10

Слугите

преди 1 година

На Митрофанова

9

Анонимен

преди 1 година

Стари руски шушу ми ги тоя и льотчика правят всичко в интерес на лудия в Масква въобще не ги интересува интереса на България. Сложиха руснак за шеф на Козлодуй и започнаха саботажи , дадоха Росенец тихомълком на Лукойл за още 24 години, цялата печалба взета от българите отива директно в Масква.Льотчика и тоя са за затвора.

8

Анонимен

преди 1 година

Тва ако бухне, чак до Париж всичко ще се разтърси.

7

Хм

преди 1 година

Дали причината за повредата не е в западното гориво и оборудване, които се опитват да налагат в АЕЦ-а?

6

Спокойно

преди 1 година

Не изглежда чак много страшно. Щом не е гръмнало веднага, значи дори да пуска радиация, тя е малко. Най-много до Плевен да е черната зона, останалата част от България е най-много в червената зона, т.е. за не повече от половината жители ще има дълготрайни последици. Стига разбира се да не гръмне тази нощ. А утре е понеделник - ще отидат повече физици на работа и ще го овладеят.

5

Димитър

преди 1 година

Винаги съм си представял, че в подобни обекти се извършва управление на риска и плановете за справянето с такива проблеми вече са разписани и проигравани, но явно живея в заблуда.

4

Бай Илийчо

преди 1 година

Да няаа саму режим нъ еликрикатъ от ми са развали генераторо ! Ко нимоаа намера резервна част ша тряаа купуам ноф !

3

Анонимен

преди 1 година

Браво на ръководството на АЕЦ "Козлодуй", но още повече на нашите държавни и политически ръководители и лично на г-н Президента ген. Радев, както и на другите партии, че мигновено реагират и с грижа за народа неуморно и без почивка нареждат проверки. Браво!

2

Бай Илийчо

преди 1 година

А дано гръмне риактора ! Да са гътнат всичките меки китки!

1

Анонимен

преди 1 година

Няма кадри . Рома дето хвърля кюмюра в реактора избягал в Германия при сина .