11

Много мафия

преди 1 година

Прокоратурата са мафия МВР Е ОПГ а ние се водиме "демократична правова" държава

10

toti

преди 1 година

Ба та държава.......цял живот ми отиде да гледам как едни некадърници трупат богатства под закрилата на закона и точат милиярди на жалкия човечец,който няма гръбче и кокалче !!!Как се не наядаха,не напиха хиените !!!

9

Каскета

преди 1 година

Нали са наши хора, та спираме разследванията, ако не сте разбрали, така работи прокуратурата от повече от 30 години. За това и Шиши го няма никъде в схемите на КТБ, а също така и Путин и Обама.

8

Анонимен

преди 1 година

Според МВР, МВР е пълно с пияни, дрогирани и обслужващи наркодилъри полицаи и затова няма вина МВР, а прокуратурата. Все Гешев им е в устата на някои от законодателната и изпълнителната власт, а Гешев не е част от тях. Не, че няма недостатъци съдебната система, напротив, много е порочна даже. Но когато една власт се оправдава с друга и то с конкретен човек, по-скоро ми пада в очите оправдаващия се и нападащ, отколкото нападнатия и служещ за оправдание.

7

Дамаджан

преди 1 година

Б Рашков да излезе с позиция колко пъти е шофирал пиян

6

Моля другарко

преди 1 година

И пази оня мутра с чекмеджето даже му подари по-голямо.каскета е мутра с каскет

5

Анонимен

преди 1 година

Гешев е най-големия мафиот в тази тържава но вие не го разбирате. Той спира и започва всичко свързано със съдебната система, която разбира се неработи от около 30г. Помните ли преди някой да троши, да драска графити, да убиват на пешеходна пътека и да ги пускат с 4г изпитателен срок? не, а сега е просто анархия заради Гешефт

4

Ели Скоклева Галева

преди 1 година

Гешев вкарва хомосексуалисти насилствено в психиатрия за лечение и гаври!

3

Жертва на терор

преди 1 година

Гешев потулва и опити убийства, убийства на неговият приятел Юлиян Борисов Георгиев от Перник!Мирослав Германов

2

Аз

преди 1 година

Това са хора на ГЕРБ, затова не ги съдят!Наркодилъри и купуващи гласове!Тя ни трепят по пътищата!

1

Гешеф

преди 1 година

Това са наши хора, които не обичат много правилата, но за сметка на това са верни на гроп. Нали цената на тока и олиото не зависи от това, кво толкоз?