335

Жоро Игнатов

преди 1 година

Режа мезето, сипвам студена биричка и гледам сеира на Слънчака с алчните хотелиерите. Голям майтап ще е зимата.

334

НЯКОЙ

преди 1 година

Ако парите, които САЩ дават за оръжие на Украйна бяха дадени на украинците, то те щяха да са едни от най-богатите хора в света. Да ама не, САЩ не се интересуват от украинците, а водят война с Русия. САЩ не се интересуват от хората, за тях е важно да има война, те това е истината.

333

Анонимен

преди 1 година

Какво напрежение,места в бежанските лагери има доста,който се чувства бежанец а не турист да заповяда там,гладен и без подслон няма да остане!

332

Pencho

преди 1 година

Ако погледнете картата на Украйна ще установите, че е 5 пъти по голяма от България. Не мога да не задам въпроса: След като военни действия се водят в източната, гранична с Русия част на Украйна, защо тези "бежанци" не са отишли в западната част на Украйна, където е спокойно?

331

Анонимен

преди 1 година

Оказва се ,че Украйна всъщност спечели повече откакто почна войната! Милиарди субсидии за оръжие, помощи, инфраструктура...безвизов режим за своите 40 000 000 жители, като на тези емигранти ( не бежанци) им се осигурява безплатно настаняване, храна ,услуги....Аз като емигрирах във Франция преди да станем част от ЕС, ми искаха да докажа, че имам доход минимум три пъти наема ( студент идващ от БГ) за да наема квартира. Искат и банкова сметка да имаш, а за да имаш такава, ти трябва постоянен адрес

330

Байчо

преди 1 година

а бедстващите от наводнените села КЪДЕ???? са настанени?? АЛО , ДЪРЖАВАТАААА!!!!

329

Анонимен

преди 1 година

Като се чудят какво ф аправят да ходят да протвстират срещу зеления наркоман, който съсипа страната им. Ако не се беше продал на сащ и наглосаксоните нямаше да има война

328

не чувам мигрантите

преди 1 година

минали през южната ни граница какво искат ? Или са доволни от лагерите ,където са настанени. Друг аршин ли са урките?

327

Иван

преди 1 година

От написаното и казаното във видеото става ясно, че в момента получават по 15 лева на ден? Искат обаче 40 лева на ден. Добре де, аз като ида на хотел, защо искат от мен над 100 лева за същата стая? Не разбирам.

326

Do 408

преди 1 година

За човек излязъл от свинекомплекс си много нагла. Или си джeндъp

325

Гай Баню

преди 1 година

Малко са ни нашите проблеми, та сега и с тия...

324

Анонимен

преди 1 година

За тези, които не са наясно...тези хора не са бежанци. Те са туристи, на които им е казано, че тук ще бъдат настанени в хотели по морето, ще бъдат хранени добре и ще вземат парички. Те сами си го казват хората, че идват за кратко и после ще се върнат при "войната". Това си е чиста далавера за тях и за хотелиерите да получават субсидии от държавата през зимата.

323

баба мара

преди 1 година

бежанците с кученцата и лакираните нокти или да се връщат и да се бият зародината си или украина да ни изпрати пари за изхранването им ние сегастудуваме и гладуваме заради тях и тяхната прос-то-тия да се поддават на сащ

322

кристина

преди 1 година

кирето бе така ентусизиран да ги настани по черноморието, сега като не могат да се издържат, пак кирето и неговата партия да си отделят субсидията, заплатите.. след което и всички онези, които поддържат войната ( герб, дб, дпс и т.н.) и че трябва да се дава оръжие на к.ъ.р.в.а.в.и.я клоун, да се включат в благотворителността..

321

Мари

преди 1 година

А тук кой ще ви плаща ?

320

Жечева

преди 1 година

Руският свинекомплекс скърца и ще падне. След него следва българския - верижна реакция - ефекта на доминото.

319

Иванов

преди 1 година

Държавата трябва да плати за бежанците, но държавата е окрадена от Пеевски, Борисов, Доган, Цацаров, Гешев и Путин (най-вече). И БДЖ съсипаха заради автобусите на бай Доган.

318

Пена

преди 1 година

Тотален разпад на българската държава. Българската държава не съществува. Това е една загиваща територия която се управлява от хора без мозък и без морал.

317

Анонимен

преди 1 година

Догодина отивам в хотела на тоя , плащам Еди ден и после чакам да видя как ще ме изгони! Или промоцията е за укрите само

316

Анонимен

преди 1 година

Да останат за постоянно, и без това имаме нужда от повечко бели дечица