375

Л.Д.

преди 1 година

Продължение.Женатв започна работа в хотел. Поработи един месец, работодателя беше доволен. И се оказа, че ако продьлжи да работи, ще трябва да напусне държавната база. А къде ще останат децата й и баща й? И заплата , която й даваха не може да покрие най-малките разходи на семейството. Наложи се да се уволни. На практика нямаше мотивиране за работа от страна на държавата. А и не се предлага изучаването на български език.

374

Л.Д.

преди 1 година

Прочетох повечето комментарии. Като доброволец добре познавам ситуацията отвътре.И ще отбележа следното. Много от украинките искаха да работят, работиха и все още търсят работа. Обаче тук има нещо не е наред в самите наредби в България. Има нестъковки в законите за тях. Вижте, например една жена с две деца ученички и вьзрастен болен родител , бяха настанени през лято в държавна база. Условията бяха не е много добри, а и храната , която им даваха, не всичко ядат децата. Жената започна работа.

373

Анонимен

преди 1 година

Украинците са нагли!

372

възмутен

преди 1 година

Българския шут Алексиев, /украинец/ да се скрие! - Аман от богати агитатори !

371

видяла

преди 1 година

Написах как саботираха преместването си в началото на м. юни, сега ще направят същото - много са организирани !!! ХИТРИ АВАНТАДЖИИ !!! - плащат им джобни, по 40 лв на дете, те се забавляваха на игралните площадки - А БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА ??? видяли ли са морето ни ???

370

възмутен

преди 1 година

ДЕРМЕНДЖИЕВ, те НЕ СА БЕЖАНЦИ !!! - не са дошли по морето, "обща граница" - прекосили са териториите на две държави с рейсове! - Вижте как важно изглеждат, с гримове, тоалети, с претенции, ВИЖТЕ и МИЗЕРНИЯ вид на българките!Те от бомби ли бягат или искат МОРЕ???

369

никиии

преди 1 година

Първо там няма как да се интегрират защото зимата няма никой, а лятото няма българи. Второ няма как да започнат работа. Там работа има 6 м. в годината. И хотелиерите не знам какво се чудят? На мен последния ден от 10 ч. почват да ми чукат на вратата да се изнасям! Няма никаква логика да са там. Това е летен курорт, а не бежански град!

368

Анонимен

преди 1 година

Аз имам празна къща и мога да ги настаня там. Стига са **плакали из Слънчака**

367

Анонимен

преди 1 година

Ами Канада например е огромна територия, преспокойно може да приеме тези нещастници, защо не тръгнат натам?

366

Крум

преди 1 година

Къде е т.н. генерал Атанасов, който ще праща оръжие а пък няма да има бежанци?Колкото повече оръжие пращаш на Зеления,толкова повече бежанци ще получаваш!

365

Защо не на село

преди 1 година

Защо не настанявате украинците по селата? Има толкова много празни села и там ще е добре за тях да живеят. Държавата им дава пари за живеене, на село има ток и вода и дворове, където могат да си насеят зеленчуци напролет. Има къде да играят децата а и училища има също. Какво им е, ако не са в курортите. България има къде да настани стотици хиляди украинци, стига някой да си включи ума за това. Никой не иска да живее под бомбите и да си отведе децата във войната. Ако се случи това с българите.

364

Бургаска машина

преди 1 година

Украинките са красиви , много капризни.. Викат .. искаме сериозна връзка .. а ти искаш само да ни ***... който си търси жена за нещо сериозно ..украинките не връщат , но вървят някой с бонус дете. Иначе са Топ и бързо учат български.

363

до всички едно

преди 1 година

клетъчни- има едно нещо де му викат карка. да не се окажете в тяхното положение утре

362

до потребител337

преди 1 година

мой да ми цунеш големия, не съм го още къпал, както го обичате чебурашките ;)

361

Анонимен

преди 1 година

Това се плаща от евросъюза и си е чиста печалба за България. За това не ревете и не говорете глупости.

360

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че реват.Време е да ги настанят в бежанските лагери, където им е мястото!Крайно време е да спрем да ги издържаме в 5-звездни хотели!

359

мен

преди 1 година

Ех, че са хитри - на морето, в скъпите курорти. Защо не се ориентират към вътрешностра на страната, в някой беден край? Вместо да реват тук и да опъват пари, да се връщат там и да свалят зеления плазмодий преди да е досъсипал държавата им

358

Анонимен

преди 1 година

Хотелиерите чакат да им оставят укрите. Такава запълняемост от април до сега не са имали никога. Хотелиерите си пълнят джобовете, укрите ядат и лежат, а ние трябва да бачкаме та да ги храним

357

Анонимен

преди 1 година

Хора работят за по 800/900 лв,30 процента инфлация,дефицит в бюджета,няма увеличение за работещите ,тези ще ми стоят като принцеси по хотелите без да правят нищо

356

Хотелиер

преди 1 година

До до 325: Да, ама не си ги харчат парите при нас.