11

Анонимен

преди 1 година

а тез пари де потънаха?

10

Анонимен

преди 1 година

А русия ни спря газа и дестабилизира държавата за последните 5г това от нея. А и ни каза че езика ни идвал от македония.... какви "братя" имаме само. Врагове не ни трябват:)

9

един въпрос

преди 1 година

Къде са ни самолетите? И втори въпрос-за какво са предоставили тази помощ и трети въпрос-ако някой ни нападне колко натовци ще ще се втурнат да ни спасяват? Опълченци некви?

8

Простатата алармира

преди 1 година

Какво означава предоставили - безвъзмездна помощ или закупена техника? Защото ако е закупена техника ние сме платили милиарди левове без да получим нищо насреща - справка Ф-16 личната сделка на Тиквун Първи. Също така НАТО е съюз иницииран и воден от САЩ, членството в съюза е 2.5% от бюджета на всяка страна членка, това са милиарди левове, които потъват във военната промишленост на САЩ. И тука някой си пише за някакви мизрни 200 милиона, WTF?

7

Демократ

преди 1 година

А пък България за 5 години е предоставила помощ на САЩ приблизително за около 5 милярда.

6

Капитан Петко

преди 1 година

Браво на САЩ и да не пращат самолетите докато не разчистят петоколонниците по високите етажи като Радев и Янев дето само чакат да разузнават за кремълската престъпна клика.

5

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че сме във война и ние е нужна военна помощ, ама виж кво нещо е когато индустрията ти казва да купуваш.

4

Анонимен

преди 1 година

А ние сме им предоставили 3 милярда подарък засега,от тиквуня, краваря нищо не дава,,само взема.

3

Таня

преди 1 година

Благодарим на атлантическия ни партньор за сътрудничеството.

2

Агенция ЕЖК

преди 1 година

Въпрос:А колко откраднаха,усвоиха и източиха от България,без да споменаваме безплатните краварски бази,рисунките на самолети и инсталиране на ключови НПО-клонинги за разграбване и контрол...

1

Хора

преди 1 година

Това е десет пъти по малко от това което сащ трябва да платят за базите у нас,който ни правят мишени и окупирани от най жестоките терористи в света ,сащ.