти Тяло

преди 1 година

Тя най-трудният тест ( за бременност) го мина...сега само ще събира златните яйца!!!

6

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Еха, сега вече денят ми се изпълни със смисъл! Тъкмо се бях притеснил за херцогинята на Съсекс - как ли е, какво ли прави, как ли й се отразява войната в Украйна и икономическите проблеми... Благодаря на авторката за най-важната новина - за малко да я пропусна! И моля, ако следващият път херцогинята има някакви друго откровения, авторката пак да ни инфромира незабавно - от това пряко зависи животът на толкова хора...

5

Анонимен

преди 1 година

Щом другите, обикновени, хора го минават този тест, значи проблема не е в теста!

4

Анонимен

преди 1 година

Особено ако си *** по природа и нямаш написани реплики от Опра.

3

Анонимен

преди 1 година

Да отиде при Опра и да се оплаква, колко е труден живота на мултимилионерите ...

2

Анонимен

преди 1 година

"Съпругата на принц Хари разговаря и със своята "скъпа приятелка" Софи Грегоар Трюдо, съпруга на канадския премиер Джъстин Трюдо." - Все хубави хора ...

1

Анонимен

преди 1 година

Ръждивата нещо се е смачкала.