22

Дянковче

преди 1 година

Не му вярвайте на този Дянков ,той съсипваше с поръчкови ревизии фирми такива гнусотии рядко можеше да бъдат измислени само и само някой / явно платил си за това / да ти отстрани от пазара/ Е това беше при Дянков Гадости.Добре че Бойко го разбра и го изгони на време и не направи още поразии по икономиката и бизнеса. На кого служеше не знам ....и кой му плащаше???

21

Края на кризата

преди 1 година

ще дойде,кога се разпадне евроатлантическия бардак! Никъв мир няма да видим от тях!Като свърши войната ще ни спретнат ново щамче на ковид и парите пак ще тръгнат за убити в интензивните...Само гледайте колко е нагласено всичко!

20

Анонимен

преди 1 година

Високата инфлация ще е завинаги, в щатите се помпат балони за които трябва да се плаща.

19

П.К.

преди 1 година

Докато по Европата и по Света инфлацията е 2-3 до 5-6 процента, у нас знае ли я някой, казва ли ни някой колко е точно? Според клиентите на големите вериги магазини тази наша родна инфлация надминава 80, та и 100 процента??? А кой я докара и кой я направи такава/онакава? На всички са известни "майсторите", които отново се напъват да ни "обучават" на демагогии, на лъжи, на внушения???... И отново да ни "управляват"???

18

Анонимен

преди 1 година

Щом отново акъл раздава Постната пица народа го чака само кутията от пицата. Тоя дето открадна резервите на Здравната каса вместо да е в кауша взел да се прави на компетентен ?!!! Най-разбира да краде, да краде много, подобно на онзи дето го направи финансов министър през 2009 г. Крадци от най-висока класа!

17

баба Пена

преди 1 година

Излиза че Асен Василев е учил финанси в някоя квартална кръчма или в някое блато. Нищо не му разбира главата. Само и само за да показажат че могат нещо взеха да раздаат пари от заеми. ПП са нещо дето не става за нищо. Преди потъвахме но след управлението на ПП потъваме с бясна скорост

16

Анонимен

преди 1 година

От къде го изкопахте хер Флик?

15

Анонимен

преди 1 година

Мале Брат Пит колко е остарял.

14

Банкеръ

преди 1 година

Криза и инфлация ще има докато гражданите се усетят и започнат да не купувт нищо от търговци спекулиращи с цените.Факт е,че никой не зарежда на бензиностанциите,които късно въведоха отстъпката от 25 ст.Сега са наслагали големи табели,че я предлагат ама никой ня я забелязва.Така ще.стане и със сиренето и хляба,ще има фалирали спекуланти.Всеки търси максимална печалба,нопортмонетата на пенсионерите са празни.

13

Анонимен

преди 1 година

Едва сега започва драги.

12

Анонимен

преди 1 година

Ерата Дянков!

11

Анонимен

преди 1 година

Защо не облагат тройните цени с петорни данъци? Не може да получиш пресоване извара за 3 лева и да я продаваш като сирене за 20 лева.

10

Анонимен

преди 1 година

Една голяма част от инфлацията се дължи на търговска спекула с цените.

9

Анонимен

преди 1 година

Защо ли вадят Дянков да дава съвети как да ни "оправят". Въвъ всички парламентарни партии има достатъчно вещи експерти! От ГЕРБ отдавна се освободиха от него, а той отиде да съветва Путин, ако не е забравено вече! Сега пък, май се прави на хамерикански факир!

8

Анонимен

преди 1 година

Идва ли края на кризата? Още поне 6 месеца висока инфлация. И не е краЯ,Т, а края. Пълен член се пише за този, който извършва действието. Не сте ходили на училище или не сте внимавали в час?

7

Пена

преди 1 година

Дянков беше тестис на Борисов така че не трябва много да му се вярва. До около 50%.

6

Анонимен

преди 1 година

това е краят на началото на кризата!

5

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Финансистът Дянков е явно в Щатите. От 10000 км най...точно се дават...съвети,защото му е през...дедовия.

4

Далай Лама

преди 1 година

Симеончо, идва краят на ГЕРБ ! Това обясни на твоичкият вожд. И по-добре, че сам се закопа. Време е друга дясна политическа формация да поеме управлението на държавата !!! Време !

3

Анонимен

преди 1 година

Да идва краят на кризата. И началото на катастрофата!