21

Анонимен

преди 1 година

Хващам се на бас, че до 1-2 години повечето ваксинирани няма да си признават, че са се боцнали. Ще се срамуват. Дано поне са живи и здрави, защото какво точно са им инжектирали не е много ясно. Да се молят всичко да е било просто една далавера за пари, защото в противен случай не само че ще са се оказали кукли на конци, а кукли на конци с прецакано здраве. Пожелавам им много здраве и повече акъл, а на останалите само здраве, защото явно акъл си имат.

20

Анонимен

преди 1 година

На тяхна отговорност! Имаш ваксини, не щеш. Боледуваха, измряха някои , който е оцелял, ако иска да се връща на работа, но да не търси обезщетение за трудова злополука при болест.

19

Анонимен

преди 1 година

Путин задължи още миналата година всички медици и армията да се ваксинират. Няма лабаво!

18

Анонимен

преди 1 година

Европейските лидери и законодатели, както и европейските работодатели не осъзнават, че живеем на континент, който след 10г ще има 2.5 пъти повече пенсионери и деца отколкото работещи. Най-ценния ресурс на планетата в най-близко бъдеще ще се окаже работната ръка. Въпреки това точно работещите са най-пренебрегнати в обществото. Заплатите не следват данъци, инфлация, лихви итн от 40г. и старите схеми на внасяне на раб ръка от бедни страни не работят. Щото Африка няма квалифицирани кадри за 21 век!

17

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ауууу, ама как така, нали ''вируса'' дебне иззад кьошето?!

16

Анонимен

преди 1 година

Да не им измреха ваксинираните медици, та опряха до там да връщат неваксинираните?

15

Анонимен

преди 1 година

До Брей: И в двата дето попе и в двата , амин

14

Бай Дрън

преди 1 година

13, нема далавера в БГ, затова. Болниците в момента са пълни и се чака за свободно легло. Ако обявят сега пак локдаун, няма да има място за ковидджиите или ако намерят, другите ще изпукат и щат нещат, ще ги пишат к19. Това е цялата далавера. Народа се изпоразболя от обездвижване и страх, чакай малко да намалеят тия, после ще намерим места и за ковиджиите, когато далаверата ще е по-голяма.

13

Анонимен

преди 1 година

И там ли имало "некомпетентни" и "неразбиращи" медици? Цццц...., пропангандата лани друго снасяше.

12

Значииии

преди 1 година

недостиГ на медици, м?!?Трудно ще бъде да се изрази мнение без нецензурни изрази! Ще получа доживотен бан

11

Анонимен

преди 1 година

Защо във ваксинирана Гърция напоследък има по 20 и повече починали на ден от Ковид, а в Бг са 4-5 човека дневно, даже по-малко? Заради ваксините? Ваксърите как мислят по въпроса?

10

Анонимен

преди 1 година

Заклеймяват хората като анти- за да ги стигматизират, унижат, принудят да правят нещо против здравия си разум и преценка. Няма анти-. Всички сме били инжектирани като деца, но някои от нас сме си преценили, че рисковете надвишават многократно хипотетичните ползи. И затова никога повече няма да разрешим инжектиране особено, когато ни агитират толкова настоятелно. Сега ще чакат хората да се върнат да лекуват. Но за година много хора са си устроили живота различно.

9

Анонимен

преди 1 година

Е що така, нали беше опасно? Сега бабите им ще умрат от коронавирус!

8

Анонимен

преди 1 година

Браво! Я кажете как Ковид почти изчезна в държави като Бг, където реално ваксинираните са има-няма 10%? Не броя тези с фалшивите сертификати. Нали ако обществото не се ваксинира на поне 70-80% Ковид нямаше да изчезне. Някой ваксър има ли логично обяснение или още не са му го казали по телевизията, затова няма как да ми отговори?

7

Брей

преди 1 година

Ти да видиш! Искам всички, които ни тормозеха да се бодем против волята ни, ДА СИ ПЛАТЯТ! Ако не в този живот, в отвъдния!

6

Анонимен

преди 1 година

Сега, точно на неваксинираните медицински лица, трябва да им вдигнат заплатите с поне 50%. Това са най-ценните им кадри, точно защото не са се ваксинирали!

5

Анонимен

преди 1 година

Мчи те живи ли са още?

4

Анонимен

преди 1 година

На тяхно място бих отказал и посаветвал да лекуват политическите проcтитyтки ваксаджии, ала Кунчев и в Италия е пълно с тия комсомолски секретари

3

Анонимен

преди 1 година

Същите прЕститутки, които аплодираха задължително "да се ваксинират под угрозата от преместване на други длъжности или неплатено временно отстраняване", после наричаха Мелони "фашистка". Гнуста на ваксосганта не знае граници.

2

Анонимен

преди 1 година

Честито на ваксинираните:) Човек трябва да отстоява принципите си !