8

Асан

преди 1 година

Бира само със суджук супер полезна :)))

7

брао на мен

преди 1 година

За това съм ГЕНИЙ! Сам самичък спрях да пия бира от години и ме повишиха в работата.

6

Пян_Гъ

преди 1 година

В това хем има някаква истина, хем така поднесено звучи абсурдно. Каква е истината? Всичко е въпрос на дозировка и УМЕРЕНОСТ!!! Яжте няколко дена по половин буркан с мед и ще видите дали ще оцелеете, защото по същество медът (може да) е отрова. Умерената доза го прави полезен. Така е и с ПИИНЬТУ.

5

Do 2

преди 1 година

А аз се чудя защо има толкова злобни , а то вое сте били джeндъpи. При вас е отличителна черта да говорите отрицателно във второ и трето лице , множествено число. Затова и не става нищо от вас. Айде обратно при "дъгата", нежен

4

Анонимен

преди 1 година

Заврете си изследването знаете къде. Аман от псевдо учени, дето само знаят да правят генерални изводи въз основа на емпирични опити, но ако ги питаш защо конкретното нещо е така тогава нямат отговор. И въпреки това, ако поне си бяха дали труда да направят опит с представителна извадка от световното население бих го приел. Да изследват мъже и жени в различна възраст от всички страни, за да се вземе предвид различната генетика. Азиатците не могат да пият, но руснаците се наливат и нищо им няма.

3

76% ама...

преди 1 година

колко е базовата стойност? И за какъв период от време става въпрос? За цял живот ли, за 10 години напред ли? Фърчат едни проценти насам-натам. Да се забрани продажбата на бира тогава, щом е толкоз вредна!

2

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя защо всички българи са толкова пр.о.сти. А то било заради бирата.

1

Анонимен

преди 1 година

Едни други учени казаха точно обратното преди няколко месеца.