45

Анонимен

преди 1 година

До Дедо - Не знам какво е ял, но определено му личи, че добре е ял! Може и само свинско със зеле да е!

44

Анонимен

преди 1 година

Не знам , какво още сте способни да сътворите, само и само да плюете по ПП!? Абе, нали те бяха виновни за вдигането на цените , защо тогава , след като не са на власт от почти 3 месеца , цените скочиха , още повече !? Всички опорки , които имахте срещу тях , нещо се разводняват!

43

Нормално

преди 1 година

Никой не помни комунист да е платил за нещо. За тях всичко е бащиния.

42

Анонимен

преди 1 година

Безплатен обяд никъде няма.Трябвало е да си плати.Така е редно.

41

Анонимен

преди 1 година

Верно поумнява народът. Като гледам резултатите и настроенията на хората, на път са ПП-то и ДБ-то. Да се хързулнат по пътечката след Славчо. Но, време им е.

40

Анонимен

преди 1 година

Максимална концентрация притежава Асен Василеви за текстове без цифри. За секунди хваща граматически грешки колкото и дълги да са текстовете.Каримански няма да преживее никога и да му прости, че не бе оставен да богатее.Свалиха ги и всички слепци и глухари също разбраха защо и колко бързо върнаха старите крадци на постовете им.Затова ги свалиха.Но важното е, че народа поумнява, макар и бавно и изхвърли ИТН.Сега са наред патрЕотите( златния пръст) на Герб.Цените няма да паднат!Лъжат!

39

Анонимен

преди 1 година

А кой ще плати 200 милиона лева за 3-те избора,които се проведоха заради вашата алчност и неадекватност?

38

Анонимен

преди 1 година

Ех,Каримански,и ти удари дъното.Какво е един обяд,пред 4 милиарда,които Василев не ви даде за бебетата,които плачеха.

37

Психодиспансер

преди 1 година

Изключително ниско ниво сте г-н Каримански. Срамно ниско!

36

Анонимен

преди 1 година

Този човек Карамански ще пукне от завист.Това ли измисли за последно.Знаете ли колко време му трябва на финансовия министър Асен Василев да прочете екселска таблица със стройни редове от цифри? Точно две минути! За толкова той е успял да ги осмисли и да е готов с анализа. Както и да го облече в категорична словесна форма.Когато Василев говори за бюджет, такива като Карамански трябва да си водят записки.Свалиха работещо правителство и ни обричат виждаме на какво, за да лапат.ИТН - приключиха!

35

стъвно леке е Карим

преди 1 година

Тя тая храна става ли за ядене?? Караманоглу като е толкова принципен да вземе да плати и сметката за изборите след фекалните ИТН

34

Анонимен

преди 1 година

За двата не знам, ама за третия провален трябва да им се благодари. Иначе не се знае харвардските недоразумения какви щяха да ги натъркалят досега. Кака Корни ги е подбрала за мадурките, ако успее, май нищо няма да ги спаси.

33

Mopcku_

преди 1 година

А сметката на ИТН кой ще плати, че провалиха 3 Български парламента ?!?

32

Алекс

преди 1 година

Много дребнав злобар.Още е бесен,че не го избраха за шеф на БНБ.

31

Истината

преди 1 година

Този компрометиран плъх, който е слагал подписа си под банкова измама, седнал да се занимава с долни интриги и клевети като махленсща клюкарка седнала на пейката пред блока! Той никога няма да забрави унижението, че е "лигрьо" и че не го назначиха за шеф на БНБ заради нисък морал.

30

Анонимен

преди 1 година

Василев ядеше кюфтетата а пък Каримански му ги плащаше. Накрая Василев изигра Каримански с поста шеф на БНБ със заплата 130 хиляди

29

Анонимен

преди 1 година

видя се, че ГЕРБеропитеците се опираха на патерицата на Славуца. Диван ефендитата Борисов и Славуца са история, пардон - срамна история

28

Анонимен

преди 1 година

Не знам този дали е голям финансист или една обикновенна махленска клюкарка .

27

Петър

преди 1 година

До Асан Напротив, на Спецов плати за предишни услуги с назначението му за шеф на НАП, въпреки измамата с прехвърлената фирма, с милион задължения, на безимотен и безработен ром. И, Спецов вместо в затвора стана шеф на НАП, където възможностите за измами и кражбите са за милиарди. Как Спецов да не масажира ушите и други части на Кокоро? Вчера, от изнесеното в НС, се убедих, че Кокоро няма елементарни познания за счетоводство, финанси и бюджет. Резултата от"работата" му е видна: инфлация и глад...

26

Ерджан

преди 1 година

Долен,махленски интригант,който се хапе за мъд-те,че пп го спряха да седне на шефския стол в БНБ.Този събори партията на Слами,подпомаган най вече от Тошко и дебеловратият Балабан.Днес този екземпляр ломоти,че не е бил член на ИТН и че няма нищо общо с тази партия.