42

Банкеръ

преди 1 година

Така като гледам тук самоексперти по енергетика,финанси,трудово договаряне и прочее пишман специялисти.Факт е,че енергийните и петролните дружества имат свръх печалби и са обложени със смешни данъци.Факт е,че фирмите изнасящи продукция където и да е също са с подобни печалби,факт е,че банките и те са така,факт е,че гражданите плащат сметката и не са хванали тоягите.Значи всичко е наред.То с такива специялисти не може и да е друго де.Я ги осурвакай с прогресивни данъци според печалбите и да видим

41

Анонимен

преди 1 година

Можеше и да е първия, ако не бяхме спрели няколко реактора и бяхме построили и другите. Аегаможеше да изнасяме ток за милиарди на месец.

40

Мислещ

преди 1 година

Не знам дали сме първенци по евтин ток, но знам, че в ЕС няма пенсия от 233 евро!!!!! Нямаме управници, а изедници!!!!!!!!!!!

39

Справедливост

преди 1 година

За газа има само % увеличение, а угодно е изпуснато средната стойност в евро, за да не видим, че най вероятно газа е най скъп в България.

38

Анонимен

преди 1 година

А тогавазощи държава е нужно да плаща тока на милионерите )

37

:) смехорани!

преди 1 година

Я като сте почнали - дайте на кое място сме по заплати и покупателна възможност! - да си говорим РЕАЛНО!

36

Самсунг

преди 1 година

И на последно място по доходите !!! Смешници.

35

Мм333

преди 1 година

Щом сме третата в ЕС ,тъй като ЕС съвсем не е евтино място за живеене ,а напротив,значи има поне сто държави с по -евтин ток от нас .Това пък въобще не е за хвалене.

34

Хахаххахахахах

преди 1 година

На холандския стандарт 5.9 ойро е символична цена, как я постигат да кажат тукашните крадци

33

Димитров

преди 1 година

Това за забуда на нварода ли е ?...Защо не сравнявате доходите в ЕС и цените на тока,така че с една заплата колко киловота ще закупят в ЕС и колко в България ! Сугурно ще сме на последно място !

32

до 26

преди 1 година

абе курбелл, при соца ток имаше от 6 реактора но еьин реактор дето се казва работеше само за металургията и стоманодобива, сещаш се че тогава ООН ни водеше развита промишкено индустриална държава а днес от третия свят развиваща. Ток се изнасяше на поразия за валута пич. Щото го е имало.

31

Анонимен

преди 1 година

беше добре да апишете и пи заплати къде смв в ЕС

30

Икономист

преди 1 година

Тези говорят и пишат само за евтин ток. Дори и дума не обелват за заплати и доходи. Те са кото банкерите. Учили са само съэбиране. Когато обаче трябва да се бръкнат или да изпълнят упражнението изваждане казват, че пари нямало. Така и аз мога да бъда министър на финансите. Честито на българските политици, синдикалисти и техните лидери.

29

Анонимен

преди 1 година

Значи ако резнем боковата тръба, сърбетата и маджарите са свършени.....хахахаха :))) Да се благодарят сърбежите и макетата, че им изнасяме ток, за газа винаги съм бил резервиран, може да оцелеят и без него :)))

28

Fena

преди 1 година

Унгария и Сърбия получават газ по Турски поток по дългосрочен договор! затова цените са по-ниски. А Любо Ганев зарежда бутилки с CNG в Сърбия и продава на бензиностанции в БГ

27

Офффффф!

преди 1 година

Сега кво бе! За поскъпване на тока ли ни готвите, да ви ***!

26

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия мотото е - пестете ток :)) Молят България да им доставя електричество, понеже знаят, че имаме големи залежи на въглища :)) Та питам русофилчетата, как аджеба кученцето Сърбия на Раша моли нас за ток :))) Нали Раша всичко може да им осигури, що така ? :)) Иначе АЕЦ никога не е работил на 100% при нас, даже през соца имаше режим на тока :)))

25

Анонимен

преди 1 година

А за доходите на кое място сме??? Първенци по бедност, нооо трети с евтин ток. За парите, с които живеем и той ни е непосилен и цените на стоките с в небесата

24

1212

преди 1 година

Трябва дая достигнем номер 1. Това господа политици значи най евтин тов в ЕС за България. Има достатъчно ресурси за постигането на целта. Има и мощтности които са зациклили, като ПАВЕЦ "Чаира". Герб го погребаха но все пак може да бъде спасен ако мероприятието се организира както трябва.

23

Анонимен

преди 1 година

Затова ли от ЕС ни накараха да спрем реакторите на АЕЦ Козлодуй - заради евтиния ток ?!