17

Анонимен

преди 1 година

Забелязал съм че цените в българската верига Фантастико са по-високи от колкото в Била, Лидл и Кауфланд. Не съм гледал на други места. Не ги е срам.

16

Анонимен

преди 1 година

Следва и тук да стане така, но САМО за честни платци на данъци. Например- наглият бачкатор сивак със заплата в плик получава плюнка в пликче като намаление, а честно плащащият и хранещ държавата програмист с 10к заплата, получава фиксирани цени на всичко. Ама как да е разграничат едните от другите- това се пита. Затова е просто- ваучери за храна според осигурителния доход. Колкото по-висок, толкова повече ваучери и привилегии. И да видиш как сиваците ще изсветлеят- както при КОВИД кризата.

15

Боко Тиквата

преди 1 година

Само да не станем като Гърция...

14

Сафридис Зарганис

преди 1 година

Пепи, докараха кренвирши. Бегай да си купиш щото по твоята логика те са много по-полезни от месото. Манджа сготвена със зехтин е в пъти по-вкусна от такава с олио. Ама ти нали си Пепи.....сигурно имаш и тротинетка с която бръмчиш по околовръстното по джапанки.

13

Пепи

преди 1 година

До Анонимен аман от дърти псевдо експерти като тебе . Защо не ползваш превозни средства от 1830 година - кон и каруца . А си се качил на лека кола . 1830 година човешкият ареал и местообитание е бил доста по различен .Живеело се е на далеч по топли места . Ходи се метни с главата надолу от некой мост .

12

Анонимен

преди 1 година

ихааа

11

Анонимен

преди 1 година

До Пепи, дръгливец, знаеш ли откога се ползва олио из световните ширини? Понеже не знаеш, ще ти кажа, от 1830 насам, тъпанарчеСмотано. И започва масова употреба защото е евтино да се пресова в цехове и фабрики, до средата на века българите ако са гледали слънчоглед са го ползвали за фураж. Аман от дърти псевдоексперти, които нищо не знаят, но са на всяка манджа мерудия.

10

УМЕН

преди 1 година

Евалата на гърците. Ще ударят най-вече местни вериги супермаркети като Масутис които са се самозабравили в ценообразуването досущ като нашето Фантастико. За Лидл тия мерки няма да са голям проблем, защото цените там и без туй са достатъчно ниски. А малките квартални магазинчета никой няма да закача. Евалата на византийската хитрост тоя път. Мислят за населението си.

9

българина

преди 1 година

това противоречи на всички евродирективи, но МВФ И СБ да видим ще им чукат ли на вратата? нали да в еврозоната? там всичко убаво било? референдум за ЕС И НАТО

8

Пепи

преди 1 година

До Анонимен Зехтина е прехвалена стока за бедняци като тебе . Олиото е много по полезно за българските ширини и климатични особености . Ако беше толкова добър зехтина за българина , щеше да расте . Зехтина е за много топлите страни в които почти няма зима . Испания - южната част , Гърция и южна Италия . Това е все едно да сложиш различно масло на колата . щото другото било по скъпо . Умните хора са казали - яж неща които растат на 100 километра максимум от местоживеенето .

7

Анонимен

преди 1 година

Мда. За гърците зехтина е основна стока, за ганяцците е лукс. Ганюто га си топне филията в зехтин, за богат се мисли.

6

Пепи

преди 1 година

Стоките спират да се предлагат и това е . Как така супермаркета ще е на загуба . Вместо кисело мляко ще предлагат мляко седяло два дена да ферментира . А киселото мляко ще са две опаковки .

5

анонимен

преди 1 година

Тия ще минават към социализъм.

4

Анонимен

преди 1 година

Къде са сега ГЕРБ да критикуват?

3

Анонимен

преди 1 година

А у нас в България кога ????

2

Анонимен

преди 1 година

А в *** кога?

1

Просто Кирчо

преди 1 година

Ние подготвяме списък с 100 основни продукта на който цената трябва да се повиши двойно. ТИ ГЛАСУВАЛИ ЗА МЕН.