19

Дядо

преди 1 година

Притеснително е че си в парламента.

18

Анонимен

преди 1 година

Славчо каза че няма много милиарди ,къде са ?

17

Анонимен

преди 1 година

Дупката у бюджета е много голяма а няма кой да дава пари.Света се готви за голяма депресия и трета световна .Рей Далио сам каза че запада умря.И САЩ в най голяма степен .Той е създател на един от най старите хеч фондове 150 милиарда.Топ капиталиста на САЩ обяви смъртта на капитализма.Питата го в кво да съхраняваме стойност и дори той не можа да каже.Вече не е шеф на фонда си.До няколко години се очаква един милиард души на планетата да гладуват и не щото няма земя или от климата а от капитализма

16

Анонимен до 2

преди 1 година

Като какъв искаш оставката на Бойко прости човеко?!

15

Анонимен

преди 1 година

Мамин Асанчо- със заеми бюджет се не прави момченце!!!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Простият ококорен дебелак Василев никога не е правил бюджет. Раздутите бюджети му ги направи другаря Румен Гечев - специалистът по хиперинфлация и фалиране на банки. Не случайно инфлацията в България е над 50%, а в другите държави на ЕС е между 5% - 9%

13

Анонимен

преди 1 година

Притеснително е че още не си зад решетките !!!!!!

12

Мдааа

преди 1 година

Оказа се драги, дами и господа, че "текущият бюджет е адекватен не само за тази, но и за догодина." Т.е. бюджета съставен от Асен Василев за 2022 г. е най-доброто за България в момента, но и за догодина! И всички лъжи и интриги, с които заливаха Асен Василев и Продължаваме Промяната са само една инсинуация (измисляне и разпространяване на клевети) него и партията му! Излиза в крайна сметка, че ГЕРБ напразно са свалили от власт ПП, за да се наместят те в управлението без никакво Основание!

11

Анонимен

преди 1 година

" Дипломирано невежество" - много добре казано от Борислав Цеков.

10

Анонимен

преди 1 година

Служебният кабинет няма да внася проектобюджет за 2023 г."Защо ли? Ами просто защото Бюджет 2022 съставен от Харвардския възпитаник Асен Василев е най-добрия за момента!!! Затова и ще "се удължи срокът на действие на тазгодишния бюджет!!!"Лъжите на ГЕРБ и "калинките" им, а също и на финансовия министър на служебния кабинет, бяха пълен въздух под налягане и кьорфишек. ГЕРБ нищо не разбират от планиране на бюджета, особено ония аматьор завършил в ниско престижната Свищовска Академия и чичко му!

9

Истината

преди 1 година

Копулентната финансова министърка на Служебното правителство, просто Не можа да измисли по-добър Бюджет за 2023 г. от този, който е съставил предния финансов министър на Продължаваме Промяната Асен Василев. Цялото упражнение на Служебния кабинет на Радев май е да повлияе на едни следващи избори, като лъже и чертае едва ли не апокалипсис, а всъщност се оказва, че в тази криза страната ни е доста по-добре от другите в ЕС и то благодарение на Асен Василев.

8

ТКО

преди 1 година

Страшно добър е бюджето 2022 бил :)))) ама кой ще ги връща после тия милиарди заеми?

7

Ха ха ха

преди 1 година

До 5 и 6....Асенчо, мамин стига се излагаш..б..ре!!!!

6

Факт

преди 1 година

"МВФ: България няма да изпадне в рецесия нито сега, нито догодина!!!.Служебното правителство лъже най-безцеремонно!

5

Реалист

преди 1 година

В крайна сметка се оказа, че държавния бюджет за 2022 г. на Асен Василев е много добър! Това го потвърждава и оценката на Международния валутен фонд! Само нашите измислени финансисти на служебното правителство си преиначават цифри по свои собствени измислени прогнози и то със задкулисни политически цели!

4

Анонимен

преди 1 година

Радев откъде ги намери и ни ги натресе тези нагли крадци и измамници - простото Киро и този опулен дебелак? Тези екземпляри съсипаха България и заради тях с техният раздут бюджет инфлацията не е както в другите държави на ЕС между 7%-9%, а в България е над 50%.

3

?!?

преди 1 година

И служебните не искат да бършат тила на тоя, да се види колко се е продънил. За една година три бюджета опоска. Пълен Провал.

2

Анонимен

преди 1 година

Оставка на Бойко Борисов

1

Асанчу

преди 1 година

ти в Катуна все с Бюджет ли си расъл?!