13

ПроСоТо

преди 1 година

некой наясно ли е какво всъщност цели и преследва тоя украински гражданин?..Какво му требе още?..След РАЗМИНАВАНЕТО му с аферата "батко и братко",след като толкова години га беха калесали за "Началник на ПЕС",след като си уреди живота за десетилетия и то не къде да е ,а в Швейцария,..КАКВО ВСЪЩНОСТ иска тоя и иска ли изобщо нещо,или просто ПОДСКАЧА под палката на ЧОРБАДЖИИТЕ си ?!

12

Каскет

преди 1 година

БСП/БКП винаги са били секта/мафия така че, СтаниШеф да не се прави на ударен!

11

Краси

преди 1 година

БСП е преименуваната БКП!Ако един убиец и крадец си смени името-значи ли,че вече не е престъпник?Помним и привилегиите на "активните борци",помним и затвора или стрелбата на границата по бегълците.И купоните,и жителството,режима на тока...

10

Анонимен

преди 1 година

3нaчи върви kъм kopeнитe cи? Bcъщнocт, koмyниcтитe ca възникнали npeз 19-и вek kaтo ocoбeн виg eвpeйcka cekтa...

9

Анонимен

преди 1 година

Станишев е много неадекватен Не живее в света на средния българин, никога не се е занимавал с работа, различна от плямпане. Заемането на длъжността министър-председател по маниера на скапаняците от Зап. Евр. (виждаме все повече абсурда - Шолц, Лиз Трас, ...) беше тотална излгация за БСП.

8

Гьонсурат

преди 1 година

Точно тая излагация, всеки път се изцепва много яко, направо се чудя дали не е правен на въртелешката..

7

От Википедия

преди 1 година

Богословите използват думата секта за религиозни групи с висока степен на различие между тях и религиозната система, поддръжник на която е дадения автор, но чиито вярвания са по-скоро традиционни в обществения контекст. От социологическа гледна точка понятието секта не носи реално съдържание. Според теолозите сектите се отличават с традиционализъм, консерватизъм и желание за връщане към религиозна чистота такава, каквато я разбират членовете ѝ.

6

Украинския ЮдеюСемит

преди 1 година

се Завърна, но защо не ходи на Фронта в Родният си Херсон - това не разбирам?!

5

Анонимен

преди 1 година

Станишевзти си васала на Ахмет Доган.По-добре секта отколкото ислямски предател!

4

Анонимен

преди 1 година

БСП отива там където винаги и е било мястото, да се бори за място в Парламента и да е далеч от управлението на държавата.Нейните избиратели се преселиха в отвъдното и дори Живков, Г. Димитров и Маркс не могат да я възродят.

3

?!?

преди 1 година

Тоя назначи Пеевски за шеф на ДАНС. Да се помни, да не се забравя! Тоя фалура КТБ.

2

анонимен

преди 1 година

Я колко хубаво изказване е направил Станишев !

1

СТАНИШЕВ СМЕНЯ КИРО

преди 1 година

НАЧЕЛО НА "МОДЕРНАТА ЛЯВА ПАРТИЯ" ПП...