25

Мен

преди 1 година

Сега ***.лераст.ите ще я изкарат най-черната в света, а беше такава опорка...

24

Зозо

преди 1 година

Хахааа, форумните русНаци дни наред плямпаха, че Италия вече ще напуска ЕС, ще подкрепя Путинягата..... Днес вече са обърнали палачинката - нямало да изкара много Мелони... Тука се търкалям от смях :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

23

БРЦК

преди 1 година

И тази е за кратко обещава едно друго прави. Коалицията и е пред разпад. До нова година и започват търканията

22

Нищо ново

преди 1 година

Да подкрепят Украйна докато ги траят избирателите. То ф'ашист при ф'ашиста отива.

21

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Италия ще стане сила и ще помага за по-обединен Европейски Съюз и по-мощно НАТО. Браво на Италия,страхотна Мелони!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Олимпий Панов

преди 1 година

Мелони звучи ми като Калцони (долни ***)

19

Олимпий Панов

преди 1 година

Политици бесполезни хора който на гърба на хората който работят-си гледат кефа-искаш наркотоици няма проблем ,искаш разходки няма проблем,искаш имоти няма проблем Че и ще решават как ще живеем. Мръсни ***.всичко това трябва да бъде изчистено. Никакви правителства,никакви парламенти, никви президенти!

18

Популист

преди 1 година

ама нали копейката се пенявеше, че Европа се обръщала, като за пример даваше Италия.

17

Свобода

преди 1 година

Ко става, ***, копейка?

16

Ха-ха-ха

преди 1 година

Дружбата на италианската десница с Русия приключи. Няма мъни, няма и дружба. Същото ще направят и Мари льо Пен и Алтернатива за Германия. Защо се получава така ли? Ами колкото и да обичат Путин крайно десните виждат нагласите в обществото и не смеят да застанат открито на страната на руския агресор защото ще загубят легитимността на сериозни партии с ясни позиции за добро и зло.

15

Анонимен

преди 1 година

За да прикрият следите си сатанистите накараха марионетките да се самоубият с кодовите думички,които са били при хипнозата.

14

Анонимен

преди 1 година

До 12:Знаеш ли какво е станало?Убедили са членове на Газпром да си правят вуду ритуали за здраве обаче под наркотично въздействие са ги хипнотизирали и са ги направили марионетки.След сеансите са натиснали Путин за война като повода е ясен-нарушаване на Минските споразумения.През това време азовските сатанистисти нарочно са ги нарушавали.Зад всичко стоят сатанисти,които искат да съкратят населението.Това е.

13

Анонимен

преди 1 година

Тая излъга хората като им каза как е против санкциите.Качи се на власт и падна маската.Била бивша нацистка,но като гледам не е бивша,а си е такава.

12

Анонимен

преди 1 година

Тая няма да издържи дълго на поста. Натам отиват нещата

11

Xaxa

преди 1 година

Това е италианския вариант на "месия", който успя уж с анти-евроатлантически убеждения да излъже италианците да гласуват за нея. Истината за това същество е, че е заклет глобалист, послушно изпълняващ всяка заповед. Далеч съм от мисълта, че нашият "месия" Костадинов е нещо по-различно от Мелони, особено след като се изказа, че очевадните химически следи в небето били конденз и че ги било имало и когато бил дете, ахахах, да не говирим че съветника му Виктор Папазов е "млад глобален лидер" на WEF.

10

Фурера Урсулка

преди 1 година

иска да я нашляпа Мелони но Италианката не се дава!

9

Евала Мелонка

преди 1 година

набий им канчетата на нацистите в Брюксел!

8

Положението в ЕС

преди 1 година

Е следното: САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ! Добре че Италианците поне се посъбудиха!

7

Берлускони бил казал

преди 1 година

че разбира Путин и действията му! И какво като е казал? Управлението на държавата Украйна практически е в ръцете на нео-нацистки групировки? Това кой и кога ще го признае! Аман от двойни стандарти и от политици които си затварят очите пред очеизвадни факти!

6

Каква инвазия!?

преди 1 година

Укронацистите не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари.