70

Анонимен

преди 4 месеца

До свирен мач!КАЗВА СЕ :БИЕ ГО КАТО МАЧЕ/КОТКА/ У/В/ ДИРЕК!

69

Киро кУалицията

преди 4 месеца

Искам да се оженя за Асенка и да направим... правителство!

68

бля-бля-бля-бля....

преди 4 месеца

Ако това го повторите още един път, може да влезете в книгата на Гинес за най-много едни и същи фрази, изречени от една партия.....

67

Анонимен

преди 4 месеца

Киро беше забравил да се среше.

66

Беновска пипа

преди 4 месеца

Кирчо и Кокорчо уверено водят ПП по пътя на ИТН.

65

от село

преди 4 месеца

Киро не разбра ли ,че едно е да обещаваш ,а да не можеш, с лъжи и популистки манджи преядохме в прехода затова ,ама хич не му вярвам тези не мислят за народа ,а се давят от жлъч и злоба и и ламтеж за власт ,това което казва в соц политика и нинова го казва .....

64

Подлодиал Гилап

преди 4 месеца

До ПП - ЛЕВАЦИ... талъсъмите на ГЕРБ, време е да се разберете... Дали ПП са червени Путинисти или са назначени от Козяк. Защото Червени Путинисти, назначени от Козяк са несъвместими понятия. Май и вие не знаете какво да лъжете вече. Оплели сте се като пилета в калчища.

63

ПП - ЛЕВАЦИ...

преди 4 месеца

ПП = МОДЕРНА ЛЯВА ПАРТЕНКА....

62

Анонимен

преди 4 месеца

60 Ха,ха,ха неможе "случайници", да управляват 12 години, спечелени на свободни избори. Неможе зад "случайници", да застанат 800 000 избиратели, българи, които произвеждат блага и пълнят бюджета. Това е ГЕРБ. Нали схващаш, колко неадекватен си? Къде е МВР, защо не видя, как в римските махали *** масово са гласували за ПП, с мадуровите машини, дори тези, които са отсъствали?

61

Ха ха ха

преди 4 месеца

А ленчето не се спира да пише опорки тук!!! Само обвързани с тях могат да им се връзват на лъжите!!!

60

Анонимен

преди 4 месеца

"Харесва ми ,че ПП категорично казват ,че ще изпълнят всички свои обещания." - Те само го казват, ама дали наистина ги изпълняват? Колко пъти се отпетнаха от дадени обещания през предишното управление спомняте ли си? Колко пъти се завъртяха на 180 градуса, само за да не си развалят коалицийката с БСП(БКП)?

59

Анонимен

преди 4 месеца

66 Едно е да казваш, но съвсем друго, да го направиш. Обикновено, популистите казват много неща, но не ги изпълняват. И не спират дотук, ами съсипват държавата. Дори архитектът на ПП Радев, свика консултативен съвет, за спасяване на държавата, след тяхното катастрофално управление.

58

Ха ха ха

преди 4 месеца

Много ги е страх от връщането на хартиените бюлетини.. даже Корнито се усети, че пп и дб я работят с машините!!!!

57

Свирен Мач

преди 4 месеца

Боко е свикнал, като се спъне в собствения си крак и падне, да му свирят дузпа, както на терена, така и в политиката. Проблема му обаче е, че Кокорчо хич не му цепи басма и го кльопа като куцо пиле-домат. Колко и да къса минискуси и да пада за дузпи, няма да му излезат картите на Боко. За това пищи като попарен с мокър пapцал и се озърта, като теле в железница. Просто бате Коко го бие като Мече - Дирек.

56

?!?

преди 4 месеца

Това по скоро е предизборна среща от колкото е опит за правителство. Хубави приказки от хора насреща една държава оставена от тях в дългова спирала.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Най-големият куриоз и срам за българския парламентаризъм е, че Ицо Хазарта Средния пръст, е подпредседател в комисията за култура. Да ви имам и държавата!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Харесва ми ,че ПП категорично казват ,че ще изпълнят всички свои обещания.Никоя партия до днес не е отстоявала тази теза ясно и отговорно.Спомням си,че и Бойко щеше да разгради Д ПС,а почти се сля с тях,правейки им дълбок реверанс.

53

Анонимен

преди 4 месеца

60 Не ви е виновен сайта днес.бг, че се провалите с гръм и трясък, от ПП и фенове. Мястото ви е извън парламента. Докато сте в него, държавата ще се тресе, докато фалира.

52

Анонимен

преди 4 месеца

60 Ха,ха,ха неможе "случайници", да управляват 12 години, спечелени на свободни избори. Неможе зад "случайници", да застанат 800 000 избиратели, българи, които произвеждат блага и пълнят бюджета. Това е ГЕРБ. Нали схващаш, колко неадекватен си?

51

Тенекиев

преди 4 месеца

Тавариши гербераси, кой ви е крив че тиквата не може да вземе гласове за мнозинство и само 1 от 4ма гласували му се кефи? Верно че зеления чорап вече е сиренясял, ама от туй вашия бок Тиквун по стока ли става?