11

Чудо

преди 1 година

С това заглавие, направо ме убихте. Как пияните ще спрат полицайте. Не грамотни сте днес.бг

10

Doko doko

преди 1 година

Ами то на мен и един ми трябваше не знам дали беше разсеян, но ме събра на капака и сега гипс и си кибича на леглото . А иначе вероятно мен ще изкарат виновен, те пешеходците винаги виновни

9

Влади

преди 1 година

Ками, я кажи как се печелят рубли в този сайт , да взема и да стана журналист. То в сравнение с тебе , съм професор по българска граматика. Значи мога да съм журналистче във вашия сайт.

8

Влади

преди 1 година

Ох, стига съм хващал пияни и дрогирани полицаи! Обичам НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛИСТИ ,незнаещи БЪЛГАРСКА граматика. Да взема и аз да стана "джурналис" , да ви дам пример. Ама що се хабя. Собствениците ви са едни военни старшинки, дето не знаят български.

7

Анонимен

преди 1 година

Ния пияните нямаме спиране . Само се плашим от дрогираните.

6

Йосарян

преди 1 година

Кой кого е спрял? Или двусмислиците отразяват действителността?

5

Иван

преди 1 година

Колко пияни и друсани ченгета хванахте днес?!Май спряхте да тествате полицаи,така ми се струва.Ако мога да попитам,защо?Отговора е ясен-защото и те пият и се друсат и взехте да се излагате за пореден път.Засрамете се(което за вас е невъзможно),то бива да си ***,ама не чак толкова!ПРЕСТЪПНИ НЕКАД.РНИЦИ,това представлявате всички полицаи,до един.Цял живот ви хрантутим,а от вас полза НУЛА!

4

Анонимен

преди 1 година

16 дрогирани полицаи спряха 29 пияни шифьори.. Мила родна картинка.

3

словореда, драга?

преди 1 година

Излиза, че 29 пияни шофьори са спрели цялата бг полиция. Няк'ви исполини трябва да са били!

2

Анонимен

преди 1 година

само 30 от 9000? много уе!

1

Не го знам

преди 1 година

29 пияни заловени от КАТ (щото са обикновени данъкоплатци), сигурно поне един ескортиран до вкъщи от полицйески патрул (щото е голям данъкоплатец), някой който пазим щото бил агент и т.н. Някой да вижда смисъл от тези органи и без това се изтребваме на пътя. Не се вижда смисъл от техните PR акции.