13

Анонимен

преди 1 година

Няма по лошо от кому-низъм! Никога не бива да се допуска, дикта-та на червените под каквато и да е форма! 45 стигат!

12

До 10

преди 1 година

Къде прочете да говоря за антоглобализъм? Винаги съм вярвал, че глобализма е бъдещето, както и обединена Европа без граници та чак до свят без граници, религии и противопоставящи се правителства.... Но както казах глобализма се превърна в поредното изродено изчадие и служи единствено на корпорациите и правителствата на най силните държави. За хората има само едно свободно....всъщност и такова не е съвсем движение... но пък има банани бол!

11

Анонимен

преди 1 година

Той Шолц си е социалдемократ така че не се гнуси от комунистите. Моят дядо ми е казал видиш ли държава с мавзолей това е затворническа колония, бягай далече от нея. Та кой има Мавзолей? Русия, Китай, КНДР и Виетнам. Аз бих допълнил видиш ли хора поклонници на държавите с мавзолей това са потенциалните надзиратели и тъмничари в изброените държави и бягай далече от тях.

10

Читател

преди 1 година

От статията: "призоваха кабинета да намали германската зависимост от Китай, който е водещият германски партньор на страната" т.е. Китай е германския партньор на страната/германия/ или какво?!

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 Моля да разсъждавате със собствените си глави това с антиглобализма е най-голямата глупост. Ако мислехте логично щяхте да разберете че антиглобализъм означава връщане назад в историята. Няма как в света на космическите комуникации да се прави антиглобализъм. Той е възможен само ако се откажем от всичко постигнато от човечеството през последните 80 години. Нещо такова се опитаха да направят ислямистите и виждате какви са резултатите.

8

Анонимен

преди 1 година

Независими от Русия, от Китай...надупени на САЩ. И като бонус...без икономика (скоро), но пък примерни и верни, получават за награда усмивка по радиото. Апропо, мисирките Хабек и Бербок... мноого тихи са станали, по ниски от тревата дори, а Олаф "жъне" народна "любов", (платена, разбира се, с поредните дългове)

7

Анонимен

преди 1 година

Бизнес с комунисти е най-сигурният начин да бъдеш ограбен. Председателят Си вече е много силен в Китай и може да прави каквото си реши. Няма да се учудя изобщо ако Китай направи завой към маоизма, особено като вземем в предвид че ККП официално никога не се е обявявала срещу Мао. Освен всичко в китайската конституция продължава да си стои члена че гражданите на Китай нямат право на средства за производство който за сега не се спазва, но докога ли?

6

Анонимен

преди 1 година

И ква стана тя.....всички глобалисти изведнъж дадоха задна като видяха, че няма да са те водещи в новия глобален свят.... глобализмът е хубаво нещо когато служи на обикновените хора. Превърне ли се в инструмент на корпорации и правителства става поредното изродено издание както комунизма, капитализма, социализма и либерализма...

5

мъжкия

преди 1 година

Росенчо е същия специалист по география като черната Златка.

4

Гошо

преди 1 година

Противоречия сред управляващите в Германия за посещението на Шолц в Китай Индустрията настоява да се намали зависимостта от ПхенянВърха си Росене то където Китай там и Пхенян Все в Азия и все джинки живеят

3

999

преди 1 година

Сега ще видим дали позицията на германската индустрия е важна за управляващите Германия.

2

Ще ви лющи

преди 1 година

дракона, Шмолци! Но нали сте краварска колония като България,няма какво друго да се очаква освен унищожение,разграбване на ресурсите,разруха, мизерия и избягало население... Е,едни 5% пр0дажници ще са много презадоволени, но нали това е демокраДцията, бай дъ уей?!?

1

Анонимен

преди 1 година

Нали с осмия пакет от санкции за Русия забраниха тоалетната хартия,а сега като забранят и от Китай ще падне веселба.Ще гледаме сеир.Забраняват им изгодни търговски сделки и понеже са напушени се връзват как уж било зависимост.От кога да си купуваш хляба по-евтино и да го купуваш от друг град по-скъпо е зависимост?Легализираха тревата там к резултатите са видими...хич не могат да мислят.Манипулират ги как си искат.Ако им кажат да скочат от моста сигурно ще го направят.