90

Васко

преди 4 месеца

Какво да очакваш от РАДЕВИТЕ РАДЕВЧЕТА! Накрая ще дойдат наистина танковете с войската . Аман от свободия!

89

Анонимен

преди 4 месеца

БЪЛГАРИЯ Е ПРЕКРАСНА. БЪЛГАРИЯ СТРАДА ОТ ХОРАТА СИ! НАЙ ГОЛЯМАТО ЗЛО Е ЕГОИЗМЪТ ВИ! ХОРАТА СТЕ АЛЧНИ МЪРЗЕЛИВИ АРОГАНТНИ НЕВЪЗПИТАНИ НЯМАТЕ ОБЩА КУЛТУРА ЗНАНИЯ МОРАЛ ЦЕННОСТИ. КАКВО ИСКАТЕ И ОЧАКВАТЕ..? ДОКАТО НЕ СЕ ПОПРАВИТЕ И ЗАПОЧНЕТЕ ДА ВЪРШИТЕ ДЕЛОТО НА ИСУС ЩЕ СТРАДАТЕ. КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ОТВЪТРЕ ТОГАВА И СТРАНАТ ВИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ. ХОРАТА ПО СВЕТА НЕ ГЛЕДАТ ДОБРЕ НА ВАС.

88

Анонимен

преди 4 месеца

и ДУХОВНО .. Когато разбере че има ПРАВИЛА ЗАКОНИ КОИТО ТРЯБАВ ДА СЕ СПАЗВАТ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА СКОРОСТ НА ПЪТЯ И МИСЛИ ЗА БЛИЖНИЯ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРОИЗЛИЗАТЕ ОТ БОГА, И СТЕ ТУК ДА СИ УЧИТЕ УРОЦИТЕ.. ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ РАБОТЯТ ВИНАГИ! ВСЕКИ ПЛАЩА ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ. НЕЩАТА ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ ЗАЩОТО ИМА ПРИЧИННО СЛЕДСТВЕНА ВРЪЗКА ЗА ВСИЧКО ОТТАМ СА ВАШИТЕ БОЛЕСТИ ИМАТ ДУХОВНИ ПРИЧИНИ И СА ВЪЗПИТАТЕЛНО СРЕДСТВО.

87

Анонимен

преди 4 месеца

България е прекрасно място. Богата държава на всичко.Много работа и ниски заплати защото така иска някой евтина работна ръка *** народ слаба държава.Да ама не.Ще дойде време когато и то идва България ще свети ще дойде ВЪЗХОД казала е СЛАВА СЕВРЮКОВА. Не от тези партии те ще докарат държавата до разруха и тя е. Ще дойде жена млада и тя ще донесе възход на държавата. А КОГАТО ЧОВЕКЪТ ОБИТАВАЩ ТАЗИ ДЪРЖАВА МОЯТА! ЗАПОЧНЕ ДА МИСЛИ ПРАВИЛНО И ОСЪЗНАЕ ЗАЩО Е ТУК ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ ФИЗИЧЕСКИ И

86

Анонимен

преди 4 месеца

България е прекрасно място със специална енергия. Богата на море планини реки полезни изкопаеми залежи нефт газ. Водата обаче ще ви бъде дефицит и какт оВанга е казала.. Ще дойде време когато водата ще е злато ще се затваря в буркани.Скоро ще се молите за вода ..

85

Няма никакво време!

преди 4 месеца

Ако до 2024 г. не довършим спрените проекти вече втора година ще връщаме милярди на година.Пак 2024г свършва ядреното гориво в АЕЦ ,а ПП подписаха да не купуваме ядрено гориво от руски фирми.ПП фирми щели да монтират батерии за 5 милярда дето могат да захранят държавата само няколко часа...Ако спешно няма работещо правителство на ГЕРБ -само те могат да направят правителство-Математика,2024г може да обявим фалит...

84

Гаро

преди 4 месеца

Кой е тоя тип Кирил Петков и кои стоят зад него...и кога ще го вкарат в затвора за мошеничествата му?

83

Крас

преди 4 месеца

ПРИНЦИПНО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ВИ ИЗРИНЕМ ДО КОТА НУЛА И ДА СЕ ЗАДВИЖАТ ДЕЛАТА ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ.ДНЕС СЕ КРИЕТЕ ПОД ИМУНИТЕТА СИ!

82

Анонимен

преди 4 месеца

Радев е прав - на него му писна през 8 месеци да формира нов служебен кабинет. Онези катили и мързели от ПП да се разберат две неща: 1.Заплати на депутатите да не се дават преди формирана на редовно правителство; 2.Редовното правителство да има минимален срок 1 година. При по-малък живот на кабонета връщане на РЗ и нов кабинет от водещата партия може да се формира чак след 1 мандат.Тая практика е използувана в Гърция преди военния преврат и е дала дисциплиниращ ефект.

81

Случаен минувач

преди 4 месеца

Аз лично съм доволен от служебното правителство, не говорят излишно, вършат си работата, донякъде дори и цените на яденето паднаха малко.

80

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ СЪСТАВЯЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВО, МИРИШЕ НА НАЦИЗЪМ, ПРОВЕДЕТЕ ПО-КЪСНО ОЩЕ ЕДНИ ИЗБОРИ, С РАЗЛИЧНИ ЦИФРИ И АНТИНАЦИСТКИ ПАРТИИ ИЛИ СТОЙТЕ БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, ДОКАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ПО-ДОБРО ПРАВИТЕЛСТВО!

79

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на ПП точно казано и на място сложиха *** и ББ

78

Анонимен

преди 4 месеца

Тиквун никой него иска :)

77

Анонимен

преди 4 месеца

Ето уважаеми българи благодарение на тези охранени хрантутници сме в това положение и като има нови избори какво ,следващият път като Слави сте вън от играта

76

Анонимен

преди 4 месеца

Кирил Петков пред Румен Радев: Няма да влезем в безпринципни договорки:Руди харесва това!

75

Така е ..

преди 4 месеца

До Анонимен 75 Но Боко знае как да управлява успешно дъжавата.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Договорките между ПП, ГРОБ, ДБ, ДПС - предателските партии са отдавна направени. Сега остава само да изгледаме циркът, който вече е режисиран и отрепетиран.

73

няма име

преди 4 месеца

Кирилка тъ още ли се шматкаш в правителството Изчезни Кирка

72

Анонимен

преди 4 месеца

Искам да се оженя за Асенка и да направим... правителство!....Киро Брейка ще ревнува!

71

Анонимен

преди 4 месеца

Пп са много добри! Единият беше описан от докторката ГЪЛЪБОВА, човека има психически проблеми!ДРУГИЯТ Е много умен КРАДЕЦ, мнението е от съдружник , ИЗМАМЕН С МИЛИОНИ! ТОВА Е ЕЛИТНИЯ ОТБОР НА РАДЕВ! НАЗНАЧЕНИ ДА ОГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ!