30

Мнение

преди 1 година

Аз пък чух как президентът упрекна ПП, че не са направили нищо съществено с обещанията си да направят промени в съдебната реформа, а ПП му отвърнаха, че не са срещнали съществена подкрепа от службите за сигурност, които са под негов контрол. Той пък се оправда, че службите за сигурност са предали всички материали в прокуратурата и те там трябва да търсят проблема. Така президентът си "изми" ръцете от отговорност. Видя се, че президента е изнервен от нещо, ръцете му бяха мтого неспокойни.

29

Анонимен

преди 1 година

Няма, защото ще слушка какво му шептят от Козяк на закуска. Независим Киро Радиоточков.

28

Анонимен

преди 1 година

Няма как да се получи нали чуждите компании точно на ниските заплати при нас разчитат

27

Анонимен

преди 1 година

Кирето продължава да лъже. Венецианската комисия отряза ПП за всичко. Ръст на икономиката НЯМА. Вдигането на пенсиите изобщо не покрива инфлацията.

26

Кание Уест е Прав

преди 1 година

друга истина - няма!

25

хе хе

преди 1 година

Кирил Петков пред Румен Радев: Няма да влезем в безпринципни договорки. - В предишното правителство Петков, договорките Ви принципни ли бяха!? Най-странното правителство имахме събрано по принципа "от кол и въже", но все пак съставено.

24

Анонимен

преди 1 година

Дори с килийното си образование Борисов разбира повече от бизнес и икономика от Кирча.

23

Анонимен

преди 1 година

Този уж е посещавал Harvard Business School, пък рабира от бизнес,колкото прасее от кладенчова вода.

22

Анонимен

преди 1 година

18 Само че срещу Петков и Василев, Лена също, се води разследване в ДАНС, за безстопанственост в особено големи размери и корупционна сделка, за злоупотреба със секретни документи, не срещу Борисов.

21

МОГО Е ТЪП ГОРКИЯ...

преди 1 година

Тия от харвард са много тъ.пи. Друго си е школата на МВР - умни, умни, пращят. Ето например Боко Тиквата.

20

Реално

преди 1 година

Абе какъв Харвард? Служител във фирмата ми завърши Харвард..Ама курс от Харвард..Дистанционно срещу $10К. Сега си я закачил дипломата с червения восъчен печат на бюрото. Тези изкарали 6 месеца и станали харвардци. Истината за тях е - яко п орн о, пици на кристали от Семерджиев, швестър и и аматьорщина. Бизнеса го изядохме най-здраво !

19

Фончо Тариката

преди 1 година

Не знам кой е този "Борисов", но Боко Тиквата се изплю на преференциите, с които гражданите го вкараха в НС и сега се опитва да контролира Парламента от сенките.

18

Анонимен

преди 1 година

А бе баш лъжецо ***.ч.о измамата нали в предишния Парламент влязохте в Безпринципна Коалиция с бкп_бсп итн да не би идеологията ви за промяна да съвпада с тази на бкп_бсп или на итн бе лъжецо Или си вярвате че само вашите лъжи повторени 1000 пъти вече не са лъжи а .Ще има да вземате съдбата ви ще е като на итн в следващите Избори

17

София

преди 1 година

Кириле, вашата партийка сама по себе си е безпринципна. Видяхме за шест месеца какво направихте -едно голямо нищо. Само говорене, говорене и нищоправене. Да не отварям дума колко заместници назначихте, и колко от тези заместници са приятели, роднини, близки и прочее на депутати от вашата партийка.

16

Анонимен

преди 1 година

Харвард не е това, което беше.

15

Анонимен

преди 1 година

Докога няколко нахални некадърници от ПП, инсталирани във властта с подправен машинен вот, при ниска избирателна активност, ще разиграват държавата и ще живеят в лукс на наш гръб?

14

Анонимен

преди 1 година

Политиците са против народа .Факт .Заплати пенсии геноцид спрямо ЕС и храна внос да трови народа .Всичко най лошо от президента през депутата и олигарха до края на родата .Амин

13

Анонимен

преди 1 година

14 Борисов нито е депутат, нито председател на партийна група, или комисия. По-добре да рита топка, отколкото да бърка под полата на метреса, до парапета на таен апартамент, с едно легло и два стола.

12

Драгойчо Цолов

преди 1 година

Задължително трябва да им спрат наркотиците на тези, но си мисля , че е късно вече.Зависимостта е много силна.

11

хм

преди 1 година

Абсолютни популисти. Уж завършили Харвард, а вместо да се концентрират върху бизнеса и икономическия растеж, те гледат да се харесват на пенсионерите и бедните хора, щото видите ли, това щели да вдигнат първо. Изкарайте реални, събрани пари и вдигайте, а не само да теглите кредити и да обричате бъдещето на децата ни. Тея се готвят за избори. Изобщо не ги интересува бъдещето на България. Искат да има хаос, да го припишат на някой друг и допгодина да вземат властта. Ще е минала зимата и те готови.