48

Пепе

преди 1 година

Пак излязоха тролищата на амбразурата, да казват колко е лошо еврото и еврозоната (директен намек, колко е хубава другата мракоббесна система). Не ви ли е срам да работите срещу държавата, бре? 8млн човека страдат, заради някакви които са взели няколко копейки или 4хил.лв

47

Анонимен

преди 1 година

Евро Не Благодаря !

46

Реалист

преди 1 година

На България й трябва владетел, който да измисля велики, интересни, красиви, полезни и чудесни проекти ! Само така България и бг нацията ще се оправим !

45

хе хе

преди 1 година

Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта.

44

Никола Стефанов

преди 1 година

С малко повече късмет, високата инфлация и необходимостта от нов дълг(което води до по-голям дефицит) ще ни отдалечи от еврозоната с години. Освен ако европейците не решат да пренебрегнат собствените си правила (няма да е за пръв път) и не ни набутат в еврозоната въпреки, че не покриваме критериите за конвергенция.

43

Българин

преди 1 година

Да се напъваш да се качиш на потъващ кораб ... не го разбирам. Моля се само един ден да има нов народен съд за всичките ни предатели. И да не успеят голяма част от тях да избягат, когато кораба потъне и трябва да носят отговорност пред народа.

42

Анонимен

преди 1 година

Мога да потвърдя, бях студент в Герамния когато се смени марката с евро, рязко падна стандарта и яко поскъпна всичко. Което беше марка стана едно евро

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 30 евро кашкавала после защо партизаните са обирали мандрите? ами и вие като сте гладни ще станетете партизани!

40

Анонимен

преди 1 година

Ако го приемат, заминаваме към Русия, тука ще има човекоядство, дъртите кучета искат да прееват бъдещето на младите, после на опразнената територия се връщаме

39

Шефа

преди 1 година

Народа ли ще плаща вашите политически подмазвания на Запад?Изгонете го тоя нехранимайко от банката!

38

Анонимен

преди 1 година

Референдум!

37

Анонимен

преди 1 година

не ми трябва нито шенген нито евро нито ес ес още повече пък нато. това че са ни вкарали в някаква група с тях, по никакъв начин не ни е подобрило живота. Преди ЕС си имах бизнес и печелех добре след ЕС се появиха една камара кризи приключих с бизнеса заради големите картели олигарси или както искате им казвайте на некорумпираните западналиевропейци, с разрешени от закона (или по-скоро написани за тях) тарикатлъци принуждават малките да стоят в бедност и мизерия.

36

акуд

преди 1 година

защо и плашат с еврозоната???? АМИ ЗАЩОТО НАШИТЕ ЧОРБАДЖИ ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕРЯВАНИ ОТ ЕС и селските им тарикатлъци за ограбване на гражданите , ПРИКЛЮЧВА!!!!

35

байчо

преди 1 година

заплата 500евро. ток и вода 100 евро, кашкавал 25 евро и так. нат

34

ТЕОРИЯ НА ПРЪДНЯТА

преди 1 година

Трябва да намерим хамилтонов, който описва сили, зависими от скоростта, като тези в (3.1). Енергията(3.2), изразено по отношение на R и V, не включва магнитното поле, докато H (P, R) (което също е предполага се, че е енергията) трябва да включва b, тъй като това се появява в уравнението на движението. Изглежда вероятно, Следователно, магнитното поле трябва да влезе чрез зависимостта на p от v. Ние пишем ХАЙДЕ ДЕЕЕЕЕЕ!...

33

Анонимен

преди 1 година

Докога ще позволяваме да си играят с живота ни както си искат, питам?! Докога ще мълчим като риби?!

32

Анонимен

преди 1 година

До Колинс И още искаме развитие на българското селско стопанство и промишлеността , субсидиите за стопанството и условията от ЕС, да бъдат еднакви за всички държави от ЕС, а не различни и да не ни развалят отношенията с Русия и ни нареждат откъде да си купуваме газта и с кой да търгуваме, ще търгуваме с когото си искаме, както ни е най-удобно и най-евтино, най-изгодно!

31

Анонимен

преди 1 година

До КолинсКак да не знаем какво искаме?Искаме да няма наркотици, престъпност и българските граждани да са защитени, сигурни, да има правов ред, искаме по-високи заплати за работниците, а минималната заплата да бъде като в Германия, искаме да не замърсяват и увреждат природата,да не крадат държавни средства само за един вагон хора, докато останалите са зле, да има безплатно образование и пансиони за обучение,възпитание, искаме да не ни спират руската газ и развалят отношенията,търговията с Русия

30

Анонимен

преди 1 година

Точно, колега! Ползата от еврото е за богаташите, които плащат на политиците да напират за въвеждането му.

29

Анонимен

преди 1 година

Цената на политическите решения обикновено е висока и това не е проблема. Проблема е че цената обикновено се плаща от работещите бедни, според профсъюзите, за което са си прави.