26

Младеж

преди 1 година

Деца деца.Ама и ние сме били деца и знаеш ,че като си ходиш по шамарите може и да те набият и ако има някакво възпитание в тая глава ще си носиш последствията за действията без да ревеш.И ние сме вдигали шум с риска ,че някой може да те набие и като се случи не мрънкаш защото това са правилата на играта :)

25

Коментатор

преди 1 година

Това е някакъв инфлуенсър, тиктокър, бъдеща звезда.

24

0808

преди 1 година

..крайно време е тези 240 *** по-горе да гласуват закон за тишината: Живея в блок - до мен едни помаци правиха ремонт на апартамента 180 дни. На учтивата ми забележка отговориха : Амъ така е, ЗА съ изтърпи!!! Да не говоря за времето от 14 до 16 часа, което уж е задължителна тишина. *** народ сме, ама много ***.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако беше го бил истински, новината щеше да е-...момче е настанено в шуменската реанимация с множество счупвания, без опасстност за живота. По време на разправията е пострадала и майката, настанена със счупен нос. Нападателят се издирва от органитеВероятно го е фраснал зад врата

22

Хмммм

преди 1 година

В момента едни гаменчета са пуснали музика между блоковете и викат и крещят. Дали след малко някой няма да ги ошамари? И дали и после и те няма да бъдат обявени за бавноразвиващи се, а? Хайде стига с оправдаване на простотията! Или се учиш на ред и поредки, или играят шамарите!

21

MC LC John

преди 1 година

Просто не мога да повярвам какви комвентари се пишат. Дете и не заслужава да го пребиват от бой. Освен това е и инвалид. Нищо лошо не е направило с това, че слуша музика на тон колона. Дали има родители между вас? И как възпитавате децата си, сигурно с бой?

20

Загад Ко

преди 1 година

"Освен, че е само на 10 години, момчето е и с умствена изостаналост." Обаче: "В този момент обаче момчето е снимало клип с телефона си е заснело нападението." сигурно е и с ТЕЛК за 90% слепота?...

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Глупости пишеш, иначе да те бяха евтаназирали. Я първо *** прочети канадския закон за евтаназия, има промени и от миналата година, и тогава пиши вече поподготвен.

18

Анонимен

преди 1 година

В Канада вече евтаниират подобни деца, за да не тормозят норамлните хора.

17

Анонимен

преди 1 година

До Гост - Някой знае ли, че се пише "британкия премиер"? Или някой е много згубено същество?

16

Анонимен

преди 1 година

Детето е с проблеми, родителката му е за ошамарване. Че тръгнала и по телевизиите да се оплаква. Някои, вместо да се засрамят, развяват на висок глас простотията си. По Фройд: "Първият признак на глупостта е пълното отсъствие на срам".

15

Анонимен

преди 1 година

До Deep Zone - Преди години, ей така едно ми го каза, ама с авеите го набихме и аз му се изаках на главата .... бруталяга си бях.

14

МАЛКО

преди 1 година

Много са ни лоши и законите и съдиите и правосъдието ! Заради тях имаме такива случаи на безнаказани деца , одобено пък невменяемо . Може ли невменяемо дете . . . . в този момент обаче момчето е снимало клип с телефона си е заснело нападението. Ама как така горкото невменяемо , А ? Хубаво е било че . . . след нападението жената разказва, че синът й се чувствал неспокоен. Това е добре ! Децата нямат респект от никого , особено когато родителите им ги учат да са такива .

13

Анонимен

преди 1 година

Тази си е за Закрила на детето!!!! 10 годишен сам на улицата! При това умствено изостанал!!!

12

Хмммм

преди 1 година

е що не изпозлва слушалки? На мен лично ми е писнало всякаки да ми дънят видиотена музика сякаш сме длъжни да им слушаме джънгъра! Ми купере си едни слушалки и си дънете междуушното пространство колкото искате! Умственоизостанал бил... пече слънце, искам специално отношение... хайде стига с тези специални отношния!

11

Deep Zone

преди 1 година

Всички, които пускат музика на тонколона, за да дразнят околните са умствено изостанали. Според мен му е малко, трябваше повече да го бие. Случай преди няколко дни- младеж в 280 пуска на тонколона разговор с приятеля си. На забележка от страна на присъстващите хора, отговорът е : " Тук е обществено място, тук мога да си правя каквото си поискам" Разказаха ми го, ако аз бях там почвах да го ритам това *** в главата още в рейса.

10

Нане

преди 1 година

Умствено изостал, мъ се разхожда с касетофоня на рамо... Що е то... ===)))

9

mery

преди 1 година

Какво търси "умствено изостанало" 10-годишно дете на улицата без придружител. Няма да се учудя майката да взема парична помощ за личен асистент на това дете, а то да се гледа само.

8

Анонимен

преди 1 година

Болен русофил, нищо друго. На старците русофили всичко им пречи, музика, някой да изразява мнение, въобще самия факт, че някой по-млад от тях говори е достатъчен да ги изкара извън кожата им.

7

Асан

преди 1 година

Умен като Киро харварда и Лената му :)))