7

тази

преди 1 година

пасмина от ДБ и ПП реформите им се основават единствено до смяната на Главния прокурор, некадърници, които по цял ден, от години вече лаят, та чак ни омръзва, не сме прости, реформа не се прави само с подмяна на Ваш с Наш!

6

Анонимен

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев е назначен от Бойко Борисов и Делян Славчев Пеевски за да не ги разследва.

5

Анонимен

преди 1 година

И тоя ли се прави на голям умник?

4

НПО-СлИвов,

преди 1 година

трябва да ви изхвърлят с черен печат от България,случайници подчинени на Козяк!!! Мястото ви е на полит-бунището при костоффф и станишев!

3

Ох майко

преди 1 година

Главния прокурор е несменяем(което принципно е логично, да не стане както мутрите направиха преврат на ГЕРБ и да ги разследва) и какъв огромен проблем става, ако е кофти човек. А сега си представете президентска република и подобен типаж, несменяем, как може да се изгаври със страната ни!

2

Анонимен

преди 1 година

То трябва да има промени, да можем да отзоваваме и политици, които не изпълняват предизборните си обещания или лъжат. По-точно визирам ДБ.

1

П.К.

преди 1 година

- Всичкото Мара втасала та и тази мижи-турка се е хванал - отново и отново за главния прокурор??? Пък, на всичкото отгоре - "партийката", приютила зловещите кадри на държавна сигурност е готова да и драснат кибрита...