71

Анонимен

преди 1 година

До до 19 Резервистите ни са вече към 40-годишни. Над 40-годишните и да искат, трудно могат да са ефективни като млади момчета, ако не дай Боже се наложи и те да помагат.

70

ГОлям срам

преди 1 година

ГОЛЯМ СРАМ От подставени на власт във Вашингтон..Разориха България с нагло престълни диверсии след 1944 осебенно сле 1989..Подставени на власт начело с Борисов превели на САЩ 1 000 000 000 $ за 8 ненужни стари истребители доставка 2021 досега НИЩО АМАН от диверсанти анти ЗЕМЯ//

69

Др МИХАИЛ НИКОЛОВ МИ

преди 1 година

ВКЛЮЧВАТЕ ЛИ НАШТА ПОМОЩ С МИЛИАРДИТЕ ПРЕДПЛАТЕНИ ЗА ВИРТУАЛНИТЕ САМОЛЕТИ⁉️ИЗВЕСТНИ СА СОЛИДНИТЕ ПЛАТЕНИ ПРОЕКТИ КОИТО ИСПЪЛНЯВАТЕ😡ВИЕ СТЕ ЕДНИ ОТ СОЛИДНИТЕ ЗАБЛУДИТЕЛИ НА НАРОДА НИ😡😱

68

На печалба са

преди 1 година

"За 5 години САЩ са ни предоставили над $238 млн. военна помощ"? А ние им предоставихме два милиарда долара за самолети Ф16, които не се знае кога ще получим.

67

Анонимен

преди 1 година

Хайдука ги издундуркал браво това се очясва от ганюто

66

Анонимен

преди 1 година

"Закупуването" на ф16 за няколко милиарда, след време ще се изучава като една от измамите на века в България.

65

Анонимен

преди 1 година

Не пишете глупости,американците ни обичат за това ни дават!

64

Анонимен

преди 1 година

А пък ние им подарихме няколко милиарда. Ето това се казва приятелство!

63

Крами

преди 1 година

А ние на тях 650 000 000 лв за чертежи и още 700 000 000лв за нови чертежи. Малко болен здрав носи. Трябва да сме им благодарни, че всеки втори патрон в Украйна е български и захлебиха 10 човека от тая работа? Чумпилска работа. Лицемери с лицемерни статийки.

62

ФАКТ

преди 1 година

Това е твърде недостатъчно. На глупаввата Украйна предоставиха 50 млрд. за 6 месеца. Егати калппавите и недобросъвестни парньори. С такива приятели като тях врагове не ни трябват.

61

До Асен

преди 1 година

И сс20

60

До ох

преди 1 година

Колт и Уинчестър...

59

Ох

преди 1 година

Така и не разбах какво сме получили, освен т. нар. обучение.

58

Анонимен

преди 1 година

Да бе ,предоставили дръжки

57

българин

преди 1 година

Американският Окупационен ботуш в Европа е смърт за Европа докато съществува!

56

Анонимен

преди 1 година

Т.е. за 5 години са ни предоставили четвърт танк.......... Ми браво!

55

Анонимен

преди 1 година

Путин е болен, Путин губи войната, Путин е Хитлер, Путин ще бомбардира света с ядрено оръжие, Путин яде деца, Путин го напуснала жена му, Путин имал двойник, Путин щял да превземе източна Европа. Ние живеем в АБСУРДИСТАН, колеги :). Никой вече не мисли, всеки само чете ежедневно и АБСОРБИРА на макс глупостите, които медиите не спират да бълват. Пропагандната машина върши безусловно добра работа, като за целта, първо з-а-т-ъ-п-и населението, после го ИЗПЛАШИ и ето как стадото става нейно :)

54

Анонимен

преди 1 година

Нека добавим още неща, които западната пропаганда не спря да ръси в последните месеци. 1. Руснаците нямат хора за 9-ти май и щяха да изкарват пленените украинци с униформи, за да попълнят бройките 2. Руснаците превземаха един завод 3 месеца (е, така им беше наредено от руското командване, но нищо де, за пред широката публика ще мине, че не могат да го превземат) 3. Руснаците имат само боеприпаси от вторста световна (е, идеята им беше максимално евтино да смажат украинците, нооо..) :)

53

Лаврентий

преди 1 година

Може да съм промит, но за сметка на това харесвам ЧеГевара и всички други, които са се борили против статуквото! А ти си харесвай там Путин и който искаш

52

До Лаврентий

преди 1 година

Ти си промит отвсякъде. За теб няма надежда хахахаххахахахахах