25

Аман от хрантутници

преди 1 година

Ей, хейтенето голяма сила било! От омраза към някоя партия или човек си готов да плащаш обяда на някой нахалник и да отричаш, че плащаш. Някой ден този или друг нахалик ще оберат всички ни до шушка, ама хейтърите пак ще са в отрицание на фактите. Ако Асен си еплащал надлежно обядите, моля да осъди Каримански по бързата процедура. Ама ако не е, да си понесе последствията и да се маха, че ми писна от хрантутници.

24

Анонимен

преди 1 година

От банката която е управлявал Карамански в неработно време са изтеглени милиони от фирма прехвърлена на неуморен ром, та тоя ли ще ми говори за отношение към финанси. Не е чудно че го гласяха за шев на БНБ, доказал се , наше момче.

23

Анонимен

преди 1 година

До 26 АнонименДа, това е "отношението на бивш финансов министър към финансите, къд държавата, бизнеса". "Аз съм шеф и на мен всичко ми е позволено и безплатно за сметка на прозстите бачкатори". Съвсем точен си. Такъв си е Асен.

22

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, само пълен бо-клy-к и мал-умник като тебе може да се хваща на такива дитирамби като тези на лъжеца Каримански

21

сега

преди 1 година

По време на комунизма имаше такива столове в повечето предприятия. Сега хора само най-големи заплати ги ползват.

20

Анонимен

преди 1 година

...вчера се разминах случайно с един друг от учиндоолскта баннда, беше увяхнал като препикано мушкато, а този кари(а)мански както какъв се явява само да напада ПП, и ти с глупави доводи, ако учиндлоците са ядосани, че не са им платили достатъчно за свалянето на предишното правителство, да се оплачат на пеевски и доган...

19

Анонимен

преди 1 година

явно коментиращите не са чували за метафора? защото в случая Каримански /когото не харесвам принципно/ дава пример за отношението на бивш финансов министър към финансите, къд държавата, бизнеса и като цяло демонстрация на отношение "аз съм шеф и на мен всичко ми е позволено и безплатно за сметка на прозстите бачкатори"... явно всички "фенове" на двамата харвардци са се събрали за защита под статията

18

Безплатен обяд

преди 1 година

Не съм фен на Каримански. Фокусът върху неплатените сметки в стола на министерството е клюкарски, макар и да е много интересен и показателен. Важното в случая е, че Каримански е прав - никак, ама никак не е коректно Василев да напада и омаловажава доскорошните си колеги. Особено когато те са стократно по-добри и опитни експерти от него самия. А може би точно безсилието и някакво чувство за вина прави г-н Асен така агресивен.

17

Анонимен

преди 1 година

типичното поведение на член на Чалгарската партия на Славчу. Търсене на жълти сензации, неинтересуващи никого.. Въпросния Каримански явно много го заболя, че не го избраха за шеф на БНБ, но какво да се прави. След справката за менюто на Василев, какво следва? Каква тоалетна хартия е ползвал, може би?

16

Анонимен

преди 1 година

Аналогичен случай в нашия блок. Една лелка от първия етаж дебнела цяла седмица друга лелка от втория етаж и я хванала как слиза тайно в общото мазе и там си готви късно вечерта на общия ток, дето се плаща от целия вход. Стана голяма препирня.

15

да

преди 1 година

си плати но не с на6и пари

14

Лаком Клатикурец

преди 1 година

Здравейте, искам да попитам в БНБ има ли стол? С уважение: Л. К.

13

Анонимен

преди 1 година

Ей с всичко друго се занимавате освен да вършите някаква работа...

12

този

преди 1 година

*** дерас си ползва6е служебното положения за заплахи и натиск срещу мене

11

Анонимен

преди 1 година

Долен, мръсен комплексар !

10

Валяка

преди 1 година

Г-н Каримански, спрете с Вашите първосигнални реакции. Направете опит да промените примитивното си мислене. Никого не впечатлявате с празнодумието си! Искате да надскочите себе си. Трудно е когато липсват определени дадености в личността.

9

До 11

преди 1 година

Айде моля - май забрави как Тиквата с правителствения самолет разкарваше Бистришките тигри за селските им мачлета за сметка на данъкоплатците

8

Жалки създания

преди 1 година

Единия не си плаща,другия му брои залъка,а не вижда как събори правителството ,защото не им даде да си разпределят милиарди.

7

Анонимен

преди 1 година

Не може да е вярно. Асен Василев не яде, защото през цялото време мисли за благото а народа.

6

Кокорчо

преди 1 година

Ей да ми броите залъците - ядях пиле с ориз и КСП.