25

Анонимен

преди 1 година

Така и не разбрах защо продължават да се бият в гърдите с тази статистика при положение, че няма нищо общо с реалността? Или тестовете показват грешно само при проверка на полицаи?

24

Анонимен

преди 1 година

Ако така я караме, професията шофьор, ще стане към най-платените.

23

Анонимен

преди 1 година

Тези данни от правоверните полеви тестове ли са дето самите полицаи не им вярват?

22

Анонимен

преди 1 година

Колко са позитивните за алкохол и наркотици полицаи? Всеки положителен полицай е равен на няколко свободни дилъра, което е равно на стотици положителни шофьори. Та колко са положителните "полицаи", дето щяхте да мерите редовно?

21

Анонимен

преди 1 година

Ми тя храната постоянно поскъпва вие какво очаквате ,веднъж като се назобиж поне те държи няколко дни.

20

Анонимен

преди 1 година

"каза - дословно употребяващи марихуана да не се качват до 2 седмици на автомобил теста показва положенителвн резултат!! Това не е държава, а гнусно милиционерско гето!! Кой сте вие да държите сметка кой какво прави в личното си време!?!??" - продавал съм трева над 10 години. Познавам над 800 тревомана. 80% от тях са с изключително слаба психика и до 20ти ден без трева са емоционално неуравновесени. Все пак не трябва да забравяме, че тревата в днешно време е 70% химия и влияе на нервната система

19

Анонимен

преди 1 година

карам си по магистралата със 140 а отзад един напушен ми приснятква непрекъснато с фарове0та въпросът ми е -трябва ли да увелича скоростта и да стана нарушител или рязко да набия спирачките

18

Анонимен

преди 1 година

До 22 - в интерес на истината напушените ми приятели са най-неприятните шофьори. Всички крещят и натискат клаксона като неадекватни, а както споменах в коментар 20 единия дори обърка спирачката и газта и отзад ни се забиха 3 автомобила. Аз пуша и не шофирам. Хайде да живеехме в Холандия, Белгия, Испания, Франция, Англия където е пълно със зони с ограничение на скоростта от 30км/ч - ок, ама в БГ където дори ненадрусаните са слаби шофьори и имаме най-много инциденти на в ЕС е недопустимо.

17

Във изявление през

преди 1 година

2018 Пред медиите тогавашния шеф на КАТ София каза - дословно употребяващи марихуана да не се качват до 2 седмици на автомобил теста показва положенителвн резултат!! Това не е държава, а гнусно милиционерско гето!! Кой сте вие да държите сметка кой какво прави в личното си време!?!??

16

До 19

преди 1 година

Кръвен тест. Няма невинен и неупотребил човек, който да не иска кръвен тест, ако полицейските му покажат положителна проба. Така че тотално верни са си случаите.

15

Анонимен

преди 1 година

Слаби са куките. За момента не са хвани нито един мой приятел, въпреки, че и те са постоянно напушени. Единия напушен го удариха отзад защото обърка педaлите на спарка и направи верижна катастрофа. Глобиха всички освен него защото беше първа кола, а тест не му направиха въпреки, че е очевАдно junkie.

14

Чайна-майна

преди 1 година

Стадо още ли не сте разбрали. Всеки петнадесети тест на сто е менте. Тук не визирам пиещите сироп за кашлица и успокоителни които дават положителен тест. А съвсем чисти или употребили карачи. Първите ги изкарват дроги а наркоманите минават метър. Независими лаборатории в Норвегия и Австрия го потвърдиха. Това тестче е за клоуни като кат евтино и оправдано по измисления закон. В белите страни за съдебна отговорност важи само кръвен тест! Тук пак ни таковата за много 💸 от нашия джоб!

13

Хахахаха

преди 1 година

От половин година пиша,че тия тестове не стават за нищо ама ми цъкат минуси.Като ви спрат и светнете в червено щото сте пили парацетамол, като ви изтипосат по ТВ и кажат "тоя е дрогиран" тогава ще се уверите в думите ми.Разликата между наркотиците и лекарствата е само че едните се продават легално, но веществата в тях са много сходни.Миналата седмица си купих Грипекс и аптекарката ме предупреди, че на полеви тест показва употреба на амфетамин.Слава богу не ме проверяваха.Иначе кръвни проби,дела.

12

Анонимен

преди 1 година

До българин___а не доказва ли, че тестовете са некачествени?... доста хора изгоряха без изобщо да са употребявали, аз на това му викам тормоз и напразно съсипване на живота

11

Анонимен

преди 1 година

мен ме интересува колко дилъра на наркотици хванаха...

10

Анонимен

преди 1 година

то с тези тестове на кат всеки би могъл да излезе под влияние на наркотици, обикновен беналгин може да ви изкара наркомани

9

Анонимен

преди 1 година

спрете ни тормозат даите си ни доза.марихоланата е напално безупасна.искаме си марихоланата.

8

Анонимен

преди 1 година

Ушевите пияни и дрогирани корумпета, ловят пияни и дрогирани. Когато ушев ви се прави на интересен, звъните на 112 и казвате какво се случва и това че милицойнера ви изглежда неадекватен,струва ви се с разширени зеници и ви е замирисало на алкохол, следващите три часа е такъв смях и цирк, отделно аз до момента пет пъти съм познавал,че за пияни наркомани на работа.

7

ля ля

преди 1 година

На преден план е само това нарушение с верните им тестове! Колко нарушения и неспособни водачи се движат по пътищата... Смешна полиция със смешен подход! Корупционна практика която да замаже положение с 2000 човека!

6

Анонимен

преди 1 година

От 1 милион проверки хванали 1500 наркомана и 50000 алкохолика. Да кажем твърдо НЕ на ракията.