43

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се че е топло!, а ако е ледена епоха без слънце и топлина, само ледове и снегове! Край с растения, хора и животни! Красиво нали!

42

Анонимен

преди 1 година

Подходът срещу изкопаемите горива е един - Водород! Тъй като слънцето е най- големият източник на енергия за нас, но електроенергията неможе сама по себе си да се "складира", можем излишното "за момента" да се използва за получаване на водород (чрез Хофманов апарат например). Както ВЕЦ и ПаВЕЦ. Водорода може да се складира, малко опасно засега, но може да се измисли нещо. Някакъв примес или специален режим на съхранение. Не е нещо с което неможем да се справим. И газта си е опасна също.

41

Анонимен

преди 1 година

Климатът си е прекрасен, пък ако може да е по топличко още по добре! Вечер седиш,хапваш си телешко печено, пиеш си винце с хубаво сиренце, на сутринта студено прясно млечице с кафе, пей сърце! А може и баничка с кисело млекце!

40

Анонимен

преди 1 година

Кръговрат в природата1.Фотосинтезата е слънце + вода + СО2 = глюкоза за зелените части на растенията и се отделя кислород за дишането на хора и животни, а коли,хората и животните отделят СО2. 2.Корените поемат вода + торове - азот и минерали от хора, крави, животни и разлагащи се растения с помощта на микроорганизми.Чрез торовете се въвеждат азот и фосфати за стимулиране на растежа на растенията! ако няма кръговрат на веществата в природата, химичните елементи и съединения на Земята ще свършат

39

Нов

преди 1 година

Трябва все нещо да набедят за увеличената смъртност. Набиха експерименталките на мнозинството лапнишаррани, сега ги дундуркат с приказки от хиляда и една нощ как горещините им придизвикали инсулти, инфаркти и повишена смъртност. На много места принудата за инжектиране беше - без инжекция = без работа. Отделно морковчето - пътуване, ресторант... Инжекциите работят по програмата за обезлюдяване. Имаме недостиг на паркинг-места. По-малко май муни на клона, по-малко трафик и повече място за природа

38

До Ямболия

преди 1 година

Юнак, явно ти не можеш да разбереш, че хората НЕ са нещо отделно от природата. Какво ше спасяваш?!! Все едно нокъта ми да тръгне да ме спасява, защото е решил че расте на криво. Не се усещате какви ги ръсите. Все едно хората са нещо над природата и плоската планета. :-)

37

Анонимен

преди 1 година

ГНУСНИ ПРОПАГАНДАТОРИ! Няма климатична криза и онова което ни убива е това че 2 години бяхме под локдауни и с маски, не позволяваха на близки да виждат близки, изтрепаха хиляди с техните драконови лечения с опасни препарати, и най-вече тази завишена смъртност е заради биооръжието или т.нар. им ВАКСИНА! И разбира се, пак нела, кой друг с тея гнусни ЛЪЖИ?!

36

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

За съжаление,Човечеството не е дорасло още за това,как да опазим крехката си Планета. Не можем да разберем,че с много от действията си рушим природата. А не разбираме,че унищожаваме това,което ни дава живот.

35

Анонимен

преди 1 година

Изготвен от почти 100 експерта. хахаха Тази пропаганда можеше и сам човек да я сътвори. Другите защо са взели заплати изобщо?!?

34

Анонимен

преди 1 година

Нещо за глобалното застудяване няма ли? Явно тоя дето пуска пропагандата живее на топло.

33

Анонимен

преди 1 година

Умаме поне 5 милиарда, коуто само ядът и освен въглерод, с нищо друго нендопринасят. И май май ше си ходят :)

32

Анонимен

преди 1 година

До Томас - Освне ако не си в средите, в които съм аз, няма какво фа предлагал. Условията са следните - всеки с IQ под 135 и собственост под 1 млн. евро, просто е излишен, освен малка конролирана група, за работници и другс, за ген. експерименти.

31

Исторически парк

преди 1 година

Ваксините вече са горещини хахах

30

Анонимен

преди 1 година

За 6 (шест) години населението на умиращата африка е нарастнало с четвърт милиард.След половин век ще са 3 милиарда.След още 50 години ще са 6 милиарда.И ще ускоряват.Кога ООН ще започне да се занимава с истински проблеми? Например генетично модифицирани хора които могат да си позволят тази услуга? Или начини за пречистване на вода.Или термоядрен синтез.Или развотие на наноботи... А те се занимават с отглеждане на африканци.

29

Анонимен

преди 1 година

винаги са загрижени за някакви така наречени "хора" на които животът няма особено значение.нищо не произвеждат,данъци не плащат само плюскат и правят деца.Е сега храната понамаля и глупавото ООН зациври че някакви примитивни същества нямало какво да хапват.Ами така е който не работи няма да яде.ООН би трябвало да насочи средства към хората които има смисъл да живеят и да са живи дълго а не някакви които се раждат за да се размножават като микроби.Има много технологии които чакат пари за развитие

28

Край

преди 1 година

До 37 Това дето България преди 30г. имала чист въздух си го избии. Може да си млад ама ние помним Кремиковци. Помним и ауспух на икарус какво е и когато жп локомотивите бяха дизели и Елисейна и завод Зебра и ... В моето детство до Мездра нямаше пчели. Дедите ни се чудеха защо няма плодове. В Искъра нямаше нищо живо. А яретата на козите умираха с раждането.

27

Край

преди 1 година

Даваъте повече пушек да дойдат тропиците в Европа, да е жега и да не взимаме газ от Русия. Само така ще уморите Путин. И ще си живеем с противогази.

26

Анонимен

преди 1 година

Дядо Мраз съществува. Вервайте ми.

25

Анонимен

преди 1 година

Врме е, да поговорим серизнонза намаляне на популацията. Не може, всеки да си ражда, както си иска. Трябва да има качествен и количествн контрол.... Хихи

24

Не,

преди 1 година

Убиват ни мерките срещу "климатичната криза"!