37

Крадат милиарди

преди 1 година

ДА се отчита и ПРОЕКТАНСКАТА МАФИЯ.. Колкото по скъп вкл разоряващо скъп е един проект толкова по вече пари отиват за проектантите.. С парите похарчени само за няколко жилищни блока за саниране можеха да се санират всички блокове в близък общински център.НА фона на тежката бедност на БЪлгарския народ ограбват зверски след 1989 се изграждат супер скъпи магистрали вкл некачествени.. Вместо да вземат пари от ГАЗПРОМ за газопроводи през БЪлгария за Европа БОрисов похарчи милиарди от България.

36

НЕ СМЕ ДОБРЕ

преди 1 година

Заплатите на подставени на власт бюрократи издържани с ограбвани от народа милиарди са високи/вижте Радев 20 000 лева месечно..Милиарди се ограбват за осигуровки.. Готвят се яки пенсии които ще са за сметка на реално работещите в бъдещето..НЯма раждаемост десетки години.. Медицинската мафия отравя народа преднамерено.Колкото повече и по хронично болни толкова повече милиарди се ограбват вкл от личните лекари през аптеки и бюджета.На първо място в света сме по убити от мед мафията вкл с инсулти

35

Страшно

преди 1 година

Пълно е с бедни в малките общини с НАРОЧНО ЛИКВИДИРАНА ИНДУСтРИЯ.. ВИжте нагло престъпни схеми след окупация на власта през 1989 година..Ликвидирани са милиони работни места. Проспериращи заводи са подарени на престъпници .. Машините нарязани на скраб сградите разрушени.. Бюрата по труда не дават работа въпреки наличието на десетки милиони работни места в ЕВропейския съюз..

34

Анонимен

преди 1 година

Ганев явно няма никаква идея какво е социализъм. Второ, Ганев се опитва да ни внуши, че има безразборно харчене на средства, а такова няма. Големият проблем са чекмеджетата на ГЕРБ, за които Ганев мълчи.

33

Анонимен

преди 1 година

2-3 милиона за хотелиер-ресторантьор е като 30 лева за пенсионер. Няма да ги обиждаме хотелиерите с по-малко пари. Всеки да си знае чергата, гьола и кръчмаря.

32

Анонимен

преди 1 година

'Пари при пари отиват", е казал народът след дълги наблюдения на властта в България.

31

Анонимен

преди 1 година

Не на всички. Трябва да се дава само на богатите и картелите на бизнеса. Да си ги теглят на каса по 60 милиона и да си ги привеждат в Дубай.

30

хахахахахахахаХАХАХА

преди 1 година

как на сички бе? само на нас! както е било!

29

анонимна

преди 1 година

Ганев, нали вашата партийка беше в коалиция с безумните социалисти и харвардските некадърници и всички вкупом ни докарахте до това състояние. Раздавахте ли на каплак, раздавахте, без да правите сметка, а сега ревете, че не трябва да се прави. И най-лошото е че пак сте готови да се съюзите със същите мизерници.

28

Анонимен

преди 1 година

А да не се заблуждава народа ,подаряват милиони на милионерите ,но ако ходиш на социалните за помощ за ток или дърва парно ,ако надвишаваш и 1 лев ,няма помощ ,а милионерите получават ,някакво обяснение )

27

Анонимен

преди 1 година

Безумният социализъм е за цялата политическа и бизнес класа, а за простолйдието си е див капитализъм, откъдето и да го погледнеш. И пак са се подготвили да лапат здраво.

26

Анонимен

преди 1 година

този да каже какво е работил и сам ще се убеди, че е най-големият комунист

25

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 1 година

А НЕ МОЖЕ ЛИ ЕДИН ДАНЪК БОГАТСТВО? ИМАШ 3 - 5 - 10 АПАРТАМЕНТА, ОФШОРНИ СМЕТКИ, 20 ИМОТА, 12 ТОАЛЕТНИ САМО В ЕДИН ИМОТ, РЕЗИДЕНЦИИ, ЗАМЪЦИ, САРАИ, ЯХТА, ФЕРАРИ, МАГАЗИНИ, СТОТИЦИ ДЕКАРИ И ФРАС ЕДИН ЯК ДАНЪК?

24

Анонимен

преди 1 година

Тия "чикагски" момчета сляпо следват своя гуру неолиберлания архитект чичо Милти (Милтън Фридман). Това е жокер за онези които се интересуват да се заинтересуват кой как и кога проектира действителността в която живеем.

23

Sata NATO

преди 1 година

Затова не трябва да се дава на никого. Хората трябва да се срамуват да са бедни и всички да се напъват да бачкат

22

Анонимен

преди 1 година

Ако се дава нещо на всички, ама всички до един трябва да се даде по равно от държавата, няма бедни, няма богати! Хората не бива да се делят и унижават, всички са допринесли за тази държава! Тя трябва еднакво да се грижи за всички! Ако не са богатите, къде ще работят останалите, големите данъци са от богатите, ако няма богати, няма приходи, равни суми за всички!

21

Анонимен

преди 1 година

На мен тая държава КВО МИ Е ДАЛА ЦЯЛ ЖИВОТ? Нищо .. ето защо и аз не съм й длъжен

20

Анонимен

преди 1 година

Много българи си живеят блажено в социалистическите времена и си мислят, че държавата е длъжна цял живот да ги дундурка и да им намира работа, без те да си дават особен зор в живота. Трябва незабавно да се въведат индивидуални спестовни сметки за пенсиите и всеки сам да е отговорен колко спестява там. Ако спрем и фалшивите телкове и даването на социални помощи на хора, които никога не са внасяли, току виж парите започнат да стигат. А, и е време за чистка сред всякакви шапкари.

19

Анонимен

преди 1 година

Пишман капиталистите ограбиха държавата, създадоха безкрайни монополи, спекулантски бизнеси и търгашки фирмички, застроиха дюните, а сега искат държавата да им плаща, че работят. Нямали били пари за ток и газ. Никой от тях не иска да фалира поради некадърност. Фалират само фирмите за източване на ДДС на клошарите. Който велик бизнесмен не се справя, да фалира. Ще дойде друг. Крадците продължават да крадат от държавата.

18

Анонимен

преди 1 година

Требва си Пиночет тука от време на време,иначе няма да се оправят нещта!