19

Анонимен

преди 1 година

Шведите са миролюбиви , любезни и безконфликтни. Това са престъпни елементи от емигрантски произход. Където и да идат, и в най-мирната и демократична държава, не могат да променят природата си и ценностите си . Това е истината. Афганистанец или сомалиец си остава такъв навсякъде, не може да се интегрира .

18

Гошо

преди 1 година

Това са тия шпионите на Путин ,Баширов и Петров Просто е въпрос на време да се видят записите на охранителните камери и да се открият още доказателства ,като нпр. шишенце парфюм

17

Myлтиkyлти

преди 1 година

Мултикултурното обшество изисква толерантност към албанци, араби, техните банди и стрелби между тях! Все пак това са националните традиции на малцинствата и трябва да могат да си ги практикуват и в Швеция!

16

Анонимен

преди 1 година

Сигурно избиващите се не са руси и синеоки?Мултикултурализъм. Скоро и в бг. Нека групово ЕС се отре от всичко, което е направило този континент велик инда допуснем всичките варварски племена .щото това е цивилизационният избор.

15

Анонимен

преди 1 година

аааа

14

Анонимен

преди 1 година

Няма спасение, ислямът пълзи бавно и вършее. Това няма да свърши добре.

13

Въпрос

преди 1 година

Може ли някой да дефинира какво значи точно "най-много смъртоносни стрелби"? Защото знам една държава, в която от началото на годината са убити 42 души, пък е официално под 7 млн. Което я прави с около 30% по-опасна от Швеция.

12

Скоро и в България

преди 1 година

Търпение ще ги стигнем и в България да имаме стрелби.

11

Анонимен

преди 1 година

Ама нали България била с организирана престъпност?! Странно- тази информация е някаква лъжа май.

10

Teo

преди 1 година

Ето как мантрата за равенство между хората става на пух и прах. И не говоря по расов признак, а по културен. Приемаш някого, защото смяташ, че разсъждава като теб и е в безизходица. Но за този някой стойността на живота е съвсем друга. За него е нормално да продава дрога и да стреля по други хора. И не желае интеграция. Добре де, поне 10% от тях не желаят. И вдигат цяла държава на главата си! Шведите са готини хора, много дружелюбни, но това мисля, че и идва в повече!

9

Stamat Kodzhabashev

преди 1 година

Алахата си прибра без време малкия дилър Махмуд... Каква поредна скандинавска драма!

8

Анонимен

преди 1 година

Швеция в миналото воюваше с всяка страна. На Русия обяви война, със САЩ воюваше, с Германия също, с Франция воюваше, това беше една конфликтна страна. Единствено на Финландия не обяви война, но и сега има претенции към нея. Швеция в момента иначе е в неутралитет към всяка агресия.

7

Анонимен

преди 1 година

В нашия блок едно момче на 17 г. получи тежък инсулт и сега е в кома. Вече трети ден не може да дойде в съзнание. И лекарите не дават голям шанс. А то същия ден изпило цели 10 енергийни напитки.

6

Алекс

преди 1 година

Швеция се напълни с всякакви елементи от Близкия Изток и тепърва ще бере горчиви плодове от недалновидната си политика.Новият премиер прави гръмки изявления,но реално няма да направи нещо съществено.Просто не трябва да се допуска масово навлизане на мигранти в Европа.

5

Rad0

преди 1 година

I tova kakvo to4no zasqga Bulgaria

4

Някога....

преди 1 година

Да, беше прекрасна страна...уви сега не е така.

3

Христо Христов

преди 1 година

До 1Ти лично бил ли си "някога" в швеция?

2

Христо Христов

преди 1 година

Че то швед си е синоним на про'с'так и престъпник... даже и у нас! Да припомня случая с оня дет риташе кавериерка в главата. ПП. Тези дето наричат ромите - шведи трябва да бъдат съдени за обида към ромите.

1

Анонимен

преди 1 година

А някога такава прекрасна страна..