63

Едва ги изтърпях

преди 1 година

тия "експерти". Ако лобираха дори на 50% толкова за националните ни интереси тая държава щеше да е китка. Тия платени евро-подмазвачи не можаха да изтъкнат едно предимство на евро зоната. На мястото на техния работодател бих ги уволнил. Не може да започнеш с това, че не било добре обяснено положителното на еврозоната и след това 15 минути да не можеш да свържеш две изречения в една посока. Трагедия ни очаква, а тея ми го рекламират като нещо хубаво.

62

Анонимен

преди 1 година

Никой не казва, че няма да се приеме. Провежда се референдум и ако суверенеът каже, че го иска- въвеждаме го.

61

Обективен

преди 1 година

Загуба на финансов суверенитет, солидарна задлъжнялост с останалите в Еврозоната, намаляване на процента реални гарантирани парични резерви по банките (увеличаване на въображаемите пари в обращение), риск от още инфлация... Ами не са малко минусите... Плюсовете са най-вече за политическия, финансов и бизнес елит - повече пари за разпределяне между тях, повече кредитиране и задлъжнялост на по-ниски лихви евентуално.

60

Няма страшно

преди 1 година

Ха сме се вързали към еврото, ха сме го катурнали.

59

Профанексперт

преди 1 година

Никакъв експерт не е тоя както и всички като него от такива експерти за 30 години станахме бананова република да си къса дипломата и да изчезва

58

Анонимен

преди 1 година

Едно време ,по времето на гнилия социализъм на левовете ни пишеше обезпечени "със злато и всички активи на банката"! Сега пише ли?За това си трайте и къткайте валута!

57

Ами...

преди 1 година

...аз юни 2003та бях в Берлин като въведоха еврото. Трябва да ви кажа, че дотогава такова чудо германец да реве, че не му стигат парите, не бях виждал. А какво говорят разни прекупвачи на къси и дълги фючърси по някви борси, въобще не ме интересува!

56

Анонимен

преди 1 година

Никакво евро без референдум! Ще ядете дървото!

55

Ха ха ха

преди 1 година

То па едни експерти ...

54

Хмм

преди 1 година

Аре стига с тоя реферндум.... баба Вуна като отиде да гласува за нещо дето няма никаква идея какво е или Бай Иван леяра... (професията е супер тежка, но далеч от финанси) А нема нужда.... да си вървим по тоя път и все по-добре ще стават нещата

53

Анонимен

преди 1 година

Народът: Страховете на експертите от референдум са неоправдани.

52

Анонимен

преди 1 година

"Експертите да чуят това - Ре-фе-рен-дум!

51

До Данчо

преди 1 година

Да го беше казал това преди 25 години.... *** може и да не си бил роден тогава....

50

Анонимен

преди 1 година

Цената на лева към еврото е изкуствена,то се вижда на всяка крачка! За това предлагам тези патриоти на маса първо да прочетат и да помислят какво би станало без еврото! Това в Турция в момента е малка бира!

49

Анонимен

преди 1 година

Страхове нямаме. Просто не искаме евро.

48

Анонимен

преди 1 година

Еееййй,експерта,стига си лъгал,нали бях в Гърция като приеха еврото,утроиха се цените ,а заплатите не мръднаха, Прибалтийските държави като приеха еврото що са с 40-50% инфлация,най-голямата в еврозоната.То това евро ако беше толкова хубаво и Чехия,и Полша,и Унгария и други страни щяха да го приемат.

47

Данчо

преди 1 година

Да живее българския ЛЕВ!

46

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 43. Лева е стабилен не заради еврото, а за това, че сме във валутен бор. Падне ли борда, а той ще падне с приемане на еврото, ще видиш колко е стабилен.

45

Анонимен

преди 1 година

Вижте колко държави не са приели еврото. Никак не са малко. Пак някаква далавера е в основата на "ускореното" . Пак ние ще го отнесем и ще ни кажат че е за наше добро.

44

Истината

преди 1 година

А кога ще е референдума?