31

Анонимен

преди 1 година

а това че от зората на ДИмУкрацията не си плащат за ползване на базите им в БГ ???????????????? Що намо в БГ не плащат - я вижте другите държави-събират си таксите от сащ и не чакат на "помощи"

30

Анонимен

преди 1 година

платихме най-скъпите Ф16 е историята, един излиза по 300млн при положение че нов за другите държави е по 60-80 млн. Как е? всичко е точно, и даже още 8 ще вземем защото сме прости. А в същото това време караме още уазките на по 60г и нямаме пари за кубинки. Толкова сме прости че чак вдлъбнати.

29

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Запада са нашето бъдеще, а не фашистка и феодална Русия...

28

Анонимен

преди 1 година

това е нищо, бълха ги ухапала а на Урките дават млрд. Ние им даваме 5 бази, достъп до Черно море, до ресурси, до пазари да си продават хранителните ***, до човешки ресурси а те ни дали 5 лева. Добре, пропагандата ви дърви супер.

27

Коментар

преди 1 година

Те нашенските американски шпиони и НПО са доволни и на жълти стинки!В Украйна за няколко месеца хвърлиха 100 милиарда долара!

26

И.Б.

преди 1 година

238 млн. $ не са голяма парична сума за България, която е източната граница наЕвропейския съюз.

25

Русия

преди 1 година

Ний им дадайми 5 млрд за чертежи и сяка гудина на тичат от Мариците с 3-4 милярда, пък те върнали 200млн ф памперси.

24

Анонимен

преди 1 година

Поръчков, платен материал. Как точно са инвестирали в сигурността, като вчера се разбра, че сигурността на летището е занижена? И второ, като са инвестирали защо не позволяват пилето София Америка? Оправдават се, че не сме сигурна дестинация?

23

Анонимен

преди 1 година

Неграмотните рашки петоколонници да се разпенявили в коментарите. Споко, бе, ще направите инфаркт от злоба!

22

Вангелчо

преди 1 година

А пък ние сме им дали над 4 милиарда за самолети на хартия :) !!! Как е?!

21

Анонимен

преди 1 година

А ние сме им предоставили 1238 милиона долара военна помощ. Кръвопийци!

20

до 19

преди 1 година

А защо смяташ, че нямаме армия? Кой ти го каза това? Шкембаците пред панелката ли? Имаме около 32.500 професионална армия и още толкова резервисти. Колко смяташ, че ни трябват? 1 милион ли?

19

<><>

преди 1 година

238 милиона долара струва България на САЩ ! Голяма далавера ! Сорос не се бръкна на дълбоко дори за да си купи държава ....от които се вадят милиарди ! Това се нарича бизнес инвестиция на века ! + и плацденс срещу Русия !

18

Уви

преди 1 година

След като де факто вече нямаме армия, но продължаваме да бъдем буферна държава между две огромни военни сили, хич не ни трябва военна помощ от която и да е страна. Най-разумно е да претендираме за 100% неутралитет, но няма кой да ни чуе, дори и да искаме. Зависими сме. Нямаме дипломати от ранга на цар Борис Трети и Георги Кьосеиванов. Повечето днешни българи дали изобщо знаят кой е вторият от тези мъже?

17

ХХХ

преди 1 година

А за тия 5 години България колко милиарда помощ е дала на САЩ ? И за повече от 5 години колко бази безвъзмездно им дадохме ? Това е ...САЩ натъртват че са дали трохи ...не казват че са взели хляба !

16

ЯЯЯ

преди 1 година

Това не е точно помощ в смисъл дадени пари. Те плащат и развиват собственият си ВПК с хартия която печатат в задния си двор, но сметката се плаща от нас и целия свят общо

15

БГ окупирана

преди 1 година

Ако някой не знае да му кажа че Сащ не плаща нито лев за използването на две бази у нас......съюзници а?!

14

НЯКОЙ

преди 1 година

България е дала на САЩ 2,0 милиарда и безплатна военна база, а САЩ са ни дали 200 милиона, както се казва " кон за кокошка ". Важното е на Путин да му е зле като подпомагаме САЩ.

13

Анонимен

преди 1 година

А за 5 месеца предоставиха милиарди на Украйна.

12

отговор

преди 1 година

Абе са какво са ни самолети след като си имаме цел воевода с хвърковатата му чета в пълна бойна готовност базирана в БИЛА.