23

Анонимен

преди 1 година

"емисиите от производството на червено месо" Какви емисии бе!! Ако кравата не яде тревата, да не мислите че нещо се променя? Тревата пак гние и отделя същият метан! Всичко е толкова жалко и нагласено, че трябва да не се интересуваш от нищичко на света, че да не го видиш! За жалост, така са мнозинството по света! Един вулкан като изригне, оказва повече влияние, отколкото цялата човешка дейност за годината! ЛЪЖАТ ВИ БЕ АЙДЕ ЗАГРЕЙТЕ ГО!

22

до таня

преди 1 година

Спойлер? Мията кола няма спойлер. Да не съм някое дете, детонгледа бързини яростни.

21

Анонимен

преди 1 година

Н знащо ми махнахте коментара, нонкакто и да е. Карам Tesla и считам всеки пещерняк с двигател с вътрешнонгорене, за УБИЕЦ на бъдещите деца на тая планета.

20

Анонимен

преди 1 година

До Таня - Ми да, климатични промени. Не е понеже ядеш мусака и караш кола. Спойлер - може да има нещо общо със звездата, която се намира в центъра на слънчевата система. А може и да е заради пържолите.

19

Сметко

преди 1 година

На всеки умрял от жега се падат по 10 спасени, които биха умрели от студ. Топлото е хубаво. Далеч повече хора умират от студ.

18

Анонимен

преди 1 година

Ами докат не се намали драстично бройката на живите организми, ще е така. Танос май ше излезе прав! Лол....хаххаха

17

Анонимен

преди 1 година

Климатичната пропаганда е новата ковипропаганда. Измамата "причинени от човека климатични промени" ще бъде сто пъти по-лоша от измамата с псевдоваксините. И унищожаването на икономиките и загубата на свободи ще бъде сто пъти по-лоша. Осъзнайте се, искат да ни вкарат в робска система под най-смехотворен и елементарно нагласе предлог!

16

Анонимен

преди 1 година

До 25 - А трябва!

15

До 18

преди 1 година

По-топло никога не е било. Рекордите са в днешно време.

14

До 14

преди 1 година

Твоят - със сигурност. Моят си има много голям смисъл и си го искам. Искам и за децата ми.

13

Таня

преди 1 година

Не знам как все още има хора, които да се правят, че не виждат липсата на дъждове, сняг, все по-топлите зими, изчезването на някои животински видове и земеделски култури. САЩ първи се усетиха какво става и силно преориентират икономиката си. Напуснаха зелената сделка на ЕС, поради нищоправенето на последните. Те продължаваха все повече да купуват въглеводороди и да ги горят.

12

Анонимен

преди 1 година

Айде стига толкова, време е да изчезнем. Защо са ни повече живот?! Безсмислен живот!

11

Анонимен

преди 1 година

Климатична криза? Може , но не предизвикана от човека. Нищо не може да се направи, природа. Но някой искат да правят бизнес от цялата работа и да налагат контрол. Няма да стане.

10

Прогнозата

преди 1 година

До Анонимен 3 Не са глупости. Дори в момента времето в България не е нормално. Цял месец без капка дъжд в средата на есента и температурата е с около 10 градуса над нормалната. Не забравяй, че днес е Димитровден, а имаме градове с над 25 градуса максимална! И според прогнозите това едва ли ще се промени и в следващите 10 дни. Знам, че това са икономии откъм бюджет, но май нещата не вървят на добре... В селското стопанство вече не можеш да разчиташ на нищо. И вода може да няма.

9

Анонимен

преди 1 година

Тия са толкоз кухи, че ако Путин беше казал,че войната е щот руснаците мигрират на запад заради климатичните промени, сигурно щяха да го финансират.

8

Анонимен

преди 1 година

Едно време моите баба и дядо ми разправяха как са умирали от глад по време на Първата световна война. Баба ми е била на 11 години, когато е избухнала ПСВ и казваше какви кризи, какво нещо. Баща им ходил пеша чак до Сърбия, за да вземе един хляб. В България пълна икономическа криза.

7

Космонавт

преди 1 година

Гейтс иска да ядете буболечки - това е причината за всички тези лъжи. Защо мислите, че кока-кола е най известната напитка в света? Защото в съставките и има чepвeй.

6

Анонимен

преди 1 година

Да ве, а ваксините, 5G и стреса от инфлацията сигурно ни действат благотворно...??!! Ако някой е умрял заради топличко време трябва да го пишат в новините!

5

Анонимен

преди 1 година

Това е за празните западноевропейски кратуни. Нема кой да се хване тука.

4

SS

преди 1 година

Гледайте да не стане ядрена криза ! А климатичните промени са факт ! Тях не можем да избегнем нито последствията от тях !