35

баба мара

преди 1 година

добро утро ние знаеме че всичко почва от лабортория на сащ или в китаи илив украина само сащ са в състояние да тероризират света след ковида започнахавоината с русия не могат да стоят мирно бизнес и печалби това е девиза имоткакто са създадени като държава

34

Анонимен

преди 1 година

Кой фарма-гигант рече "Пу, първи" за "ваксините". А кой настояваше за нова дефиниция на понятието "ваксина". Мисля също че преработиха и понятието "пандемия". А кой настояваше за "единни мерки за борба с вируса в ЕС", при положение, че говори за пандемия /в световен мащаб/. Пандемия не се бори със строго препоръчани "ваксини" и лекарства по единствен критерий - произход. Но пък явно има дълбок икономически смисъл на някой.

33

До доктор Хаос

преди 1 година

Оптималния срок за изпробване действието на една ваксина е 8 години. В европейския парламент румънски евродепутат направи запитване към модерна и пфайзер ,защо в протоколите на европейската агенция по лекарствата е записано ,че са правени опити с ваксината 2017, 2018, 2019г. преди да се появи вируса. Адекватен отговор липсва. Размишленията оставам на вас.

32

Анонимен

преди 1 година

Откъде ги намирате тези "познати", дето или умрели, или уж се разболели от рак след ваксина. Аз живея в държава с 88% ваксинирани над 11 годишна възраст и 55% ваксинирани между 6 и 11 год. и съм специалист-лекар. Всички познати и колеги са 100% ваксинирани. Нито съм чул, нито съм срещал пациент, нито съм чел за умрял или получил тежко заболяване след ваксина против ковид. Пояснявам - Тук използват само иРНК ваксини. Не пишете глупости, не лъжете хората!

31

Анонимен

преди 1 година

Те затова китайците имат драконовски локдаун. Знаят защо не трябва в никакъв случай да го боледуваме. Ваксинирай се!

30

Истина

преди 1 година

сега на кой е тази лаборатория и дали някой срещу една добра сума не е извадил на яве :) алчността ще погуби човека!

29

анонимен

преди 1 година

Конспирациите една по една започнаха да стават истини. Вирусите и бактериите са естествени природни образования и като такива според американското законодателство не могат да бъдат патентовани. Но е факт неоспорим, че SARS-Cov2 е патентован с патентен номер, а това ще рече, че не е естествено природно образование с което човешкото тяло има ресурсите да се бори.Размишленията оставам на вас.

28

Данчо

преди 1 година

Ха добър ден!

27

така е

преди 1 година

Разбира се ,че е от лаборатория - американска . Остава да кажат само , дали нарочно го пуснаха , или поради немарливост

26

Споко

преди 1 година

Утре ще напишат обратното.

25

До 23

преди 1 година

Вече имам познати, които бяха с автоимунни заболявания и веднага след бустерите са диагностицирани с рак. Единият е с рак на панкреаса в тежко състояние. Порових се в нета и в медицински издания е описано, че след РНК има такива документирани случаи

24

от Хаос до 25

преди 1 година

До до доктор ХаОс - няма да влизам в полемики с мнения на форумни драскачи, нито съм привърженик на конспирации, нито други глупости, само ще отбележа - откъде са Ви данните за "широкото изпробване" - очевидно имате претенции за образована личност, начетена и с познания, моля да ми отговорите на следния въпрос - Колко време трае клинично проучване за медикамент и/или ваксина? Аз знам, а Вие? едно жокерче - дори тези на билкова основа надхвърлят година...

23

до доктор ХаОс

преди 1 година

в човешката история няма ваксини, които са били изпробвани в такъв широк мащаб върху толкова различни типове и видове хора. Нито един от рисковете, които описвате не е документиран, а за мащабите на ваксиниране, които се случиха, няма как да бъдат прикрити. Ясно е, че всеки иска да се прави на интересен с истории за конспирации и как знае повече от останалите, но рискува просто да изглежда *** и необразован. Знам, че за някои това е гордост, но все пак.

22

ВечнаСлава Дядя Вова

преди 1 година

В Украйна краварите направиха специална биохимична операция и създадоха в тайни лаборатории вируса, за която операция световния елит знаеше и старателно я прикриваше. Обаче наш тиквун понеже е тьп се издаде "коя ли гад пусна вируса". После почнаха нечовешки и фашистки мерки с цел страх и доминация на елита над простолюдието, но приключи с бомбандирането на фашистките лаборатории от Дядя Вова, който от своя страна им развали плановете и сега е по-черен и зъл от дявола в очите им и техните роби!

21

Анонимен

преди 1 година

Нали беше конспирация, а? Конспирация беше и теорията, че ваксините не са баш за наше добро - автоимунните заболявания на ваксинираните вярващи имат супер бум. Честито на всички наивници, които вярват, че световния елит им мисли доброто.

20

Спец. краварска опер

преди 1 година

В Украйна краварите направиха специална биохимична операция и създадоха в тайни лаборатории вируса, за която операция световния елит знаеше и старателно я прикриваше. Обаче наш тиквун понеже е *** се издаде "коя ли гад пусна вируса". После почнаха нечовешки и фашистки мерки с цел страх и доминация на елита над простолюдието, но приключи с бомбандирането на фашистките лаборатории от Дядя Вова, който от своя страна им развали плановете и сега е по-черен и зъл от дявола в очите им и техните роби!

19

Анонимен

преди 1 година

Само глупендерите повярваха, че природата е сътворила вируса. Нормален човек няма как да има съмнения, даже не съмнения, а направо е сигурен, че вирусът е сътворено от човешки извратен ум лабораторно изчадие. Интересно възмездие ще има ли?

18

OMG_Lucker

преди 1 година

Опа, а лабораторията чия е? От кого е финансирана? Ей така питам... че то нещата дето се говориха под сурдинка да не излязат верни...

17

доктор ХаОс

преди 1 година

До селянин - за едно не си прав - "течността" не е безвредна, мой блзък роднина е лекар - кардиолог... ваксинирани с всякакви ваксини за ковид, както са били със здраво сърце, рязко започнаха да заболяват от кардиологични болести, нямат нищо общо помежду си като физиология /млади, стари, дебели, слаби, спортуващи, тюфлеци и т.н./, единственото общо е - всички са се боцнали...

16

Щерю

преди 1 година

Тези, които поръчаха и изобретиха този вирус убиха и увредиха завинаги милиони хора...