28

Анонимен

преди 1 година

Повечето българи, които има значителни спестявания не са толкова глупави, че да ги държат в левове. Пазарът на ценните неща е само в евра, например недвижимите имоти. А винаги ще се намират политически манипулатори, които ще реват за лева, въпреки, че техните сметки са само в евра и долари. И треперещите за своите няколко хилядарки в банката ще се връзват. За част от възрастните е ясно - за тях еврото ще е шок и ужас, така както са и машините за гласуване!

27

Анонимен

преди 1 година

"Шефът на БНБ дипломатично им каза - трябва да спрете да крадете и да взимате заеми. Вече няма и кой да ни даде милиарди както досега. Разгулът свърши!" ------------------------ Бях приятно изненадан от обективния доклад. Иначе да преведа "разгулът свърши" значи намаление на астрономическите заплати на чиновниците от бюджетната сфера, това дали ще стане лесно? Иначе вървим към дългова спирала и фалит на държавата.

26

Колинс

преди 1 година

До Анонимен Ами излизай на площадите, кажи им какво искаш, ако знаеш, разбира се... Едноклетъчно!

25

анонимени финанси

преди 1 година

Ако си мислите, че да приемем еврото е грешка - имам лоши новини за вас, относно един валутен борд от преди 20г.

24

Анонимен

преди 1 година

Трябва да намалим дефицита и да намалим заплати и пенсии, щото пари няма, а вчера правителството е приело решението за купуване на нови осем F 16 и ще внесе решението за окончателно одобрение в парламента. Това са многомилиардни разходи, а тъй като пари няма, ще вземем нови огромни заеми и ще имаме дългове за няколко поколения напред. Управляват ни продажници.

23

Анонимен

преди 1 година

Ако не излезем по площадите да им кажем какво искаме, ще ни нахлузят тоя чувал на главите без да усетим и връщане назад няма!

22

Анонимен

преди 1 година

Шефът на БНБ дипломатично им каза - трябва да спрете да крадете и да взимате заеми. Вече няма и кой да ни даде милиарди както досега. Разгулът свърши!

21

Анонимен

преди 1 година

Полза от еврото ще имат само голвмите фирми с богати собственици. Обикновеният човек ще обеднее още повече, да не говорим че губим и малкото ни останала независимост. Приемем ли го, ставаме просто изпълнители на решенията на хора, които са много далеч от нашите проблеми.

20

Анонимен

преди 1 година

Нямаше почти никаква конкретика в отговора му. Общи политически теоритични глупости. Депутатите от БСП с право недоволстваха.

19

евро Вуте

преди 1 година

Това е все едно аз със 20 лева и Дейвид Бекъм да идем на дискотека и да седнем на едно сепаре. Он че яде и пие, танцьорки че му седат на скута я цела вечер че пия една водка а моинеана вода и люпя фъстъчки

18

Данчо

преди 1 година

Колкото повече решения се взимат по политически причини, толкова по-зле ще става. Вместо политиците да се съобразяват с икономическите закони и състояние на страната и въз основа на тях да взимат решенията за по-нататъшно развитие, всичко и в обратен ред и зависимост. Не чакайте да се оправим някога.

17

Анонимен

преди 1 година

Никаква еврозона без референдум!

16

Герб

преди 1 година

Трябва да се уфукат и валутните резерви дьржащи борда става вьпрос за милярдиПосле се сещате каква ще е инфлацията пример - естонияГерб може да ги похарчи вярвам в тях

15

ТЕОРИЯ НА ПРЪДНЯТЯ

преди 1 година

Трябва да намерим хамилтонов, който описва сили, зависими от скоростта, като тези в (3.1). Енергията(3.2), изразено по отношение на R и V, не включва магнитното поле, докато H (P, R) (което също е предполага се, че е енергията) трябва да включва b, тъй като това се появява в уравнението на движението. Изглежда вероятно, Следователно, магнитното поле трябва да влезе чрез зависимостта на p от v. Ние пишем ХАЙДЕ ДЕ!...

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименОтивай в Евразия анонимен ***! Всеки път се обаждаш и криеш ,възползуваш се от възможността ,която анонимността ти дава.Колко ти плащат " братушките",защото доста се стараеш. Ще ходатайствуваме,ако е нужно да те приберат и да ни освободиш от присъствието си.

13

Карлуково

преди 1 година

Бедна България ще участва в спасяването на задлъжнелите до гуша Гърция, Италия, Испания и Португалия. Косвено ще им изплащаме ние държавните дългове - затова защото ние мизеруваме, а тия всичките официално ходят за обядват в къщи и след това да спят до 17ч, след което се връщат на работното място колкото да ползват тоалетните там да се облекчат.

12

Анонимен

преди 1 година

Избраниците се упражняват за пореден път в празнословие. Преди присъединяването е необходим точен финансов анализ какво ще струва, кой и как ще прати цената, плюсове и минуси, като тази информация трябва да бъде оповестена публично

11

Анонимен

преди 1 година

До Рони ами мри тогава еврото трси нови членове да ги натовари с бедност при очертващата се криза при тях

10

Моля моля ....

преди 1 година

Те Чехия, Полша , Швеция не бързат за еврозоната, ние сме се разбързали. За къде?

9

Рони

преди 1 година

Точно така е! Въпросът е политически,дали сме ангажирани с демократичния и цивилизован свят или завинаги ще сме руски сателит,управлявани от доживотни диктатори насъсквани и манипулирани срещу останалите страни и народи.Въпросът е на живот и смърт!