27

Анонимен

преди 1 година

Не ни безпокоите, излишни сте.

26

селянин

преди 1 година

за незнаещите ще поясня комунизъм има при малките общества ескимоси индианци от амазонка в древните племена където всеки се грижи за всеки при нас такова не е имало и никога нема да има твърде сме се изродили

25

селянин

преди 1 година

и кога е имало комунизъм че не мога да се сетя бъркате понятията друзя

24

toti

преди 1 година

А когато и той умре...кой ще си спомни за него....НИКОЙ,но майките плачат години наред над паметните плочи на загиналите синове и ще проклинат не само войната ,но и целия Руски ЗАСПАЛ народ !!!

23

Анонимен

преди 1 година

До 17...Комунизма беше златен век за комунистите.А те бяха най големите некадърници , простаци и нагаждащи.Всички останали си патиха .Краденето беше превърнато в спорт.Крадяха всички От големец до обикновен работник Но до колкото им се допущаше.Директорите на предприятия правеха вили от материали и работна сила от принадлежащите предприятия.За висшите във властта не се говореше.Те живееха на друга планета.

22

Анонимен

преди 1 година

Руснаците първо привеждат ядрените си сили в режим на "бойна готовност". Слет това заявяват, че са готови да използват ядрено оръжие, за да се защитят. След това обявиха "ядрен щит" над украинските територии, които анексираха. И сега, изведнъж, са обезпокоени от ядрената риторика на Запада. Това е при положение, че Западът изобщо не е имал никакви изявления за използване на ядрени оръжия от негова страна. Изтрезняват ли тия руснаци поне за ден или пропагандната вона им е взела акъла?

21

Анонимен

преди 1 година

Гледам русофилите в коментарите обясняват колко е хубаво да унищожим Украйна. Явно за тях няма да е проблем да се използва ядрено оръжие. Така че и Наришкин няма какво да се оплаква от такива заплахи.

20

Крим не е руски

преди 1 година

както практиката показва руснаците винаги лъжат и крадат.. Този път трябва да сме подготвени те излъгани както Украйна преди инвазията.. Да си наредим ядрените ракети насочени към Русия а пък тези каквото щат да лъжат.

19

Мечо пух

преди 1 година

Запиши си час за регресивна хипноза при мен,да разбереш с кой си се чифтосвал в миналия живот!!

18

АНОНИМ

преди 1 година

ДА НЕ СИ НА МЯСТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ,АМЕРИКА ИСКА ДА ДАВАМЕ ОРЪЖИЕ И ТО СТАРО ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА,ТОВА Е ТЕХЕН ПОДЪЛ ХОД ,ЦЕЛТА Е РУСИЯ ДА НИ НАМРАЗИ,НАШЕТО ОРЪЖИЕ ИЗОБЩО НЕ Е НУЖНО НА УКРАЙНА-----НО НИЕ СМЕ В ВОЕНЕН СЪЮЗ С АМЕРИКА----ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА РУМЕН РАДЕВ,БЪЛГАРИЯ Е ПОД ВОЕННОТО КОМАНДВАНЕ НА АМЕРИКА

17

Смятайте

преди 1 година

Този *** бягаше до Дубай с единствена задача, да брани Васил Божков да не бъде екстрадиран до България за данъчни престъпления ! Чий агент е Божков ?!

16

да бе

преди 1 година

До Анонимен. Комунизмът бе Златният век на България. Сега България умира - буквално. От демокрацията са доволни престъпниците, сиганята и тарикатите. Могат да се правят пари! А при комунизмът не можеше. Колкото по-голям тарикатът, токова по-доволен.

15

Пешев

преди 1 година

Има една дума за това ... деменция

14

Правоверен

преди 1 година

НАТО колко бази има,колко вируси бърка, колко пропаганда ръси по цял ден , превърнаха целяит свят в свое експериментално поле

13

Анонимен

преди 1 година

До 10...Ти припомни какво зло и страдание и терор причина Русия на света с неговия комунизъм.Колко убити , затрити, унищожени човешки съдби.Колко поколения пострадаха от тяхната пагубна идеология.Изостаналост в развитието на държави като нашета. Колко повече страдания и мъка за много повече от една Хирошима и Нагазаки Това вземи припомни .

12

Анонимен

преди 1 година

Абе тия от "запада" каква гаргара си направиха с 300 000 умрели украинци не е истина просто.А пък и подготвят още агненца за месомелачката.

11

Анонимен

преди 1 година

Трябва ни държат в постоянен страх,Ковид,финансова криза ,война.Те това е.

10

Анонимен

преди 1 година

САЩ не плашат с ядрени оръжия. Те направо ги използват. Питайте Японците, те най-добре знаят кой използва ядрено оръжие срещу цивилни...и това не е Русия!! Факт!

9

Анонимен

преди 1 година

Русия е зло.Беше .И е.Такс че.Този който пита защо искаме Русия да загуби тази война е...Едно голяма зло трябва да приключи.Време е

8

Путин на въжето

преди 1 година

Смърт за руските фашисти!