18

Кога е сватбата?

преди 1 година

Колкото и да се дърпа булката,сватба ще има,каза Херо! Иначе няма грантчета,баце!

17

Анонимен

преди 1 година

Руската военна промишленост работи на пълни обороти и при нужда може да мине на 24 - часово производство.

16

Анонимен

преди 1 година

Във франция протестират и искат затварянето на фон дер лайен -- обявяват я за прес-секретар на нато, сащ и цру -- ха-ха, хи-хи ! Нещо, което пиша тук вече повече от месец.Наглата немска *** е заявила, че ес ще дава всеки месец по 1,5 милиарда евро на украйна да може да води война срещу Русия. След един месец вече може и да няма ес.

15

Анонимен

преди 1 година

И това не можеш ...

14

Нов

преди 1 година

Тизи *** за 20 години - нищо

13

До 13

преди 1 година

Селски що ни е да излизаме от НАТО ? Нали се сещаш че нямаме нито ядрени оръжия нито армия нищо ! Ако утре терористична комунистическа Расия ни нападне и нас кой ще ни спаси ? НАТО ! Мислете малко с тиквите си бе продажници ! От ЕС -да . Моментално излизане сега и веднага ! ЕС ни наложи толкова вреди че 1000 г напред няма да можем да се възстановим . Спешно излизане от ЕС се нуждаем

12

Анонимен

преди 1 година

Ес не функционира чисто капиталистически в момента -- той е парализиран и изпълнява инструкции от сащ тъй като главните постове са завзети от американски агенти, които действат по сценарии от сащ -- фон дер лайен е американски агент, макрон и шолц са също такива. Ако не бяха, ес нямаше никога да изпадне в тази енергийна криза. Ес не трябва да бъде зависим от нато, а да се освободи от него и да си има собствени отбранителни сили.

11

Анонимен

преди 1 година

Излизане от нато и ев - но от ес не може да стане рязко. То трябва да стане в подходящ за нас момент, когато сме напълно подготвени. Нужна е сериозна подготовка, а не на ура ! - утре излизаме. Първата стъпка е изхвърлянето на всички американски агенти на улицата. Самото изхвърляне ще подобри нашето положение в ес. В ес се образуват съюзи на държави, които опонират на завладяния от сащ брюксел и това ще се усилва. Може да няма излизане ако ес започне да функционира чисто капиталистически.

10

Анонимен

преди 1 година

България трябва да формира двойна финансова състема - едната е съществуващата, а другата - нова банка която ще работи само с брикс валутата и връзката между тях трябва да бъде извън контрола на доларовата система. Българската икономика трябва да се отваря към другия свят, а не да чака колапса на запада, който може да продължи 50 и повече години. През това време ние трябва да се адаптираме към променящата се световна търговия и финанси. Мартин димитров е едно нищо, плюнка, прислужник на трохи.

9

Анонимен

преди 1 година

Само дето критериите ги саботират разни и България няма да бъде приета в еврозоната! Както не паднаха стикерите от автомобилите!

8

Анонимен

преди 1 година

Дълг в лева и евро трудно ще намерят . В долари е по възможно на голяма лихва и не кой знай колко голям . Все по трудно ще се дава дълг на фалиралите западни държави а ние трябва да се конкурираме с тях на пазарите . А в лева няма как да стане щото инфлацията в България е мноого по голяма от верозоната и САЩ . Пазарите отсвириха политическата ни каста .

7

Българин

преди 1 година

32 ГОДИНИ СТИГАТ, СТИГАТ! ВРЕМЕТО НЕ Е ВАШЕ! ПЛЮЯ НА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ И ЦЕННОСТИТЕ ИМ.

6

Българин

преди 1 година

32 години все един и същи цирк пак ли тоя МУЛЕЦ МАРТИН ДИМИТРОВ???Ами да бяхте публикували направо Иван Костов или Миглена Пръмова.

5

Анонимен

преди 1 година

Абе ква еврозона бе, ние сега едвам се оправяме с парите тоя еврозона сънува.... еврозона = още по голяма инфлация и замразени доходи в този момент

4

Анонимен

преди 1 година

Марто я изпей една песня бре!! Къв певец си ако не пееш песни?

3

Реалист

преди 1 година

А бе МаЛтинчо, какъв растеж, и каква Еврозона при тая инфлация? ГЕРБ ни вкараха в чакалнята, а вие направо ще ни изпратите в небитието! Такова крадене и такива фалиране на държавата, и все Борисов им е виновен! Трябва ли непрекъснато да ви се напомня, че ГЕРБ не са на власт, скоро ще стане две години?

2

Анонимен

преди 1 година

Пanaraл...

1

астора

преди 1 година

Той отдавна е еврозоната ама ние не сме