56

Емил босилеград

преди 1 година

Па тоя е фашиста как държи ръката ще му направме дървена само да дойде

55

Анонимен

преди 1 година

Аз нищо не обещавам!.. Ако го видя на живо не се знае какво ще стане!

54

Сезгин

преди 1 година

Обещаваме да не го палим!

53

5-ко

преди 1 година

Во МК отсекогаш Вапцаров бил личност за почит. Во центарот на Скопие една од наиубавите улици , со дрворед и цвеке го носи неговото име .

52

Morski

преди 1 година

Еми то има потомци на Никола Вапцаров! Да отидат на това т. нар. откриване и пред всички мАаакедонци да кажат явно кой и какъв е бил Вапцаров!Той никога не се е именува мАаакедонец, а чист българин, че баща му и с Царя е бил близък! Тука мАаакедонците настъпиха мотиката здраво! Няма нужда от никой друг там освен пряк наследник на Вапцаров и да им натрие носовете на коминтерновците!

51

Udan

преди 1 година

Сръбски, влашки и османски *** се събудиха македонци по заповед на Тито и сега тези бежанци по БолгАрийските земи, ще правят фалшива История и в България 👀

50

Анонимен

преди 1 година

Защо не кръстиха клуба на Тито или Колишевски? Повече щеше да подхожда на истински съветско-югославски комунисти.

49

Анонимен

преди 1 година

Ооо провокацийки ще си правим!!!Клуб на болните Хомo Илинден ще си правят!

48

Радев

преди 1 година

Типично типично сърбоманско микере,нека да обясни кой са освободили вардарският и пиринският край през Балканската война,всеки случай не е Сръбската армия с единствената си победа при Кумановската битка,останалото се дължи на Българската армия и донякъде на Гръцката,ама тези никаква Благодарност искат България всичко на тепсия да им дава

47

Вкарани в капана-

преди 1 година

Съвместно честване на общи личности... Благодарете за това на бате ви Бойко. Сега макета ще славят у нас Вапцаров като античен македонец пряко от копитото на Буцефал, а нашего брата оттатък Гюешево не смее име да даде на клуба си, щото видите ли чувствата и честта на македонеца се накърнявали. Защото българите по презумпция са фашисти и татари. Даже и Фердинанд беше провъзгласен за фашист, въпреки че е абдикирал по времето когато ефрейтор Шикългрубер е залягал в калта на западния фронт.

46

Благоевград

преди 1 година

Името на клуба в този си вид е абсолютно неприемливо! Никола Й. Вапцаров е гениален български поет, който никога няма да допуснем да бъде присвояван от властите в Скопие! Значи те се чувстват провокирани от имена на български клубове в С. Македония, тясно свързани с България, но за тях не е проблем когато Вапцаров бъде провъзгласен за македонец насред България?! Нечувана арогантност! Нека кръстят клуба си на някой безспорен деец на култура им, като например Тоше Проески или Живко Чинго.

45

Наблюдател

преди 1 година

Много неприятен.

44

Бай Дрън

преди 1 година

А Вапцаров знаел ли е, че е македонец? Ако клуб Ванче Михайлов и цар Борис 3са провокация, това е още по-голяма провокация. Реципрочно трябва да приемем закон, да се забранят български имена на чужди клубове. Мисля така ще е най-справедливо и македонците ще ни разберат :)

43

Martin

преди 1 година

Този не е задължително да го пускат на границата. Черен печат и обратно. Същото може да се направи и за останалите, дето един вид сами си се канят.Хора, които откровено работят против Българската държава, няма защо да бъдат допускани в нея.

42

Анонимен

преди 1 година

Мицкоски персона нон грата. Да го посрещнем със залп от яйца.

41

Фичка му матерна

преди 1 година

На тоя

40

Хахаха!!!

преди 1 година

Даскал Мицко войвода пратен с кетап от Никола "Гулаш" Груевски на посета при клетите татарофашисти да шири великомакедонска пропаганда! Прекина ми се запеко!

39

Анонимен

преди 1 година

На този явна пропаганда и предизвикателство срещу българската държавност, властите у нас трябва да отговорят. Няма македонско малцинство в България. Не територията на днешна България е откъсната, а тази на РСМ е отнета от българската и насилствено сърбизирана. Минкоски трябва да бъде обявен за персона нон грата, поради системни обиди изречени от него, по адрес да страната ни.

38

Анонимен

преди 1 година

Вмро тата и от двете страни искат война.Забрана за Вмротата на територията на ЕС и Нато.Ставало е вече 1934.

37

Анонимен

преди 1 година

Така, така! В България македонци има, в Македония българи няма! Това ще ни изиграе лоша шега!