34

Анонимен

преди 1 година

41 Носи се, стоко. Объркал си сайта, не е сръбски, а български. *** тропай с копита там.

33

Анонимен

преди 1 година

Явно, за сърбоманите и македонистите в държавицата край Охрид РСМ, влизането в ЕС не е приоритет N1.

32

Анонимен

преди 1 година

Какво е това македонски език ? Все едно да говориш за шопски, добруджански, русенски и т.н.....все диалекти :))) Пълно вето за тех, но поне нашите политици не ни разочароват в това нещо :))

31

Росо

преди 1 година

Значи и Гърция признава македонския език?

30

Има такъв народ! Има

преди 1 година

Слави, като казваше да не ги пускаме, докато не вкарат българите в конституцията си, никой не го послуша. Единствено той защити националния интерес...или поне се опита. Не останах вече много такива БЪЛГАРИ...Е за това никога "нема се опраим - ИМЕННО!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Тоест никога нема да влезете в ЕС, нали сърбето президент и ония черния им премиер се правят на интересни :))) Ще има вето след вето от наша страна, докато на албанците не ви превземат, щото им е писнало от пишман сърбежи, само че този път помощ от България нема да получите :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Българите не са наш приоритет 1! Браво за макета

27

Анонимен

преди 1 година

23 РСМ си смени си името и байрака, защото бяха откраднати от гърците. Сега крадат българска история.

26

Анонимен

преди 1 година

Без промени в конституцията, РСМ ще чака още най-малко 20 години. Като Турция. Явно, македонистите в държавицата край Охрид, нямат влизането в ЕС, за приоритет N 1.

25

Поручикът

преди 1 година

Македонците можеха да изнудват Запада, когато войната се задаваше. Тогава Западът все още мислеше Русия за сила и в една конвенционална война тилът трябваше да е сигурен. Сега обаче всички видяха колко струва Русия, а за Запада македонският тил се оказа ненужен. Сега те вече няма какво да продадат на Запада срещу уклончивото признаване на лъжите им. Когато обаче войната в Украйна свърши и Путин падне, Западът ще се сети за сръбската и македонската прислуга на Русия и всекиму според заслуженото.

24

Пич

преди 1 година

Ами това ви показва как една преговаряща държава защитава собствения си интерес (каквото и да разбираме под "македонски национален интерес" в случая). Доколкото си спомням, при нас никой не каза "не" дори на едно изискване на ЕС. Надето, Мигленчето и останалите тичаха да затварят блокове на АЕЦ, тичаха да унищожават родни отрасли, защото "така ни били казали". Та оставам всеки да си направи неприятните заключения по този въпрос.

23

Анонимен

преди 1 година

Населението на С Македония е 1 836 713 като преброиш албанците и българите и се чудиш за каква държава става дума.

22

Българин

преди 1 година

Що за държава? Която под натиска си смени името и байрака !

21

пена

преди 1 година

Е сега и ЕС ще разберат каква помия са ск*п*ните сърби в "Северна Македония"...

20

Дедо Поп

преди 1 година

Западна Европа има ОТЧАЯНА НУЖДА от общи рабитници . От някой който да им чисти офисите , да им мие колите и да им сервира в заведенията ... защото НЕ МОГАТ да накарат собствените си живеещи на висок стандарт граждани... Първо бяха поляци, унгарци и чехи... ама те се изтарикатиха ... после дойде ред на българи и румънци .. ама и на нас ни омръзна да им ринем лай**та ... Дойде ред на макета и албанци , ама те нещо не искат .... и имгрантите не пипват нищо... ТЕЖКО ВРЕМЕ НАСТАВА ЗА ЗАПАДНЯЦИТЕ.

19

Ма добре

преди 1 година

Като им станат приоритет тогава, е 2078 година не е далеч ще почакат, колко му е.

18

Алекс

преди 1 година

Много добре правят македонците, като не променят нищо в конституцията си и каквото трябва още! За какво им е да влизат в ЕС ........... ха....ха....ха...... ограничени мнооого!!!

17

РСМ

преди 1 година

е пародия на държава, езикът им е диалект, историята им е фентъзи роман, а националния флаг е краден и прилича на японския имперски флаг с обърнати цветове.

16

Мен

преди 1 година

Най-неглежираната страна от Европа и с поредна подигравка, подписвайки договор на "македонски език", а в същото време им се натискаме да им се харесаме.. Толкова жалки не сме били никога

15

Мхмм...

преди 1 година

Защо ни занимавате с тази територия населена предимно със шизофреници и мегаломани. По-добре пишете за популацията на лемурите - ще е в пъти по интересно и полезно четиво