30

Атоменергоремонт

преди 1 година

И питайте Ковашки как раздели ремонта от АЕЦ-а и го купи без пари барабар със скъпото оборудване, свали заплатите и изгони кадърните.. Сега АЕЦ-а плаща тройно за ремонт и петорно по-некачествен. Идете и вижте.

29

Баце

преди 1 година

До Оня с коняБаце глей си коня и му давай редовно сенце, а ядрената енергртика я остави на хората с образование. Не зная кой и за какво ти дава пари, ама не плаши орицата...

28

Оня с коня

преди 1 година

Никаква проверка за проблема с реактора не тече защото проблема не е в реактора, а в генератора на електроцентралата. Охлаждането на генератора се извършва с водород и не се допускат никакви пропуски защото е взривоопасен.

27

Анонимен

преди 1 година

Ремонт след ремонта - също като ремонта на жълтите павета. Не изчегъртване, а изриване и дълбоко за ко па ва не!

26

az

преди 1 година

До ?!? Също така - как горивата, които не отговарят на нормите на ЕС, имат отношение към цената на горивата, продавани в Бг?!

25

Анонимен

преди 1 година

Липсата на Законно притежаване на калашници от народа в последните 32 г ни доведе до положението във което се намираме сега ...

24

Кан

преди 1 година

Имаше и още една проверка, която завърши с мълчание за ПАВЕЦ Чайра. Също съботаж!

23

?!?

преди 1 година

Защо в България Лукойл произвежда горива, който не покроват екологичните норми на ЕС и България? И от кога ги произвежда? Начин ли е това да се избегне плащането на акциз за горивата? Въпроси който не му ги заведоха. А защо Цънцарова не му ги зададе?

22

Анонимен

преди 1 година

Винаги човек трябва да има едно наум, когато стане технически проблем с руска техника от национално значение в днешно време, особено в България, където всеки би продал и *** cи за някоя и друга куха хартийка. Дано да греша, дано проблема е от технически характер, дано го оправят бързо и дано белите якички не решат да кажат на другите бели якички да си спомнят какво стана в България.

21

рр

преди 1 година

Зимата не е тежка така че май ша са самовзривяваме

20

Анонимен

преди 1 година

По публикацията работи: Камелия ЦветановаЗаглавието: Тече проверка за проблема с реактора на АЕЦ "Козлодуй"Цитат от самата статия: Става въпрос за технически проблем в неядрената част на систематаИма явно противоречие между заглавието и смисъла на статията, г-жо Цветанова!

19

Анонимен

преди 1 година

Май ще стоим на студено

18

Анонимен

преди 1 година

Проблема е ясен - ТЕЦ Марица изток 1 и 3 са собственост на американците и АЕЦ Козлодуй им е конкуренция. Сюжет, a la северен поток.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво, какво тече?

16

Анонимен

преди 1 година

Явно са спрели реактора, за да не гръмне. Значи правилно са го спрели!

15

Обяснявам

преди 1 година

Това е много нелепо име - Козлодуй. Римува се с фалос. Как им е хрумнало едно време да строят толкова важна електроцентрала до село с такова име? То много ясно, че всеки като наближи и ще почне да се смее. Как да очаквате да работят хора там, като постоянно трябва да се смеят??? Оттам идват всички проблеми на електроцентралата. Едно време от ЕС правилно опитаха да я затворят от съображения за сигурност, но явно и те само са се смали и не са довършили затварянето.

14

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви тръби за източване на охладителната,че има още и причиствателна система в неядрената част на блока,че има още тръби към ядрената част където се влива водата към касетите където водата променя агрегатното си състояние направлявана към парогенератора за производство на ток за да се източват постоянно сметките от увеличаването на цените за тока.

13

Лапнишарани

преди 1 година

Путин е пуснал моруна камикадзе от Каспийско море в охладителния канал

12

Бай Илийчо

преди 1 година

Ко гръмни АЕЦа ша светнем кът ламбички бря ! Мажетеее усетите ли чи не ви стаа Начи е от радиацията! Женурята особенно младите? Спре ли ,а ви сърби отдолу от радиацията е !

11

Анонимен

преди 1 година

Дано само да не дойдат руснаци на проверка и да почнат да пушат до реактора! Стискайте палци да не стане!