11

Анонимен

преди 1 година

Само експерти в коментарите под такива новини, а опре ли им дебелия отзад, са като вдовици. Миpизливи многознайковци!

10

Роза

преди 1 година

Досега никой не е повдигал въпроса в други страни има ли подобни измами?Чувала съм,че има единични случаи в Гърция и в Румъния.Но толкова случаи ,както в БГ,едва ли има!Защото в другите страни-особено в Германия,Франция,Италия,Великобритания и т.н-там полицията не бездейства!Но ние нали сме винаги "уникални"!

9

МВР Перник уроди

преди 1 година

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев

8

От хората

преди 1 година

Буна,ка си е бу, нак.Не търсете измамника,дайте му сметките на милиардерите,ако трябва го насърчавайте,така или иначе тези пари не са техни.

7

пуйката

преди 1 година

Човекът е възпитаван да вярва,че човек за човека е брат и някой кумчо Вълчо със загар като звъни случайно на такива като дядото и който каже,че има кумчо Вълчо се превръща на момента в полицай силно загрижен как да му помогне да не кахъри занапред за имането си.

6

Сър Джеймс

преди 1 година

радевисти сър! Забавляват се!!!

5

Трябват мерки

преди 1 година

Тези ало измамници като ги залавят да им татуират на челото ало измамник и така си я носи татуировка за цял живот.

4

Тези пари

преди 1 година

Ощетили са пенсионера можел е по 108 лева на месец за 10 години да ги похарчи или пък ако почине преди 95 години е можел на внуците да ги остави тези пари да ги изпият и изпушат.

3

Анонимен

преди 1 година

Имал - дал. А това, че полицията не може да се намеси и грозно и гротескно.

2

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Сега като се замисля се сещам, че и на баба ми светла И памет бяха звъняли - баща ми бил катастрофирал в Испания и там тогава нашите осигуровки на важали, та трябвало Спешно да им плати 3000 евро...Слава богу номера не мина. Баба ми почина 2009та, значи е било преди това.Смятайте отколко години я въртят тая схема и все още има баламурницци дето мятат торби с пари през балкона

1

Анонимен

преди 1 година

Оставка на Бойко Борисов