33

Киро парцала

преди 1 година

Бойко да те... 200 тебе, ама и ортак му Румен също 220..

32

Анонимен

преди 1 година

Прекрасно казано, секта!, ама червена секта! Страшно е!! Не на кому- низма!!

31

... каза

преди 1 година

главния сектант :)

30

Щирлиц

преди 1 година

Ако четете заглавието на статията,това значи,че другарят Станишев е евродепутат с дъъъълъг стаж.Благодаря.

29

хахаха

преди 1 година

корни , четеш ли четеш ли :)

28

Анонимен

преди 1 година

Тази *** Христова се оказа върл привърженик на Корни от Крушовица! Не дава на нито един коментар да промениш рейтинга! Упорита като Съветския съюз преди специализираната военна операция У Крайна! Ега ти червената клюса.

27

Анонимен

преди 1 година

"Наяла се въшкЪта , изпълзяла на якЪта " - Сергейчо и той като президента започна да пплюе тези ,които го направиха човек !Добра ориентация ...

26

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за лечението на Нинова от Крушовица, нали? Ама тази *** смени изцяло ИБ на БКП и стотина членове на НС. Единственият начин да се свали от поста е да се обяви за психически нестабилна. Тя дори когато беше вице на Киро Простото, си беше пак генерален секретар или председател на БСП. Дори да я изберат за евродепутат, леля Корни пак няма да остави поста си - тя е от влашкия край, а власите хванат ли някакъв пост не го пускат дори зъбите им да избиеш. Овчаров, тя е твой кадър!

25

Коч

преди 1 година

Дано Сергей се завърне и поеме отново БСП. Тогава левицата ще има шанс да е първа политическа сила. След толкова години като шеф на европейските социалисти Станишев си е научил урока и знае добре как да защити националните ни интереси по най-добрият начин.

24

ПроСоТо

преди 1 година

До Сноб...товариш,бсп НЕ е управлявала от 15 години бре!...Верно,не са пускали "цицката на властта",но нищо не е зависело от тях..За това време "КОЛЕШЕ И БЕСЕШЕ" Шайката "герп" !!!!..

23

Анонимен

преди 1 година

Шайзегей ЩееФюрерАуф си е Гавнюха та дрънка

22

Сноб

преди 1 година

Не съм му привърженик. Но е прав. По негово време по-добре вървеше бизнеса и икономиката. И се отваряха нови работни места, цените бяха по-ниски отколкото при Герб. Нямаше шокове от сметките за ток, вода и парно. Но сега БСП е неадекватно управлявана. Сегашната БСП няма нищо общо с тогавашната.

21

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПpoCoTo....е,уточнението ти е "де юре" правилно,НО дотолкова,доколкото Украйна беше ТОГАВА част от СССР.....Но се надявам да си схванал "мисълта" ми..

20

баба мара

преди 1 година

какво направи пес спря ли санкциите срещу русия спря ли воината сащ русиябългария в нато и ес без референдум пълен провал отвсякъде така че не сеобаждаи повече и изчезваи нито си за бсп нито за президент не се подлъгваираницата и заминаваи за херсон

19

Анонимен

преди 1 година

Това е ясно, от членовете зависи. Такова назвам на моята, тя - не! Имало и членки.

18

Човек

преди 1 година

Заради управлението на България аз нямам ухолен живот, нямам приятелка, нямам и други неща !Хората, заради които Бъгария води такава политика , те всъщност са виновни че моят живот не е такъв какъвто трябва да бъде ! Заради тях аз съм жалък сиромах в окаяно положение ! Тези хора пред БОГ имат грехове ! Те не са нормални хора !

17

Истински ценител

преди 1 година

Заради управлението на България аз нямам ухолен живот, нямам приятелка, нямам и други неща !Храта, заради които Бъгария вофи такава политика , те всъщност са виновни че моят живот не е такъв какъвто трябва да бъде ! Заради тях аз съм жалък сиромах в окаяно положение ! Тези хора пред БОГ имат грехове ! Те не са нормални хора !

16

До ПpoCoTo

преди 1 година

Cтaнишeв ниkora нe e имал ykpaинcko rpaжgaнcтвo, caмo cъвeтcko...

15

Шефа

преди 1 година

Не така Станишев , БСП си е национално отговорна партия , а Вие се превърнахте в сектант прегърнал Истанбулската конвенция и ръсещ либералните тъпотии на евролидерите като папагал! Няма да те огрее ,пък и един избор не си спечелил, разкарай се!

14

Анонимен

преди 1 година

Tъpcим cи нoв нaчaлничeckи nocт, a Дмитpиeвич? Гoцe нaвpeмeтo тe npибpa oт Xepcoн, aмa cera nътekитe бaя oakaни...