13

Джуджето Хаяско

преди 1 година

Напъпиха парламента разни скакалци и други инсекти така както на времето бащите комунисти напъпиха София с калните си ***. Че искат да се мерят и с Вежди - видяла жабата че подковават вола...

12

До 23

преди 1 година

Не съм. Може би е мюсюлманин, но никога не е поддържал ДПС и не е подкрепял техните виждания. А за мен такъв човек е повече българин от много продажници, които са родени етнически българи, но са се продали, напр. Йордан Цонев, Кирил Петков, Сергей Станишев (този дори и по произход не е чист българин), Борисов, Христо Бойкикев-Иванов, и т.н. За съжаление мога цял ден да изброявам. Та Вежди Рашидов е един достоен българин и признат скулптор

11

червен боклук

преди 1 година

кои сте вие че да искате нещо,аре обратно в дупките

10

Анонимен

преди 1 година

Рашидов, пак е за предпочитане пред другите предложения! Поне нормално говори и се държи!, просто човек сред останалите!

9

Анонимен

преди 1 година

Според мен първит път победиха с мадурките. Да видим като върнат хартиената колко процента ще имат. Повече от десет не трябва да са. Те са все по-неадекватни, горките.

8

Долу ПП!

преди 1 година

В България ще има мир и просперитет, когато Кирил Петков най-после бъде арестуван и заставен да отговаря за престъпленията си срещу българския народ!

7

Анонимен

преди 1 година

До О, божке - По чудно е т. нареченият им електорат какво мисли, когато гласува за тях? Толкова ли са заслепени тия хора, та не раозбират, че от ПП, засега поне,не стават за нищо. Или пък наистина мадурките ги вкарват в народното събрание.

6

О, божке

преди 1 година

Тия са като партията на славчо и т.н. Сутрин едно, вечер друго. Ама накрая ще свършат и те като тях. То бива аматьорщина. Такива като николчо. Вярно симпатяга, но хайде да поработят малко нещо освен при мама на стаж, преди да се гласят за най-високите постове в държавата? Половината пп-та са с по две години стаж в шеър сървис центровете. И хоп искат да управляват държава. Не става така, даже да си с най-чистите намерения, бе момченца.

5

Анонимен

преди 1 година

Инфантилът, който още се учел на парламентаризъм Минчев, се постави в унизително положение, да моли председателя на парламента, да му дава, да води някое от заседанията. Призна, че има ръководството на своята партия ПП в чат и получава указания от там. Ужас!

4

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и татко му да потърсят в Гугъл (ако не могат да питат Ленчето) кой е Вежди Рашидов, защо е известен и го канят и уважават всички политици от 30 години насам. След това може да се махат и да бъдат сигурни тях никой не ги иска, никой не ги е канил и след 2 години никой няма и да ги помни, нагли еднодневки отровни и токсични сами се погребахте със собственото си поведение!

3

Анонимен

преди 1 година

Ocтaвka тpябвa ga ce иcka нa вcичkи neтokoлoнници oт "Aмepиka зa Бълrapия"!

2

Анонимен

преди 1 година

Щом ,,Мултак" ще води заседанията стигнахме дъното.

1

Анонимен

преди 1 година

Минчев да се погрижи първо за металната решетка на вратата. Този път наистина ще им трябва.