315

Анонимен

преди 1 година

Неблагодарните украинци по хотелите а нашите сънародници във фургоните.

314

Анонимен

преди 1 година

До ЕС, това са глупости! Беше си казано ясно, че ЕС дава 40 евро на месец! ОСтаналите пари идват от нашия джоб! Правилно! Стига опорки! Вече не сте дори смешни!

313

Владимир

преди 1 година

Тия наши "политици" , който тръбят -помощи за Украна . Те от джоба си да им плащат. Лесно се дават чужди пари !

312

Владимир

преди 1 година

Тия който развяват Украйнското знаме . Те да им плащат и подслоняват .

311

Анонимен

преди 1 година

Донесоха ХИВ/СПИН укро мамите.

310

Анонимен

преди 1 година

Защо в хотели и то безплатно ?!!!!Има изоставени къщи по селата. Има фургони ..Българите от наводненията????

309

ЕС

преди 1 година

ЕС дава пари за бежанците,но....до хотелиерите те не стигат....така,че стига сте д вокали руските опорки.....от бежанците имаме само полза, но от крадеците Радев и тиквата....само загуби.

308

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че трябва да вземем пример от украинците- за да обърнат внимание и на нас в Европейския съюз, колко не по- малко зле живеем от тях, и без война. Трябва да започнем да плачем! А не да си подтискаме емоциите и да страдаме насаме.

307

Христов

преди 1 година

Тук в България 45% от родителите са самотни майки с деца,чийто бащи не плащат абсолютно нищо за децата си или едвам-едвам плащат символична издръжка,която стига за ден-два на съответното дете.Държавата дава 40лв детски и това е.Майките поемат останалото като работят,вземат заеми или товарят бабите и дядовците.Що за лицемерие!И едните,и другите са майки с деца!Като се дават на едните,да се дадат същите блага и на другите!

306

Анонимен

преди 1 година

Да припомня , че с настаняването в хотели всички плащаме за гузната съвест и предатеството към нашите съюзници на повечето от политиците ни. Украинците искаха не почивка в хотели , а старите ни железа, безполезни без защитата на НАТО, за която се оказахме недостойни.

305

Анонимен

преди 1 година

Тези хора трябваше да бъдат настанени в бежански лагери при нормални условия и вече да са почти интегрирани, но понеже всички българи им го натаковахме на хотелите, та мутрите решиха да го наваксат с нашите пари...Съответно прецакаха и нас и бежанците, които ще бъдат явно изгонени посред зима...мутрата си гледа само парата и го боли та все едно не знаеха, че този момент ще настъпи скоро. Много е сладко да имаш гарантиран пълен хотел зиме лете и да не си мърдаш пръста да търсиш клиенти - соц рай

304

Анонимен

преди 1 година

Господа: след 8 години работа и плащане на данъци в Англия, останах без работа. Поисках помощ от местното бюро по труда. Дадоха ми 42£ на месец, и ми казаха да си търся работа. Никакви сантименти. Ако бях индиец или бежанец, и *** щяха да ми целуват.

303

Анонимен

преди 1 година

Значи на тези по 1200 лева минимум и си живеят в топ курорт без нищо ХУБАВО да са направили за България и народа й, а моята учителка с 40 и кусур години трудов стаж, взима 520 лева пенсия. Утре тези да ви обучават децата....

302

Анонимен

преди 1 година

За 3 милиона българи в чужбина, ни звук ни стон. Загуби се огромен къс от плътта на България. Какво направи държавата : нищо.Сега разни бежанци и имигранти : хотел, издръжка, закуска, вечеря, привилегии, НПО-та, загрижени държавни и европейски агенции, медийно време. Двуличие и лицемерие.

301

до 369

преди 1 година

Точно така си беше! Е, имаше разлика от почивна база до друга. Примерно общи тоалетни и душове, ама никой не е пискал. Закуска, обяд, вечеря - всичко включено. Имаше и ентусиасти да събират миди и да ги пекат на тенекия. Ами никой не е викал пожарна. А сега какво? Някакви си натрапници се оплакват, че няма кокосово мляко (примерно). Като не щеш - ей ти границата и се връщай у вас. Че нямало украинска традиционна кухня? Че джакузито било малко? Абе ае ше ви... на един шлеп и в Черно море!

300

Анонимен

преди 1 година

По морето имаше много бази за почивка към заводите и всякакви други организации,нямаше организация,завод който да бе без почивна база,а сега кой ги стопанисва щом почнаха да ги разделят двата профсъюза към които останаха,а заводите и базите се разтуриха и останаха празни халета без охрана,също училища с дворове в бурени обраснали и занемарени те към кого са,че ги струпали украинските бежанци в хотели по морето,а сега ще ги местят,но как с работата,къде ще я търсят,намират,престигат без транспорт

299

Анонимен

преди 1 година

След като ,украинците тук в България се водят"бежанци".То ,тяхното място е в бежански лагери.Като ,мястото на тези лагери е само и единствено в пограничните райони га страната и в никакъв случай във вътрешността на България.Също,нямат право да излизат от лагерите и да се придвижват свободно по територията на България

298

!

преди 1 година

Днес, на плажа в Китен беше пълно с украинци. Не видях плачещи и разтроени хора. Някой се къпеха, други си се разхождаха кой на плажа , кой в гората . Абе пълен релакс.

297

видяла

преди 1 година

вие тук си пишете празни приказки, но в края на м. май украинците следваше да напуснат Зл. пясъци че започва сезона. Държавата им осигури много безплатни привилегии, композира се влак от Варна до почивни бази в страната, но се явиха САМО ПЕТ жени!!! - Бойкотираха държавата и си останаха в хотел ШИПКА !!!

296

Янчо

преди 1 година

Окраинците да си ходят в западна Окрайна. Там война няма. Или тук, но както сирийците в бившите казарми...