54

Анонимен

преди 1 година

Македонец влиза в магазин, взема кило сирене и отива на касата. Платете 10 ?, казва касиерката. Това не ми е приоритет, казва македонецът!

53

Есе

преди 1 година

Северджани

52

Анонимен

преди 1 година

Голямо тръшкане се тръшкаха, че България ги спирала да започнат преговори, пък сега се оказа, че започването на преговори не им било приоритет!? Ти да видиш! Поне Европа ги разбра и дойде на нашия акъл, че една дума не трябва да им се вярва, че ще изпълнят нещо обещно! ЕС - през крив макарон!

51

ите

преди 1 година

То и ЕС не ви е приоритет, така че не си давайте зор! Като влезе Русия и вие след нея! Пълни комплексирани циркаджии! :)))

50

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Македония ни се подигра яко, чрез партиите ГЕРБ, ПП, ДБ и БСП. Те макар и с измислена история и лъжедъжава си имат самочувствие и няма да отстъпят както нашите гореизброени лакеи и подлизурки. Но народът ни явно така иска след като пак ги избра.

49

SDI

преди 1 година

Тези *** в рсм така и не разбраха, че никой в Европа не ги взима насериозно. Ползват ги само като геополитически инструмент и в един момент ще ги захвърлят на бунището, където им е мястото ако не се осъзнаят и не се върнат към българските си корени. Албанците обаче ги работят много здраво и в един момент ще се окаже, че албанският език ще се окаже не само основен, но и единствен там.

48

Тропчо

преди 1 година

Т.нар. македонци са празноглавци по генетика и по традиция, но затова пък са твърдоглави, самонадеяни и примитивни като същински ***!

47

toti

преди 1 година

Тия палячовци никой не ги взема на сериозно,както и да им дават усмивки ...те са за пред камерите ха ха

46

fact

преди 1 година

браво,бравож,браво.че казват на ЕС да си *** майката и той да приема техния дневен ред, а не обратното.

45

Анонимен

преди 1 година

Най големия потрес за тия *** е, да не стане масово хората да се обявят за българи, за тях това е най страшно, и затова се дърпат неистово.

44

Анонимен

преди 1 година

Личи си как Пендо се прави на голям македонист, но това е само за пред по- простия народ, който е яко обработен от сърбо- комунизма.

43

къш

преди 1 година

фичка ви файчина.

42

Анонимен

преди 1 година

Що бе? Единия клуб беше с името на цар Борис Трети, какво ви пречи това?

41

Анонимен

преди 1 година

Или признават че са българи или да вписват българите в конституцията. Сегашното положение не може да остане така. Да си избират по кой път искат да тръгнат, ако не искат да тръгнат на някъде няма да видят ЕС.

40

Проф БожидарДимитров

преди 1 година

Приоритет номер едно на цайсатия татарин е да е нагъл като украински политик, а приоритет номер две на очилатата югохунза е да се накълве с говежди грантове повече от висш украински политик. Първото му е по-лесно постижимо и за това му е пръв приоритет

39

до 38

преди 1 година

Ако трябва да сме педантично и лингвистично обективни. Т.нар. македонски език е наречие от западните говори на българските шопски диалекти. Какво да правя... беше ми скучно и завърших филология. Диалектологията ми беше интересен предмет. Ще дам пример - София и Пловдив са на 140 км, но някои думи са съвсем различни, а никой не казва "пловдивски език". Но не мога да обясня всичко с един коментар... то се учи това 5 години. Македонски език НЯМА! Никога не е имало и няма и да има.

38

ПРАВ Е

преди 1 година

Няма как българите да бъдат вписани в македонската конституция като малцинство! Това би означавало, че македонците и българите са различни! А те са едно и също нещо с различни имена! : - ) Браво! Защитава българския корен на македонците!

37

Зозо

преди 1 година

Хахахахаа, казал съм ви, ще ги приемат в ЕС точно след Турция.

36

до ремс

преди 1 година

Защо македонците едно говорят,друго мислят,трето правят?Това означава само едно,че те действат под свирката на сърбия с музика написана от москва. Какъв ЕС сънуват?Такъв съюз,какъвто искат те,не съществува,а македонският диалект ще се приравнява на шопски,тракийски,родопски,добруджански и други диалекти на територията на БЪЛГАРИЯ.И каква тяхна история и култура,когато тя е преиначена БЪЛГАРСКА история.Всичко това докато не се признае,никакъв ЕС и вето докато е нужно.

35

Анонимен

преди 1 година

Приматитеот РСМ могат да се нарекат и марсианци, ако искат. Могат да наричат езика си марсиански, също. Но това не променя факта, че е направен насилствено след инженеринг, от български диалект. И че преди 1945 историята им е била българска. В ЕС им го казаха ясно.